Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните преживявания и теми, споделени в публикациите?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени потребителите във форума?
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето и проблемите с млечницата във форума?

! Аз не се оплаквам - напротив. Много ми харесва датата и не се притеснявам хич. Близка я усещам. И ми е много приказно, ако следвам логиката на келтите....
(Евентуално
)
И те са в постоянно напрежение и очакване
Та така гледам да се забавлявам с тия неща, звъня на майка ми всеки ден за да я чуя, да си поприказваме по женски, а така между другото и тя разбира че още не съм родила
Та така покрай нас, ама като знам че им е първо внуче и се вълнуват и се притесняват и не мога да им се сърдя че ми звънят да пипат как съм
Гркичкото .... По нейни думи помпата на Авент била пълен боклук, като аз нито веднъж не я видях да я използва през деня, а вечерно време след като се прибереше братовчед ми от работа я изцеждаше той ... Да, да, той я изцеждаше, а тя стоеше с ръце на кръста и разправяше "Ето виждаш ли, че нямам грам кърма?" .... Спирам, защото мога да продължа до утре в този ред на мисли, но поне пък вие ще се посмеете от сърце и ще се почудите как може да има такива "майки"