Какви езици бихте желали децата Ви да учат!?

• 4 485
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Мами, случайно попаднах на темата, търсейки инфо за училище след 5 клас с английски и немски. Стори ми се, че някоя от вас беше споменала за такова в София. Бихте ли ми помогнали? Кое е това училище?

# 31
  • Sofia
В 20 училище френската паралелка нямаше 2 западен  език от 5 клас имаха 9 часа седмично френски .  bouquet

# 32
  • Sofia
Мисля, че е важно да го има английския някъде по в началото заради компютрните игри, филмите, песните, ходенето на море до Гърция ако щеш и всичко около нас....не знам дечицата, които започват с немски или френски от първи клас как се преборват с това, не се ли чувстват по-некомфортно от приятелчетата си, който поназнайват нещо от англ!?

"преборването" става само с посещение на алианс и изучаване на английски извън програмата на основното училище. Между другото всички казват, че не може да се разчита на добри учители по английски в основното училище, поради голямото текумество и чести смяни, затова наистина ще трябва да се наблегне на извънкласно обочение.

Между другото знаете ли от колко часа за заниманията в Алианса за 7-8 - 9 годишните деца !? Какви форми за извънкласно обучение по английски бихте препоръчали и къде !?

# 33
  • Sofia
В 20 училище френската паралелка нямаше 2 западен  език от 5 клас имаха 9 часа седмично френски .  bouquet

Отново здравейте,!

Можеш ли да споделиш по кое време детенце пощаваше извънкласно обучение по английски и къде !? Аз се притеснявам, че с това целодневно обучение едва ще остане време на едно малко дете за допълнителни занимания  Confused

# 34
  • Sofia
 В Алианса
Целодневното обучение не е задължително а препоръчително , може и да се отсъства понякога Wink

Общи условия

Активация на акаунт