Btv и Nova що за безумие?

• 32 427
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Ей,пък дано да доживея да видя нещо съвременно и хубаво,което да има интерес

# 601
Цитат на: galana_s link=topic=460076.msg13912128#msg13912128

Супер! Ама и малко комедийки ако направят ще е супер. Че само драми  Rolling Eyes
[/quote
"Тя и Той" беше много приятен сериал  Peace

# 602
Снощи прещраквах каналите и попаднах на анонс за някакво днешно предаване  - Софи Маринова и Дачо отново заедно, на фона на някаква снимка, на която въпросните се целуват Joy Joy Joy Не знам btv ли беше, Нова ли, ама ми стана толкова смешно... На фона на всичко, което се случва в България, Европа и света, да е страхотна новина кръвосмесителната циганска драма на някаква чалга певица  ooooh! ooooh! ooooh!

В това време, толкова благодатно за журналистика, когато на всяка крачка буквално те блъскат реални и интересни теми за репортажи, разследвания, и какво ли още не - с кой се оножда Софчето  smile3505 smile3505 smile3505

# 603
Интересно ще е ако направят един Българо- Турски сериал , Wink Laughing LaughingТогава няма да има недоволни Wink

# 604
Надявам се да не е точно такова - ще изглежда като отчаяно копие, и много ще напомня на българската чалга.

# 605
Стига бе, Софито му беше само мащеха на Дачо. Mr. Green
Някой по-напред го беше казал, но искам да го повторя, не може да се сравнява кино (пък било и българско, което съвсем не е толкова лошо) с телевизонни сериали и то сапуньени, просто нема везе.

# 606
Поредната простотия това с Дачо и Софка. В събота гледах малко от Горещо и хванах точно момента, когато Устата обясняваше, че Софка и Дачо са разделени и даже Софка била на почивка без него. На следващият ден по Нова мяркам анонс за предаване, където ще се разказва как Софито и Дачо отново били заедно  newsm78

# 607
  • София
Интересно ще е ако направят един Българо- Турски сериал , Wink Laughing LaughingТогава няма да има недоволни Wink
И защо да си разваляме нашите филми с турски артисти,  турските сценарии пък елементарни -но комент.

# 608
И защо да си разваляме нашите филми с турски артисти,  турските сценарии пък елементарни -но комент.
Как не те е срам да говориш така за този велик шедьовър на изкуството, тоест за т.нар. турски сапунен сериал  Naughty Crossing Arms Naughty

# 609
  • София
Как не те е срам да говориш така за този велик шедьовър на изкуството, тоест за т.нар. турски сапунен сериал  Naughty Crossing Arms Naughty

Уф посипвам си главата с пепел и признавам артиста от диамантената тема за по-велик от Ал Пачино и Робърт де Ниро взети заедно и по-красив от младия Делон, за таланта и подобието на Моника Белучи Laughingсе изказах вече.

# 610
  • София
Ей,пък дано да доживея да видя нещо съвременно и хубаво,което да има интерес
Ами ти ако чакаш  съвременно и хубаво българско кино да ти пуснат по Нова и БТВ няма да стане.Аз например  снощи си изгледах с кеф " Другият наш възможен живот" потърси го гледай го и ела ми кажи, че турските  бози са по-интересни.Днес ще дават по БНТ " Обич" кажи ми и за него, че не струва, опс извинявам се дават го от 20.40  , а вие тогава се чудите с коя боза по напред да се наливате Grinning

# 611
извинете,но да сме продали на някого извън България нещо свое-като филм или сериал..докато Турция си ги продава и си печели и хич не й е за вашите коментари,че я клеветите или тем подобни..
и моля ти се пак пробутваш филм от мин. век

# 612
dmaria ,стига си ми хвалила филми от младостта на майка ми и баща ми.Искаме да гледаме нещо направено сега със сюжет който е близък да сегашният ни динамичен живот,стига с това соц кино /признавам и хубавите филми от това време/,нагледали сме му се ,че и филмите който ни препоръчваш по няколко пъти сме гледали.Турците правят и продават ,бразилците също ,колумбийците ,американците ,италианците ако щеш,какво си се запънала за това наше кино не разбирам,Изгледах един филм от новите Дзифт ,ами пуснах  си след 20 минута "Грозната Бети" малко да се разведря, ми то тая простотия не се издържа просто.

# 613
извинете,но да сме продали на някого извън България нещо свое-като филм или сериал..докато Турция си ги продава и си печели и хич не й е за вашите коментари,че я клеветите или тем подобни..
Ами те малко са тъпаците като нас  Thinking

# 614
  • София
и моля ти се пак пробутваш филм от мин. век
Виж сега не считам , че  Турция  бележи кой знае какъв успех продавайки си филмите на други чалми от Арабския свят , при нас пък вече имат други цели продавайки ги. Някой беше писал , че сме ги купували за половин милион, дрън-дрън ярина една серия струва 3000евро Simple Smile. И хайде направи си труда да прочетеш къде точно ги гледат.

Общи условия

Активация на акаунт