Btv и Nova що за безумие?

• 32 461
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
А, бе, и аз като видя цялата първа страница наредени, лекичко потръпвам. 

И аз... Confused
и аз !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! направо изтръпвам

# 511
Kölsches Mädelqpd ,драйфайте.Разбрах,че сте високоинтелигентна и не е необходимо
да Ви пиша за наличие на дистанционно.Затова Ви посъветвах драйфайте ,като Ви се драйфа,висо-
коинтелигентна госпожо. hahaha

Машшала, аферим ! Отивам ,ефенди !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 512
Kölsches Mädel,незнам какво ми казваш,но щом го казва високоинтелигентна
госпожа ,сигурно е нещо страхотно! hahaha hahaha hahaha

# 513
Аз както нямам и кабелна, съвсем ми намалява изборът на телевизия вечерно време. Гледам Канал 1 някои от дните, други просто не гледам телевизия.

Гледах турски сериали в началото - 1001 нощи и Мелодия на сърцето, филмите наистина ми харесаха, но те си и бяха следобед, когато им е и мястото, определено не ми допада вечерно време да има сериали, на които сериите да са толкова свързани една с друга. Иначе и сега следя един сериалн следобед - Ветровете на любовта - немски е, но явно и затова няма почитатели тук, иначе е еднакво сапунест.  Laughing

# 514
Досега съм гледала само Брак с чужденец и то не отначало,просто Ефтеля много приличаше на баба ми.

# 515
Може ли да изкажа едно по-различно мнение относно няколко мнения/казвам,забележете, МНЕНИЯ,а не ПОСТА/в темата.
Само преди това за неразбралите да уточня,че едва ли има човек,който да се дразни повече от мен на турските сериали/за да не стане недоразумение./

Така, както позволяват и на английски....
Англииския е официален език в ЕС, ние нали сме част от ЕС.Пък и езика на Шекспир не е дразнещ, както езика на маанетата Simple Smile

Английски сме учили  всички, няма място за сравнение Peace
Значи ИЗКЛЮЧИТЕЛНО се дразня на такива "проблясъци",май само аз единствен на света съм твърдо против тази масова англицизация,но ние сме си виновни,никой друг #2gunfire

1-Какво значи "английския е официален език в ЕС" #2gunfire Само английския ли? #2gunfire А къде отиде например добрия стар френски #2gunfire
2-какво значи "Езика на Шекспир не е дразнещ? #2gunfire За мен е извънредно дразнещ #2gunfire
3-Какво значи"Английски сме учили всички" #2gunfire Ами аз не съм учил #2gunfire
Само да се подкрепя с примери.През живота си съм правил какви ли не маневристики/ако мога така да се изразя/,за да не уча английски нито в училище/било като първи или втори език/нито в Софийския университет.Мразя това подобие на "език" и съм горд с това.Мразя цялата тази масова англицизация и това,че всички родители си записват чадото от малко да учи английски,че видите ли ако не учи трябва да се застреля или да легне под някой влак #2gunfire По този начин всички останали езици отиват не на втори,а на 69 план.Тръгнали ми всичките родители да си пишат дечурлигата да има как на един месец да ги запишат на английски.И ако има как всичките да се запишат в Английската гимназия.Ако евентуално някой учи например във Френската/особено там!/то ще е защото
чадото е изкарало по-ниски оценки и не се е класирало за английската.Това за съжаление е истината в България/а и почти по целия свят/.
Пък да не говорим колко е тъп този език,какво малоумно звучене има и колко е краден.Английският език е 70% френски и 30% немски.Това всеки запознат го знае #2gunfire #2gunfire
да,против съм турските сериали и изписването на турски във форума,ама откъде накъде и мнения от сорта "Ама на английски може,щото всички сме го учили" #2gunfire Как пък не #2gunfire Нито всички сме го учили,нито всички смятаме,че бил благозвучен.Това да е ясно #2gunfire Така че в случая конкретно за английския съм еднакво против темите да са на английски,както съм против и да са на турски.Аз пък искам да са на ФРЕНСКИ!Него би трябвало да сме учили всички и да го почитаме,а не някакъв гаден,краден английски!!!!!!!!!!!

# 516
 newsm78 Странно мнение предвид факта, че дори ника ти американска фамилия изписана на английски. Почти толкова странно, колкото мъж да е фен на Дързост и Красота.

# 517
Ами за теб може да е странно,а за мен е абсолютно нормално.Въпреки че по-скоро съм фен на Брук,не толкова на филма,заради нея го гледам,все пак тя е най-красивата жена,но това е друга тема.
А никът ми не знам дали е написан на английски или американски.........просто така се изписва фамилията в оригинал и ми звучи по-добре,ако е написана на латиница,а не на кирилица.И изписване на някакво име,фамилия и тн. е нещо съвсем различно.Те просто винаги ще си звучат на английски/американски,ако щеш и на кирлица да ти го напиша,ако това ти е проблемът.
А съвсем вече друго са такива като тебе с английски никове,имейли,фланелки и всичко друго,за което може да се сети човек.Сигурно ползуваш и английски думи,за да се правиш на много ерудирана.........
Така че не виждам това с изписана фамилия на латиница какво общо има с това,че ми писна от всички поклонници на английския и всички,които дружно са си повели дечурлигата на КУРсове,уроци и не знам си още какви кръжоци по английски.Даже ги задължават да учат английски.И мен наште ме задължаваха едно време да пиша английски,ама за съжаление малко са индивидуалистите със собствено мнение като мене......Дай ако има как всички дружно да учим само английски и да умрат всички други езици #2gunfire
И сега понеже темата е за програмата на бтв и нова та ми е направило впечатление и друго.......
1-Защо например,когато има пряко излъчване по Нова,задължително пише LIVE?Ама откъде накъде #2gunfire Не може ли да пише "На живо" или "Директно" #2gunfire Впрочем дори омразната ви Планета винаги пише "Директно" Naughty
2-В Италия например няма Big Brother,а си го пишат Grande Fratelino или както е там на италиански.Т.е. хората си го превеждат.
Ама то такива англопоклонници като нас никъде няма #2gunfire

# 518
  • София
Много се чудех, дали изобщо да пиша в подобна тема,
но в крайна сметка реших, че е по-добре да го направя.
Не мога да си обясня, как хора, с поне средно ниво
на интелигентност, а дори и по-високо, се занимават
с толкова за мен маловажен въпрос. Толкова ли нямат
проблеми, над които да мислят, че проблем номер 1
за тях са излъчването на турски сериали ... уникално.
1. Кабелният ми оператор ми предлага над 100 канала
и точно толкова ме интересува, какво излъчват Нова и БТВ,
колкото и колко Луни има Юпитер например.
2. Много ми е интересно, каква е точно разликата между
турските, латиноамериканските и американските сериали ???
Много искам някой да ми обясни, защо турски - НЕ, а бразилски - ДА ???
3. Какво означава "Да се забранят турските сериали ?"
Ами и аз искам да забранят абсолютно всички детски филми
изпълнени с кръв и насилие. Искам да се забранят със закон
всякакви Андреи и Николети, които между впочем са страшно възпитателни
и ценностни  ooooh! Възможно ли е това ???
4. Телевизиите са машини за пари - нали така ?
Щом като излъчват толкова турски сериали, значи
са на сметка и телевизията печели от това.
Когато вие си направите ваша телевизия, вие ще
решавате какво да пускате ! И Нова и БТВ са
частни телевизии.
Изобщо, целия този спор е толкова безмислен колкото
би бил
Левски / ЦСКА
Пушачи срещу не пушачи
Пиячи срещу въздържатели
и т.н.
Но ние нали вечно трябва да се дърляме, та отново ... защо ли се учудвам,
а всъщност е толкова простичко и не изисква никакво усилие, както примерно
правя аз ..... цък на дистанционното и точка по въпроса  Hug

# 519
Много се чудех, дали изобщо да пиша в подобна тема,
но в крайна сметка реших, че е по-добре да го направя.
Не мога да си обясня, как хора, с поне средно ниво
на интелигентност, а дори и по-високо, се занимават
с толкова за мен маловажен въпрос. Толкова ли нямат
проблеми, над които да мислят, че проблем номер 1
за тях са излъчването на турски сериали ... уникално.
1. Кабелният ми оператор ми предлага над 100 канала
и точно толкова ме интересува, какво излъчват Нова и БТВ,
колкото и колко Луни има Юпитер например.
2. Много ми е интересно, каква е точно разликата между
турските, латиноамериканските и американските сериали ???
Много искам някой да ми обясни, защо турски - НЕ, а бразилски - ДА ???
3. Какво означава "Да се забранят турските сериали ?"
Ами и аз искам да забранят абсолютно всички детски филми
изпълнени с кръв и насилие. Искам да се забранят със закон
всякакви Андреи и Николети, които между впочем са страшно възпитателни
и ценностни  ooooh! Възможно ли е това ???
4. Телевизиите са машини за пари - нали така ?
Щом като излъчват толкова турски сериали, значи
са на сметка и телевизията печели от това.
Когато вие си направите ваша телевизия, вие ще
решавате какво да пускате ! И Нова и БТВ са
частни телевизии.
Изобщо, целия този спор е толкова безмислен колкото
би бил
Левски / ЦСКА
Пушачи срещу не пушачи
Пиячи срещу въздържатели
и т.н.
Но ние нали вечно трябва да се дърляме, та отново ... защо ли се учудвам,
а всъщност е толкова простичко и не изисква никакво усилие, както примерно
правя аз ..... цък на дистанционното и точка по въпроса  Hug

newsm10

# 520
Подкрепям Forrester69 и jullianna .Слава богу,още има надежда за страната,щом и такива мислещи. Peace Hug  bouquet smile3508 smile3508 newsm10 newsm10 newsm51

# 521
За теб маловажен, за друг много важен е този въпрос.То по тази логика половината теми от форума са маловажни.Мен лично като не ме интересува една тема,въобще не участвам в нея и оставям интересуващите се от нея да си я коментират.
1.Кабелните оператори имат 100 канала, да ама тези сто канала не са национален ефир.
2.Никаква, няма разлика между тъпите сериали.Преди години ги пускаха по друго време, а сега в най гледаното което е супер дразнещо.
И наистина е хубава да се замислим,какво е интелектуалното ни ниво щом това са най-гледаните и най-предпочитаните предавания.
И аз спирам до тук, защото нямам намерение да си прекарам почивните дни в спорове

# 522

Като се съберат всичките ми постове, няма да се хване и 1/3 от твоята тирада на човек, който не го интересува.   

# 523
Свръхинтелектуални сме. Това си личи и по политиците ни,по учените ни,
по артистите ни,по писателите ни. Всички печелят награди по световните
сцени. Ние сме едни чушкопеци и нищо друго. Само приказките са ни големи.
Умеем да се обиждаме и да се присмиваме. По това нямаме равни.

# 524
pavlinaio  ,много точно Peace

Общи условия

Активация на акаунт