Добра любовница ли сте?

• 10 622
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
 Shocked От къде, по дяволите, бих могла да знам. Според мъжете, с които съм била- съм, но от къде да знам каква им е мярката и какво точно значи добра любовница???
Изпитвам удоволствие от секса и имам нужда от него, но никога не съм правила нещо, само за да бъда определена като "добра любовница".

# 61
Да, когато поискам...

# 62
Откъде да знам.
С какъв аршин се мери и какви са критериите?!
И какво е значението всъщност...
Ако я няма любовта нищо няма значение...
Много важно примерно,че ще си изпълня ансамбловото съчетание без грешка,когато човекът до мен е грешка...

# 63
Казва че , да...вярвам му!   Mr. Green

# 64
  • Бургас
Всеки пита според кого  дали съм добра любовница?Ами според теб,според половинката,всички мъже,скоито си била,разглеждаме всички гледни точки и според различни ъгли определяме нивото на добра/лоша любовница.Аз затова ви питам да си кажете мнението какво според вас значи добра любовница,че много често се говори за нея,пък всеки влага различен смисъл в израза.

# 65
  • София
Понякога да, понякога не, зависи от много неща и от партньора.
Мнооого субективно понятие е това.

# 66
Всеки пита според кого  дали съм добра любовница?Ами според теб,според половинката,всички мъже,скоито си била,разглеждаме всички гледни точки и според различни ъгли определяме нивото на добра/лоша любовница.Аз затова ви питам да си кажете мнението какво според вас значи добра любовница,че много често се говори за нея,пък всеки влага различен смисъл в израза.

Според мен - да, добра съм.. Щото го правя със желание и без предразсъдъци..
Според любимия - също..все още постоянно ме желае..
Според всички мъже, с които съм била - едва ли.. Дори, за тези, в началото - със сигурност не съм била.. Sunglasses
Някои имат нужда просто от секс, други се размазват от усещането, че им се отдаваш..
Няма "правила" - определянето на това кой е добър или не е според собствените ни критерии - същото като "красиви или грозни"

# 67
До скоро си мислех,че съм, newsm78
но скоро ме зарязаха без нищо да ми кажат,дали вече, не съм? Thinking

# 68
Да, категорично!Чета, гледам, абе продължавам да се дообразовам!

# 69
Но искам да ви попитам какво разбирате под израза добра любовница?Какво може/не може да прави тя?

Добрата любовница не казва 'не' и прави всичко така че да се харесва на мъжа.

И малко ОФФ!

Защо реши че ще намериш отговор като питаш жени - дали са добри любовници  newsm78 Тук всички са добри ..... и хубави ....и  с много ухажори ... и добри домакини ..... и командват мъжете си ..... и супер майки  Confused

# 70
... Тук всички са добри ..... и хубави ....и  с много ухажори ... и добри домакини ..... и командват мъжете си ..... и супер майки  Confused

Аааа, пази, Боже.
Аз поне 3 от 5-те изброени неща не съм...

# 71
Когато ти кажат,че си мръсница, значи ли, че си добра любовница ?newsm78  или просто си некъпана и миришеш Crazy Whistling
 Laughing Laughing Laughing

# 72
Когато ти кажат,че си мръсница, значи ли, че си добра любовница ?newsm78  или просто си некъпана и миришеш Crazy Whistling

Или просто не си добра домакиня и не си сменяла поне няколко месеца чаршафите. Crazy

# 73
Не знам дали съм добра любовница. Thinking
Вече сериозно се замислям, че трябва да понатрупам малко опит все пак във 21 век живея  Joy

# 74

Или просто не си добра домакиня и не си сменяла поне няколко месеца чаршафите. Crazy

аха, сигурно т'ва ще да е...... Crazy
най-малко година ги ползвам....к'во е т'ва разхищение -прах ,вода,пране на 5 дена...... newsm08 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт