Btv и Nova що за безумие?

• 32 475
  • 691
  •   1
Отговори
# 465
  argun

Joy Joy Joy Това ми хареса!

Макар че не бих сравнила чалгата с турските сериали, нямат нищо общо! Дори смятам, че голяма част от обичащите чалга, са най-върли противници на тези сериали!

# 466
  • София
  E, аз чалга наистина не слушам и не харесвам, но никога не съм писала в теми против чалгата. Просто нямам мнение, защото не я слушам.

# 467
  E, аз чалга наистина не слушам и не харесвам, но никога не съм писала в теми против чалгата. Просто нямам мнение, защото не я слушам.

Да де, в това е разликата - в подхода към това, което не ти харесва. И аз не гледам "Отчаяни съпруги", точно както и "Перла", ама не съм тръгнала да ги забранявам. Не гледам също лост, призън брейк, не гледам и червата и карантиите, които дават в От местопрестъплението... ама не им се остря само защото аз не ги гледам.

# 468
  argun
Joy Joy Joy Това ми хареса!
Макар че не бих сравнила чалгата с турските сериали, нямат нищо общо! Дори смятам, че голяма част от обичащите чалга, са най-върли противници на тези сериали!
ааа , хем така , хем иначе ,
и вие какво правите , големи жени пред тези сериали , мечтаете си за тия сладникави мелодраматични истории , като девойки в пубертета ли ? за Мюмюн , дето гледа изпод черните вежди .... Joy

# 469
Ами харесват ни, гледаме ги!.....Нещо против ли имаш? Аз също не понасям например БигБрадър или "Дързост и красота", но не съм стъпила в темите за тях да плюя!

# 470
  • Пловдив
Ами харесват ни, гледаме ги!.....Нещо против ли имаш? Аз също не понасям например БигБрадър или "Дързост и красота", но не съм стъпила в темите за тях да плюя!
Ами гледайте си ги и ние не стъпваме във вашите теми, толерантни сме  Mr. Green
Имаше една тема "за тези, които не харесват турските сериали" за съжаление обаче гледащите такива се намърдъха в темата и я опорочиха  Joy
ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456181.0
Чакам някой да пусне тема №2 Hug

# 471
....Ами гледайте си ги и ние не стъпваме във вашите теми, толерантни сме  Mr. Green
Имаше една тема "за тези, които не харесват турските сериали" за съжаление обаче гледащите такива се намърдъха в темата и я опорочиха  Joy
ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456181.0
Чакам някой да пусне тема №2 Hug

Ха-хааа violenza тъкмо мислех да цитирам Tatti и ето, че ти вече си показала коментара му.

Аз ще цитирам BirdsFlu, изразила се е много точно:

Аз пък просто си искам свободата да НЕ ХАРЕСВАМ инвазията на турските сериали по националните телевизии  Crossing Arms
Значи, феновете имат право да ги харесват и гледат, а аз като не ги харесвам, задължително трябва да се засрамя в ъгъла, за да не им нарушавам рахатлъка...
Нямам кабелна телевизия, затова никога не бих се възмутила от това, какво дават по цял ден по Романтика, Планета, Риалити ТВ и прочие. Преценила съм, че ще пусна в дома си само телевизиите с национално покритие, именно заради предположението  (очевидно невярно), че за да им се даде национален лиценз, програмата им е съобразена в някаква степен с общоприетите норми и нагласи.

На фона на пет-шест актуални към момента турски сапунки и стотина теми по повода в този подфорум, да се обвиняват малцината НЕХАРЕСВАЩИ сериалите хора в нетолерантност, е, меко казано, смехотворно. 

Моля ви не намесвайте чалгата!!! Ако някой има нужда да си говори за чалга - нека направи тема.

# 472
Много ти се молим да не ни даваш акъл какво да намесваме и какво не. Ако си се почувствала притеснена или обидена от аргумента с чалгата - пиши на модератор и изложи там каузата си.

# 473
Аз също не харесвам чалга, но не пиша против нея, защото не ми пречи.  Не е същото обаче при сериалите, защото тях ща не ща, все ги хващам по някой канал.
А относно темата за и против турските сериали, аз имах 7 дневен бан от Тати, та сега съм по-умерена в езика  Blush Ако всеки обаче си седи по темите, няма да се стига до конфронтации. И без това в подфорум кино и телевизия, 90% от темите на първа страница са написани на турски и български език и се отнасят за някой турски сериал.

Argun и ние много ти се молим, да не не ни даваш акъл какво да правим.

# 474
  • Пловдив
И без това в подфорум кино и телевизия, 90% от темите на първа страница са написани на турски и български език и се отнасят за някой турски сериал.

Ето това не мога да разбера, защо модераторите позволяват да се изписват заглавията на турски език, това е български форум и е недопустимо!
Не стига количеството, ами и тези изчанчени букви, при всяко отваряне на този подфорум ми се набиват на очи, опитвам се да не ги гледам, ама не става Mr. Green

# 475
  • София
 Така, както позволяват и на английски....

# 476
И какво им е изчанченото на буквите ThinkingДа не са арабски случайно?!

# 477
един от списващите турци даже беше се възмутил защо имало тема , която не е за турските сериали , та им разваляла поредицата , така хубаво ги били наредили ... Stop

# 478
А, бе, и аз като видя цялата първа страница наредени, лекичко потръпвам. 

# 479
  • Има много детски смях.
А, бе, и аз като видя цялата първа страница наредени, лекичко потръпвам. 

И аз... Confused

Общи условия

Активация на акаунт