Btv и Nova що за безумие?

• 32 471
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Така, както позволяват и на английски....
Английски сме учили  всички, няма място за сравнение Peace

Хайде ми прочетете това: Kaybolan yıllar   YAPRAK DÖKÜMÜ       YİĞİT ÖZŞENER   и т.н

# 481
Английски сме учили  всички, няма място за сравнение Peace

Хайде ми прочетете това: Kaybolan yıllar   YAPRAK DÖKÜMÜ       YİĞİT ÖZŞENER   и т.н
Е ,ако не ги следиш турските сериали защо ти е да можеш да го прочетеш?Сега като погледнах има си превод и на български .

# 482

Хайде ми прочетете това: Kaybolan yıllar   YAPRAK DÖKÜMÜ       YİĞİT ÖZŞENER   и т.н
Е ,ако не ги следиш турските сериали защо ти е да можеш да го прочетеш?Сега като погледнах има си превод и на български .
То остава да се пишат и само на турски  #Crazy

# 483
"НЕЗАБРАВИМА (Unutulmaz) - тема 2"
Какво дразнещо има в това?Виждаш ,че става въпрос за турски сериал и не влизаш в темата
за да не се дразниш.

# 484
Какво дразнещо има в това?Виждаш ,че става въпрос за турски сериал и не влизаш в темата
за да не се дразниш.
Влизаш в български форум, виждаш безброй теми за турски сериали.
Пускаш един български канал, виждаш турски сериал.
Пускаш втори български канал, отново турски сериал.
Отиваш на работа - всички лели говорят за Мехмет и Инджи.
Ееееееее, ми писва  Rolling Eyes
Значи за да не се дразня, трябва да не влизам в темите, да не гледам телевизия и да не ходя на работа......

# 485
  • София

То остава да се пишат и само на турски  #Crazy
Имаше и заглавия само на турски. Както и отделна тема  за никому неизвестния фестивал на турското и арабското кино.

# 486
за да не се дразниш.
Влизаш в български форум, виждаш безброй теми за турски сериали.
Пускаш един български канал, виждаш турски сериал.
Пускаш втори български канал, отново турски сериал.
Отиваш на работа - всички лели говорят за Мехмет и Инджи.
Ееееееее, ми писва  Rolling Eyes
Значи за да не се дразня, трябва да не влизам в темите, да не гледам телевизия и да не ходя на работа......
Има достатъчно други канали ,по които не дават турски сериали .Със сигурност 99% от темите във форума не са свързани с турските сериали ,а за работата не знам при мен никой не споменава Мехмед и Инджи.
Гледах си Брак с чужденец сега се позазяпвам в Незабравима и толкова -лековати и неангажиращи бозички.
Дали са турски или латиноамерикански ми е все тая.

# 487
  • София
  argun

Joy Joy Joy Това ми хареса!

Макар че не бих сравнила чалгата с турските сериали, нямат нищо общо! Дори смятам, че голяма част от обичащите чалга, са най-върли противници на тези сериали!
Много грешиш , както мразя чалгата  така имам и непоносимост към турските сериали Simple Smile

# 488
  argun

Макар че не бих сравнила чалгата с турските сериали, нямат нищо общо! Дори смятам, че голяма част от обичащите чалга, са най-върли противници на тези сериали!
Много грешиш , както мразя чалгата  така имам и непоносимост към турските сериали Simple Smile
Спри да мразиш просто не се занимавай с това, което не ти харесва.
Отдаваш толкова енергия за неща ,които не ти допадат слушай класика и гледай руско кино  и спри с тази омраза наистина.

# 489
  • София
  argun
ааа , хем така , хем иначе ,
и вие какво правите , големи жени пред тези сериали , мечтаете си за тия сладникави мелодраматични истории , като девойки в пубертета ли ? за Мюмюн , дето гледа изпод черните вежди .... Joy

Ами аз за жените не зная, ама мъжете, които гледат сериала, сигурно си мечтаят за този патриархат, да се върне  принца от работа  ти  да му  позмиеш.....краката Simple Smile, да  му сложиш салатката и ракииката и да го чакаш гола след това за другите му  кефове Grinning, Ай сиктир, тъкмо  си ги научихме  че в Бг кокошка пее вече, развалят ни хубавите мъже Joy

# 490
  • София
  argun

Спри да мразиш просто не се занимавай с това, което не ти харесва.
Отдаваш толкова енергия за неща ,които не ти допадат слушай класика и гледай руско кино  и спри с тази омраза наистина.
За теб думите от значение ли са, ако напиша не харесвам , не е ли едно и също. И си права  руското кино е гледаемо в цял свят  ,  не се  простира  само до Румъния и Гърция

# 491
  • София
Англииския е официален език в ЕС, ние нали сме част от ЕС.Пък и езика на Шекспир не е дразнещ, както езика на маанетата Simple Smile

# 492
От значение са да и между не харесвам и мразя намирам голяма разлика .

# 493
Има достатъчно други канали ,по които не дават турски сериали .Със сигурност 99% от темите във форума не са свързани с турските сериали ,а за работата не знам при мен никой не споменава Мехмед и Инджи.
Гледах си Брак с чужденец сега се позазяпвам в Незабравима и толкова -лековати и неангажиращи бозички.
Дали са турски или латиноамерикански ми е все тая.
Това с многото канали вече го разбрахме, ти си стотната която го предлага като алтернатива. Не се приема от нас, негледащите турски сериали и това е  Crossing Arms Ние искаме да гледаме БТВ и Нова, а не треторазрядни програми и продукции тип "Сашо Диков" (повтарям се вече  ooooh!), както и имаме право да го искаме и да си протестираме из форумите колкото ни душа сака.

99% темите от форума не ме интересуват. Всъщност пиша само в 3 подфорума, от които единият е Кино и телевизия, а в него преобладават темите за турските сериали.

Между другото, ти си голяма късметлийка, че в работата ти никой не споменава Мехмед и Инджи (това обаче не пречи да споменават Хасан и Айше  Mr. Green). Очевидно ти си единствената, която ги харесва и страдаш от факта, че няма с кого да ги обсъждаш.

# 494

Между другото, ти си голяма късметлийка, че в работата ти никой не споменава Мехмед и Инджи (това обаче не пречи да споменават Хасан и Айше  Mr. Green). Очевидно ти си единствената, която ги харесва и страдаш от факта, че няма с кого да ги обсъждаш.
Да, вярно позна Хасан и Айше са ми присърце болно ми е и ми тежи ,че няма с кой да обеля два три лафа за тях.Страшно чувство за хумор ,браво.
Явно между твоята и моята работа има разлика ,блазе ви че си лафите за сериали.

Общи условия

Активация на акаунт