Btv и Nova що за безумие?

• 32 471
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Лошо нещо е кризата от немотия изкупуваме , евтино / а те умишлено ни ги продават  толкова евтино / елементарни сериалчета комшииски, така далечни от нашето съвремие и бит -за радост Simple Smile

# 496
Явно между твоята и моята работа има разлика ,блазе ви че си лафите за сериали.
Кой за к'вото  си е подал молбата  Wink

# 497
Абе щом и двете пишете в работно време тук ,явно не ви е тежка работата Laughing hahaha

# 498
Абе щом и двете пишете в работно време тук ,явно не ви е тежка работата Laughing hahaha
Абе, не е лека ама и в свободното ни от работа време просто не обсъждаме сериалите нито турските нито американските.
Кой за к'вото  си е подал молбата  Wink
Аз ги приемам и одобрявам донякъде  Whistling

# 499
Лошо нещо е кризата от немотия изкупуваме , евтино / а те умишлено ни ги продават  толкова евтино / елементарни сериалчета комшииски, така далечни от нашето съвремие и бит -за радост Simple Smile
250 000 долара за 25 серии малко ли ти се струват?

# 500
  • София
Казах , че ги продават евтино, а не че те са евтини. Ей ,така сте се запленили от сините лещи на Мемет и от боядисаните м русо коси на Фатмето, че  настръхвате, а някой е посмял да не ги харесва. Simple Smile Simple Smile

# 501
  • София
А във връзка с актьорската им игра, Ернестина Шинова  в едно интервю  казва, че артиста, които играе  Мехмед играел явно некъдарно, а Сюргюн Simple Smileпък не можела да изпълне и елементарна астьорска  задача и като цяло актьорската игра  в сериалите им е много слаба. Само не скачаите  срещу Ени сега, защото е прима на Народния  театър а , Народния  и е по стар от турските театри и с много по добри артисти сигурна съм Simple Smile

# 502
Казах , че ги продават евтино, а не че те са евтини. Ей ,така сте се запленили от сините лещи на Мемет и от боядисаните м русо коси на Фатмето, че  настръхвате, а някой е посмял да не ги харесва. Simple Smile Simple Smile
Това е сумата платила една от телевизиите за един сериал.Няма логика да продаваш "умишлено" ефтино,нещо което ти е излязло скъпо,нали?

# 503
  • Има много детски смях.
Да разбирам ли че бозата е "само" 25 серии и скоро ще свърши? Praynig

# 504
Абе я стига кое е излязло скъпо?Все едно да кажеш, че Дързост и красота и подобните сериалчета са скъпи филми

# 505
  • София
Абе я стига кое е излязло скъпо?Все едно да кажеш, че Дързост и красота и подобните сериалчета са скъпи филми
Турските са  високо филмово изкуство и за това са  по-скъпи.
Не , се и надявай  няма  боза под 100 серии ,  до  пренасищане Grinning

# 506
Да си ги гледат сериалите,колкото искат !
Само не мога да разбера кой ги гледа тези сериали ???

Толкова ли изтъпя българският народ??!!
Е честно ви казвам, драйфа ми се като ги засека по тв-то. Веднага се сменя канала! Гледам си сега Про.Бг или АХN или немските и въобще не ме интересува,колко висок им бил рейтингът .

БТВ и НОВА ,ако продължават така ,ще загубят доста голяма част от младата и интелигентна публика, пък нека да продължават да пускат бози за незадоволени и отегчени домакини !

П.С. за тези ,които продължават да повтарят като дрогирани: има други програми ,има дистаннционо : ЗНАМ!!!

# 507
А на всичкото отгоре по бтв новините също коментират турските сериали.

# 508
Kölsches Mädelqpd ,драйфайте.Разбрах,че сте високоинтелигентна и не е необходимо
да Ви пиша за наличие на дистанционно.Затова Ви посъветвах драйфайте ,като Ви се драйфа,висо-
коинтелигентна госпожо. hahaha

# 509
  • София
Така, както позволяват и на английски....
Англииския е официален език в ЕС, ние нали сме част от ЕС.Пък и езика на Шекспир не е дразнещ, както езика на маанетата Simple Smile
И на английски и на турски, все не мога да го прочета, за мен е еднакво - чужд език. А и гледам някакви кулинарни английски предавания, направо ме задушава, като ги слушам как се напъват и запъват.

А на турски са написани за хората, които искат да търсят клипчета и информация в нета.Аз копирам и пускам в търсачката.Така правя и с турските, и с португалските,и с испанските ,и с американските сериали.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 17:34 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт