Добра любовница ли сте?

• 10 597
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Ама моя наистина си ме пита дали ми е било добре, дали ми е харесало  Laughing

И ти как му отговаряш? *Дай пак, че още не мога да си съставя мнение!*  Laughing

# 106
Разбира се, мило, беше невероятно  Joy

# 107
И най-добрата любовница омръзва Simple Smile
Не и ако я имаш само веднъж!

# 108
Ама моя наистина си ме пита дали ми е било добре, дали ми е харесало  Laughing

И ти как му отговаряш? *Дай пак, че още не мога да си съставя мнение!*  Laughing

Това ще си го запиша ... Mr. Green
А колкото до това дали съм добра  Thinking никой до сега не се е оплакал, нито пък са ме използвали само за веднъж...
Поддам ли веднъж-пристрастяват се  Whistling
Незнам обаче дали съм добра  Mr. Green

# 109
Ааа, чакай сега - тези, които са го правили еднократно с някого - не е единствено защото този някои не е бил добър  Crossing Arms

# 110
Ааа, чакай сега - тези, които са го правили еднократно с някого - не е единствено защото този някои не е бил добър  Crossing Arms

Вили, кои са другите причини? Освен лош секс и липса на време друго не знам... Laughing

# 111
Отношението.
Невъзможност за продължаване.
Съжаление, вина.
Темперамент.
и т.н. Laughing

# 112
Отношението.
Невъзможност за продължаване.
Съжаление, вина.
Темперамент.
и т.н. Laughing

А-а-а, аз мислех, че имаш предвид еднократно за една вечер примерно  Laughing

# 113
Е това имам впредвид  Laughing

# 114
Е това имам впредвид  Laughing

Един път на вечер? Т.е. една вечер, но без повторение? Един единствен път за една единствена вечер?  Thinking

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 10:50 от Лили - Лу

# 115
И най-добрата любовница омръзва Simple Smile
Да, бе, да!Кажи го това на мъжа ми Wink

# 116
Значи - лягаш си с някого, секса хубав, ама сутринта той се държи тъпо, тоест не както на теб ти се иска - ето ти повод да не повторите.
Имаш връзка с друг - лягаш си с някого, секса супер - но...има но.
Или си била командировка, спинкаш с някого, това е прекрасно - но си отиваш и всичко свършва.
Лягаш с някого, всичко е супер, но не го виждаш като сериозна връзка и...изчезваш, не повтаряш.
Абе причини да ти измислям ми дай  Whistling

franceska - на твоя любовницата не му е омръзнала още, така ли...и ти знаеш за това  Joy

# 117
Значи - лягаш си с някого, секса хубав, ама сутринта той се държи тъпо, тоест не както на теб ти се иска - ето ти повод да не повторите.
Имаш връзка с друг - лягаш си с някого, секса супер - но...има но.
Или си била командировка, спинкаш с някого, това е прекрасно - но си отиваш и всичко свършва.
Лягаш с някого, всичко е супер, но не го виждаш като сериозна връзка и...изчезваш, не повтаряш.
Абе причини да ти измислям ми дай  Whistling

Вили, аз пък имам наблюденията, че, когато двама души си лягат за първи път, не го правят само един път. А, ако е така, значи или сексът е лош, или нямат време...

# 118
Вили, аз пък имам наблюденията, че, когато двама души си лягат за първи път, не го правят само един път. А, ако е така, значи или сексът е лош, или нямат време...

Или е продължил повече отколкото мадамата може да понесе триене. Особено, ако е било забивка в бар и пича си е пийнал повечко.  Joy

# 119
Не винаги сексът е придружен от силни чувства, мисъл за връзка и продължение  Wink

pasinet, възможно е дамата да си е пийнала повече и въпреки невероятния любовник - да не е усетила много...

Общи условия

Активация на акаунт