Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Страхотни сутрешни вести!
Да са живи и здрави Христина и Лора, честито на мамите!

# 46
  • Шумен
Честито на новите мами -Виола  и Роси 78!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
..... искам вече и аз ....

# 47
Ех,че хубаво събуждане HugЧестито на мама Виола 78 и Роси 79.Да са живи и здрави техните слънца и само да ги радват  bouquet

# 48
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Я какво хубаво, бебшорско утро!

Добре дошли на Лора и Христина! И мноого щастие на техните мили мамита!

Дано днес темичката да е пълна с новини!

Аз се наспах снощи, чак не е за вярване! Спах повече от 5 часа без ставане до 00.  Whistling Ама като станааааах! Лелееееееее!  ooooh!

# 49
Честито на Виола  и Роси 78, да са им живи и здрави бебоците!  bouquet

Мануелка, не се ядосвай, във ВМИ са си такива, винаги мъчат до последно само и само да избегнат секциото, добре че поне не са ти отказали епидурална.  Peace Бързо изписване на бебчето ти пожелавам и успешно кърмене, ако можеш му цеди кърма и му носи.

# 50
  • София
Виолкеее най - накрая роди мила! Честитооо! Много да те радва и много късмет в живота

Роси честито да сте много щастливи от новото попълнение!

Раче   когато беше този проблем естествено,че потърсих педиатър предписа дактарин гел тогава и за нула време мина. Аз също мислех тогава, че са остатъци от кърмата,защото много лесно в началото ги почиствах, обаче се оказа млечница после беше непочистваема  ooooh!

# 51
Rosi78, viola78, браво на вас, да са ви живи и здрави дечицата, умни, щастливи, много радост да ви носят Heart Eyes  bouquet

Уики, никой не е проевявал интерес затова не съм споделяла информацията, но не се тревожи бързо ще изпразниш тубите Hug

n3ni, ако са ти препълнени гърдите изцеди по 10-20 грама преди да го сложиш на гърдата, така ще му е по-лесно да засуче и няма да се нервира. Моя хубавец прави така преди да се наака или ако е прегладнял. Пиши как вървят нещата Hug

Искам да пожелая на sunrise7 успех утре, операцията да мине успешно и да гушка едно здраво бебче Heart Eyes

# 52
Честито на Rosi78 и viola78!

# 53
Цоп и от мен в новата темичка Mr. Green аз не пиша почти ама да знаете че ви следя редовно Grinning

Честито на всички нови мами , нека са здрави и усмихнати бебоците а мама бързо да се възстановява  bouquet

# 54
Честити малки сладки бебчета на Виолка и Роси! Да са ви живи и здрави и много да ви радват Честити малки сладки бебчета на Виолка и Роси! Да са ви живи и здрави и много да ви радват
И аз да си кажа на 08,01 станах горда леля на прекрасната Доника - 3350 и 51 см. Crazy

# 55
Добре дошли на бял свят ,на момите, на Виолка и Роси!Да им са живи  и здрави!

# 56
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Обичанка! Честито!

Как са нашите първенци - Димана и Иван?  Hug

# 57
  • Mediterraneo
Честито на Роси и Виола  Hug Обичанка, хубаво е да си леля  Grinning

Аз още съм на линия... Вчера бях като парцал- цял ден болки в кръста, нерегулярни контракции, мислех, че нещата ще станат. До 1 часа снощи се въртях и съм заспала. Тази сутрин съм като чисто нова  Rolling Eyes Нито болка, нито контракция, само лежерното промръдване на готованката  Crossing Arms

# 58
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Здравейте, аз родих на 3-ти януари...един сладък малък мъж ...

Пожелавам на всички ви леки раждания, големи, хубави и здрави бебета и всичко най ....  Hug

# 59
Oх...........цял ден дебна да гледам за бебоците по Бнт1,а то до сега е доста тъпичко и почти нищо интересно.Все пак е до към 15:00 може и да стане......

Общи условия

Активация на акаунт