Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Да се включа и аз в честитките за днешния момичешки валеж! Ето къде са се крили всички госпожици!

Честитоооо:

Изабела на Виолетблу!!!
Сияна на Елиа_с!!!
Яна на Пиари!!!
Ребека на Зузито85!!!
Ясмин на Нили!!!
Дария на Тарталета!!!
Габриела на Куин!!!
Евелин на Аз съм!!!
Белослава на Мисчивиъс!!!
Ема на Холи!!!

и да не пропусна младежа на Ваис3
0!!!

Много да са ви радват малките, а вие, мили мами бързо да се възстановите   bouquet

Ако пропускам някой, съжалявам Hug

Аз да си кажа от днешния преглед: даже и разкритието не ми провериха, само мойто кръвно и нейния пулс   newsm78. Мойто кръвно също беше високо и ще ходя пак в понеделник за проверка за пре-еклампсия. Аз мисля, че е заради кафето, дето изпих точно преди това, без да се замислям.

Валкирия: УСПЕХ утре, мила, наистина страхотна среща те очаква  Hug

Обичанка, страхотни новини за Иванчо!!! Какъвто и ритуал да изберете, сигурна съм, че ще има прекрасни емоции във вашата къща!

# 391
Добро утро мамчета,

Копнеж, планирано, планирано...ама вчерашния ден си е направо рекорден за всеобща радост Heart Eyes

Честити бебенца и на Тарталета, Аз съм, Куин, Мисчевиус и Холи ! Да растат здравички, послушнички и добрички дечица за радост на мама и тати ! Бързо възстановяване на мамите желая!      bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден на всички желая и успех и  леко  на всички запътили се и днес към родилното!    Hug

# 392
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро!

След вчерашните рекорди - дано и днес повече бебоци да решат да се покажат!
Особено такива, закъснелички!  Rolling Eyes Crazy

Специално палцестискане на Валкириря и всички, които днес ще се запътят към болницата!

Kафенце от мен!
.... и закуска

# 393
  • Пловдив
Добро утро и от мен
цяла нощ сънувах,че изписват днес бебчто ми,дано наистина да го изпишат днес.Стискайте ми палце  Praynig

# 394
Здравейте
Може ли някое майче да даде съвет как сваля по- високо кръвно. Моето по принцип е ниско, но тази сутрин нещо ме боли главата и като го премерих установих, че е по- високо от обичайното ooooh!

# 395
mannuella, с теб сме, дано си гушнеш още днес бебчо!  newsm10

Аз след малко отивам на консултация с анестезиолога, да видим ще се съгласили и тоя път да съм само с епидурална, без спинална за секциото.  Wink Можеше да се отбия да видя Мисчевиус, но заради хремата няма да минавам, вече почти ми мина, но все пак няма да рискувам да заразя някой.

Arven, чесънът сваля много бързо кръвното, ако не те дразни направи си един таратор с много чесън.  Peace 

# 396
  • на село
Здравейте
Може ли някое майче да даде съвет как сваля по- високо кръвно. Моето по принцип е ниско, но тази сутрин нещо ме боли главата и като го премерих установих, че е по- високо от обичайното ooooh!

Моето също играе напоследък.
Яж много плодове /особенно банани/, пий пълномаслено прясно мляко  - най- добре ако можеш да намериш от някоя проверена баба /купешкото не струва  Confused/, Също слънчогледови ядки. Въобще, всичко което съдържа калий и магнезий. В краен случай пробвай с някоя и друга скилидка чесън.
И пий много вода - колкото можеш да поемеш, и си почивай повечко. Гледай да лежиш основно на лявата си страна.
На мен общо взето това ми помага, въпреки че последният път гинеколожката ми каза че това вариране на кръвното е от хормоните.

# 397
Благодаря за съветите
Започнах да пия вода и хапнах малко плодове, че чесъна не ми помага. Сега пак го мерих и е паднало. Дано не се вдига повече, че... ooooh!

# 398
Здравейте,момичета и от мен!През цялата бременност ви чета,но нещо не си падам по писането...днес обаче като видях колко много бебчета са се показали  baby_neutral просто не се сдържах Simple Smile
Да са здрави,да израстнат с много любов и да имат много късмет в живота!
А на мамите бързо възстановяване!   bouquet
Иначе аз също се нареждам в редичката на затварящите темата,пък дано не стигна до февруари,че чакането ще ме довърши вече...
Хубав ден на всички от мен и успех на запътилите се към родилното!

# 399
Честити бебенца на Тарталета, Мисчевиус, Куин, Аз съм и Холи!
Да ви растат здравички, умнички и добрички!

# 400
здравеите и от мен малкиа алек вече е на 8 дена и има колики какжо да взема даите ми савет нещо хубаво и испитано благодариа  bouquet

# 401
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Синя котка - Инфакол! Мисля, че това е най-доброто! Продава се в Ремедиум!

Мисля, че и във форума има мами, които продават изостанал им!  Peace

# 402
Има онлайн магазин за Инфакол-а (не съм поръчвала):
http://club66.eu/bg/Infacol---%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%B0%D0%BA%D0% … BB-50ml-/251.html

# 403
Минавам на бързо,че време засега нямам никакво.Благодаря Ви момичета за хубавите думи.По-нататък ще кача снимки на Хриси в албумчето Simple SmileСтискам палци на тези,на които им предстои раждане.Родих нормално-исках епидурална-ама не ми сложиха(нямало смисъл на почти 5 см) и карах на 1 спазмалгон и 1 бусколизин,пуснаха и 1 система окситоцин.По-нататък и затова ще напиша-ама нека и другите мами да родят.При нас зора беше накрая-с напъните,както и да е.Добре сме и папкаме само кърма-моята дунди е лакомничка-изписаха ни на 13.01 с + 180 гр. отгоре-направо шашна докторите с нейното папкане-ама да ми е жива и здрава.
 Стискам ви палци!Още малко остана до финала.

# 404
  • София
Здравейте,

Честито на всички мaми, които са се срещнали наскоро с рожбите си! Пожелавам ви прекарани, здрави деца с щастливо детство и да носят много радости на мама и тати!

Виолетова, какво стана тя, нали по план трябваше да е Водолей?  Thinking
Моето секцио е насрочено за 20 , мислех си че ще се засечем по коридорите..Надявам всичко да е наред с теб , след като се е наложило по-рано да вадите малката принцеса!  Hug

Валкирия , всички стискаме палци раждането да мине възможно най-добре за теб и рожбата ти.. в очакване сме на новини!  Grinning

Вчера  е поставен, някакъв своеобразен рекорд.. от към бебета..супер  Sunglasses! И колко много момичета.. Heart Eyes

Лек ден на всички! Успех на тези , които са се запътили към родилното!   bouquet

Едит: Върнах се назад да ви попрочета..
 Обичанка, това е чудесна новина!  Hug От както са се родили близнаците, нямаше ден в който да не съм си мислила за вас. Ето, че сега всичко се нарежда! Скоро и Димана ще с вас и ще се отдадете на пълно семейно щастие!   bouquet
Момичета бебета ви са прекрасни! Благодаря ви, че споделят снимките с нас!   bouquet

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 11:40 от Courage

Общи условия

Активация на акаунт