ВЪПРОСИ към хомеопати - 5

• 77 769
  • 797
  •   1
Отговори
# 465
  • в белята
Имам проблем с дъщеря ми,която е на 3 год. и има хроничен запек от няколко месеца.Единствено се изхожда ,когато и дам сена в по-малки количества на няколко дни ,от други слабителни не се повлиява.Когато не и давам сена ,тя си има позиви за тоалетната ,но само се напъва и нищо. Да уточня ,че не е от най-апетитните деца и има почти нулев прием на плодове и зеленчуци,но за сметка на това пие достатъчно течности - по 1.5 л. на ден.Също така ако има значение ,тя обича много сладките неща.Досега не е пила антибиотици и редовно хруска Био Гайа хапчета.Въпроса ми е имали нещо ,което мога да опитам от хомеопатията?Четох за Magnesia Muriatica 9CH дали при нас е удачно да опитаме с това?

# 466
Александра,
разбирам тревогата и любовта към сестричката ти, но не ти решаваш,а  тя.. остави я да диша.. не настоявай.. всеки сам си намира пътя.. от личен опит мога да споделя, че на всичко му идва времето.. човек узрява за решенията си...
Като съвет мога само да ти кажа, че ако опита хомеопатията върху себе си, най лесно ще усети плюсовете и..

И най-важното - да може да се разчита на него денонощно - поне в началото, докато се научат, а и аз докато се науча с новородено.

е та това не може да ми го побере ума.. какво трябва да се учите и ти и тя.. и защо и двете?

# 467
  • София - Варна - Бургас
Много ми се иска да се посъветвам с Александър, а и бих се радвала и на вашие мнения и съвети. Моята любима сестрички, след 4 г. чакане, най-сетне ще има бебе, живот и здраве  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Иска ми се моят племенник ИЗОБЩО да не започва с друго, различно от хомеопатията, НО МЕ Е СТРАХ. Rolling Eyes Страх ме е за едно новородено как ще му се отрази, например високата температура, зачервеното гърло, запушения нос ... СТРАХ ме е, а и сестра ми няма доверие на моя хомеопат, за да отидем там. Не зная какъв съвет да й дам-да настоявам ли, да я убеждавам ли или да я оставя като мен дас е убеди ... Много ми се иска да съм до нея в трудните моменти (и ще бъда, за да окуражавам), но ме е страх. Не е моето дете
Как се отразяава хомеопатията на новородени?
Добър класически хомеопат в София, с опит с новородени?
И най-важното - да може да се разчита на него денонощно - поне в началото, докато се научат, а и аз докато се науча с новородено.
Когато аз започнах, беше по-лесно, зашото бяхме по-г-леми, можехме да говорим, да реагираме ма думи, да отговаряме на въпроси, да пием чайове ...
С бебетата как е? Какъв е "плана?"

Моля, дайте ми съвет

Как се отразяава хомеопатията на новородени?  - Отлично!

Страх ме е за едно новородено как ще му се отрази, например високата температура, зачервеното гърло, запушения нос ...

Вижте тук:

Вирус A(H1N1) КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ УСЛОЖНЕНИЯТА, от Хомеопатична гледна точка

Как се лекува Грип с Хомеопатия

не е нужно да давате лекарство при всяко повишаване на температурата

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 08:28 от Aleksander

# 468
Здравейте! От много години имам проблеми с яйчниците и надеждата ми е в хомеопатията.Откриха ми като бях на 15 поликистозни яйчници.Оттогава до сега (29 г.) съм била на хормонална терапия.Но не мога повече така.Сега нямам кисти,спрях противозачатъчните,но вече ми закъснява 13 дни. Проблемът ми е нередовният цикъл ,както и акнеичната кожа и косопада.Моля ви Горещо да ми помогнете!!!А в следствие на хормоналната терапия имам и проблеми с чести гъбични инфекции.Много ви благодаря за помощта!!!!

# 469
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! От много години имам проблеми с яйчниците и надеждата ми е в хомеопатията.Откриха ми като бях на 15 поликистозни яйчници.Оттогава до сега (29 г.) съм била на хормонална терапия.Но не мога повече така.Сега нямам кисти,спрях противозачатъчните,но вече ми закъснява 13 дни. Проблемът ми е нередовният цикъл ,както и акнеичната кожа и косопада.Моля ви Горещо да ми помогнете!!!А в следствие на хормоналната терапия имам и проблеми с чести гъбични инфекции.Много ви благодаря за помощта!!!!

Писах Ви на лични.

# 470
  • София - Варна - Бургас
Имам проблем с дъщеря ми,която е на 3 год. и има хроничен запек от няколко месеца.Единствено се изхожда ,когато и дам сена в по-малки количества на няколко дни ,от други слабителни не се повлиява.Когато не и давам сена ,тя си има позиви за тоалетната ,но само се напъва и нищо. Да уточня ,че не е от най-апетитните деца и има почти нулев прием на плодове и зеленчуци,но за сметка на това пие достатъчно течности - по 1.5 л. на ден.Също така ако има значение ,тя обича много сладките неща.Досега не е пила антибиотици и редовно хруска Био Гайа хапчета.Въпроса ми е имали нещо ,което мога да опитам от хомеопатията?

Четох за Magnesia Muriatica 9CH дали при нас е удачно да опитаме с това?

Peace   Информативно за Хомеопатията    Peace

# 471

Много са неприятни тези женски проблеми. Аз наскоро се срещнах с пълен набор такива - полипи в матката, раничка на шийката, възпаление на матката, гъбички, нередовен цикъл... Гинекологът директно започна с изписване на хапчета и естествено кюртаж  Shocked Реших, че е време да се обърна към алтернативни методи и след много четене се спрях на хомеопатията. И за да не бъда многословна ето резултатът: след 4-5 месеца лечение с хомеопатия полипите бяха изчезнали, възпалението също, раничката даде добри резултати. Само за гъбички не можах да си пусна изследване, но и това ще стане.

Така че надежда има! Пожелавам ти успех и дано се отървеш от всички хормонални хапчета и химии.  Peace

# 472
Здравейте, Александър,

Имам следния въпрос - съвместим ли е приемът на хомеопатия и хранителна добавка Алое вера гел.

Благодаря предварително
Лек ден

# 473
В момента съм на хомеопатично лечение, ако започна да приемам Ферофолгама - това е лекарство за нисък хемоглобин и съдържа желязо, ще се антидотира ли действието на хомеопатичния препарат?

# 474

Рентгеновите лъчения влияят ли на ХЛ? Ако да, предполагам, че просто тябва да се прецени риск - полза, за да се вземе адекватно решение...
Някой сблъсквал ли се е с този казус? Ще отслаби ли ХЛ за в бъдеще?

# 475
Бихте ли ми препоръчали хомеопат от Стара Загора? Става въпрос за 4 годишно детенце. Благодаря Ви!

# 476
Може ли лапа от синапено семе да антидотира хомеопатично лекарство

# 477
  • София - Варна - Бургас
Може ли лапа от синапено семе да антидотира хомеопатично лекарство

Не, не може, стига от него да се подобрява. Peace

# 478
  • София - Варна - Бургас
Бихте ли ми препоръчали хомеопат от Стара Загора? Става въпрос за 4 годишно детенце. Благодаря Ви!

Сесила, добре дошла при нас!  Peace  пиша Ви на лични.
  Peace

# 479
  • София - Варна - Бургас

Рентгеновите лъчения влияят ли на ХЛ? Ако да, предполагам, че просто тябва да се прецени риск - полза, за да се вземе адекватно решение...
Някой сблъсквал ли се е с този казус? Ще отслаби ли ХЛ за в бъдеще?

Не бих казал че ще отслаби ХЛ, но на облъчваният човек могат да навредят!

Общи условия

Активация на акаунт