Тъпи бивши съквартиранти.Помощ-пак са вкъщи

• 6 150
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Казвате, че са си тръгнали без да ви кажат, малко ми е странно как се е случило. Вие дадохте ли им ключ от жилището? Те не го ли върнаха?

# 61
С наш ключ бяха.излезли са и аз като тръгвах сутринта  вратата беше отключена.отключили са отвътре и беж..а че има неща,които,недай боже,може някой да откраде...тук са ни и двата ключа.сигурно са тръгнали в 5-6ч.

# 62
Виж сега, понеже вече в тая тема няма никаква интрига, и няма какво да се оплюва, сега се приготви всички вкупом да ти обяснат каква си долна мръсна твар, със задни мисли, държиш мъжа си под чехъл, преувеличаваш и плетеш интриги. Дано да ти заключат темата по-бързо или господ да ти е на помощ bishop  Laughing

# 63
Е, да, грозно е постъпила авторката, но пък явно това си е нейният начин - да не казва нищо в очите. Има и такива хора, какво да се прави.

# 64
 smile3515 сега за тези хора ли да пишеммм.....я пусни нова тема

# 65
 Laughingооо,ще пусна,ама чакам още малко да ме овикат тук-разбрали,недоразбрали...

# 66
 Whistling нали засега си реши проблема.Гледай да няма следващ път....а на твоинкия не му давай много -много да се налага

# 67
в големо филми се вкарвате.идиоти наричам хората,които са такива.да съм малка-на 32 съм.тихомълком-щото нямат очи да ме погледнат.и ще продължавам да ги оплювам,да.за 1 година съм се нагледала на  какво ли не.дане пускам други теми,че пак ще има забележки.нищо лично към никой Heart Eyes

Не ги познавам тия хора, определено се дразня на такива, които навлизат в личното пространство и имат наглостта да се разпореждат. Обаче и твоето поведение не ми изглежда като на 32 годишна. Значи, дразниш се от това, че хората нямат очи да те погледнат, а ти самата не намери начин да им го съобщиш лично.
Мисля, че трябва да си вземеш поука от тази случка и да се опиташ да развиеш тази си слаба страна.
И не ти го казвам с лошо. Много е трудно да кажеш истината в очите на хората, но това не оправдава твоето поведение в тази ситуация.  Peace

# 68
Заключвам по молба на авторката на темата.

Общи условия

Активация на акаунт