Btv и Nova що за безумие?

• 32 650
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
Нямам нищо против сериалите, турски, латино, каквито и да е. Но, да има по 11 сериала на ден?!?!? И от 21 предавания дневно, половината да са сериали, а другата половина новинарски емисии, и само едно шоу, на Слави, което е изтъркано до безобразие.
Такава програма не ми се вижда нито нормална, нито по различна от програмата на селските кабеларки.

05:30................................................. Брак с чужденец - еп. 98 (повторение)
07:00.................................................    Тази сутрин
09:30.................................................    Кухнята на Звездев
10:00.................................................    Денят е прекрасен
11:00................................................. Вятър от долината - еп. 7
12:00.................................................    bTV Новините
12:30.................................................    Шоуто на Слави (повторение)
13:30................................................. Наследниците Дел Монте - еп. 35
14:30.................................................    Вечно твоя - еп. 99
15:30.................................................    Търговски център - еп. 2
17:00.................................................    Брак с чужденец - еп. 99

18:30.................................................    Господари на ефира (повторение)
20:00................................................. Перла - еп. 164
21:00.................................................    Листопад - еп. 29

22:00.................................................    bTV Новините
22:30.................................................    Шоуто на Слави - токшоу
23:30.................................................    Господари на ефира
00:00................................................. SMS - еп. 4
00:30.................................................    Търговски център - еп. 2 (повторение)
02:00.................................................    Наследниците Дел Монте - еп. 35 (повторение)

03:00.................................................    Търси се (повторение)
04:00.................................................    Денят е прекрасен (повторение)

# 136
Уж не гледате,а знаете в кой филм какво се случва,а smile3532
Толкова години гледахме латино-американски филми и сега голямата работа станало,че са пуснала няколко турски сериала.  bouquet

Няма да говориш така ако спрат сериала, който следиш.
Къде в поста ми ти стана ясно, че следя сериалите, незнам? ooooh!
П.с По - добре латиноамерикански, отколкото турски сериали от сутрин до вечер.
 Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 19:33 от Летен Дъжд

# 137
Само едно не ми е ясно:
Защо даваме пари за турскету боклуци ,а не излъчваме български такива?  #Cussing out

# 138
Скъпа Виктори,защото не можем да си ги направим тия "боклуци",не ни бива просто,нямаме нито кадърни артисти,нито сценаристи ,нито пари за да ги направим.

# 139
Летен Дъжд,не "казвам" конкретно за теб,а по-принцип.  bouquet

# 140
Преди малко по БТВ рекламираха нов сериал.Скоро ще започне и той и отново е турски .Ние имаме избор ,но има хора по някои села, нямат кабелна и са принудени да гледат тези сериали.Как издьржат не знам.

# 141
Летен Дъжд,не "казвам" конкретно за теб, а по-принцип.  bouquet

Неличка, просто се поздразних на Диема Фемили, спряха " Падре Корахе ", аз в момента съм си у дома и поне се развличах с този филм.
Това, което ме възмущава е, че ни правят на маймуни.

# 142
  • София
Дали са турски или латиноамерикански - все тая...(е, всъщност в латиноамериканските поне мъжете им са по-хубави:))...Но да почнат да ги дават и между 20.00 - 22.00 часа...е това вече.....  Shocked Shocked Shocked

# 143
tedie_p_a,турските артисти по нищо не им отстъпват.
Има доста хубави.Аз бях изненадана. Ние нямаме толкова хубави артисти.

# 144
Само едно не ми е ясно:
Защо даваме пари за турскету боклуци ,а не излъчваме български такива?  #Cussing out
Ние пари не даваме. Това са частни телевизии и тях ги хранят рекламите и въобще не им пука дали сте възмутени и недоволни. Дават пари за каквото си искат. Ние дадохме пари за чалгата на Брегович, излъчена в Новогодишната нощ.

# 145
сега се сещам за онзи чешки скулптор,който не беше изобразил като турски кенеф , ех , колко обидно беше , ...

Това са частни телевизии и тях ги хранят рекламите и въобще не им пука дали сте възмутени и недоволни. Дават пари за каквото си искат. Ние дадохме пари за чалгата на Брегович, излъчена в Новогодишната нощ.
Брегович е някакъв фолклор все пак , и свършва за два часа , а това край няма

# 146
Аз съм от гледащите. В момента следя 2 сериала, но така ги следя че и аз на моменти не знам за какво става въпрос Mr. Green Друга ми беше мисълта, но се отплеснах......е и мен ме дразнят  Close от сутрин до вечер ...край нямат. Нищо чудно да се откажа да гледам и тези които следя.
Преди месец се молех вечер да дават някакъв филм само и само да не е някое реалити ....те пък се уляха.
Какво стана с Герои, Двама мъже и половита, Д-р Хаус и т.н.американците да не би да са спряли да снимат  #Cussing out

# 147
И аз гледам турски сериали! Mr. Green Но наистина прекаляват  с това надцакване..... Пълно безумие! Е, нямам чак толкова време за чак толкова сериали.... Не се безпокойте, накрая на всички ще им писне, и даже тези, които ги харесват, ще спрат да ги гледат! Тогава ще изчезнат от праймтайма!

# 148
От 21 януари почва новия сезон на доктор Хаус Party

# 149
И аз гледам турски сериали! Mr. Green Но наистина прекаляват  с това надцакване..... Пълно безумие! Е, нямам чак толкова време за чак толкова сериали.... Не се безпокойте, накрая на всички ще им писне, и даже тези, които ги харесват, ще спрат да ги гледат! Тогава ще изчезнат от праймтайма!

Напълно подкрепям.

Общи условия

Активация на акаунт