Касандра

• 41 472
  • 384
  •   1
Отговори
# 150
Severa ББ: До колкото се сещам тя отива да живее с дядо си Матиас в един мизерен апартамент.Там тя трябва да чисти, готви , мисля , че трябваше да си намери някаква работа , тя не искаше... Матиас не се държеше кой знае колко мило с нея. Ами това е в общи линии.

# 151

Този поглед беше убиец- тя му обясняваше за "техните" срещи, а той я гледаше като ударен от гръм  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А за романтичните срещи на чичо и племенница думи нямам- такава "романтика", такова "нежност"...   ooooh! ooooh! ooooh!

# 152
На снощната серия Игнасио беше с пушка и искаше да убие Касандра? Това го бях забравила, изобщо не го помня даже . Боже колко ниско е паднал тоя ...И за пореден път се убедих как Освалдо играе перфектно ролите си , защото е по - трудно да играеш отрицателен герой , а той се справя чудесно , щом успя да ме накара да го намразя Grinning.

# 153
  • Пловдив
Момичета, в петък няма да има серия - ще дават две серии от португалския сериал "Другата жена". Доколкото разбрах, това е с идеята, че серията, която ще е на мястото на "Касандра", е последната. А от понеделник ще дават по две серии от "Касандра" - от 20 и от 21 часа.

# 154
Гледам го с интерес Crazy Напомня ми за младежките ми години Crazy
Голяма хубавица е таз Касандра Crazy

# 155
Някой може ли да ми преразкаже какво стана в снощните серии на две на три , че днес нямам време да го гледам в нета , а и трябва да загубя 2 часа пред компа , вместо да свърша нещо друго?

# 156
Някой може ли да ми преразкаже какво стана в снощните серии на две на три , че днес нямам време да го гледам в нета , а и трябва да загубя 2 часа пред компа , вместо да свърша нещо друго?
В общи линии нищо интересно.Даваха 69 часа слона от цирка,който бил отгледан от Касандра и сега умира,защото тя не е там.
Игнасио каза,че щял да се жени за дъщерята на шефа на банката.Когато Росаура чу,изпусна една чаша.
Касандра каза на ранду,че е влюбена в друг и не иска да се жени за него,обаче той й рече,че ще го заобича насила Joy
Накрая обаче имаше пожар в цирка,където работи Касандра.Тя не можа да излезе навреме и я показаха как пада на земята и около нея огън...................

# 157
А значи са избягали в другия цирк , дето става пожар? Оф , много бавно се развива това действие , чакам си Луис Давид пък Mr. Green.

# 158
Да,да.Те нали май в Каракас отидоха и там ги взеха в цирка и той взе,че изгоря.
Росаура май скоро щеше да убие Игнасио.

# 159
  • In The Middle Of Nowhere
Понеже съм изпуснала някои основни моменти в сериала, може ли някой д а ме светне кое е момичето, което даваха снощи лежащо на легло. С майка си май живее  Rolling Eyes

И също на онази лигла дето живее със семейството/не помня как й беше името/ с къдрава кестенява коса, кои се оказват, че са й родители?   bouquet

# 160
Росаурита скоро ще убие Игнасио , да.
black_angel1 , лиглата дето живее в къщата е храненица и е дъщеря на Росаура и Игнасио , само , че по - назад коментирахме как не излизат малко сметките 11 годишния Игнасио да е осеменил Росауритата Mr. Green.
Иначе другото момиче , болното , казва се Лилия Роса. Дъщеря е на Офелия, най - добрата приятелка на майката на Касандра. По - нататък героинията ще претърпи доста развитие и обрати. Интересно ще става все повече и повече Grinning.

# 161
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря, аз така и предполагах, че сигурно е дъщеря на прислужницата/Росаура се казва нали  Rolling Eyes/ Интересно ще ми е защо тя ще убие Игнасио - добричка ми се вижда  Thinking
  bouquet

# 162
  • София
Благодаря, аз така и предполагах, че сигурно е дъщеря на прислужницата/Росаура се казва нали  Rolling Eyes/ Интересно ще ми е защо тя ще убие Игнасио - добричка ми се вижда  Thinking
  bouquet

Тя е най-големият злодей в този сериал.

# 163
Ами ще видиш защо го убива , но както каза el_sol , тя е може би най - отрицателния герой в сериала , дори и пред Ерминия и Игнасио.

# 164
... чакам си Луис Давид пък Mr. Green.

Не си само ти, нямам вече търпение да гледам гадния Игнасио......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire А на мен все по симпатичен ми става Ранду- колкото героя му става по- гаден, толкова повече го харесвам, и нз защо?  ooooh! ooooh! А пък тая "Чабелита", иде ми да я убия......   #2gunfire Лигава, противна, с просташко държание и маниери на 3 годишно дете (извинявам се за убидата към децата  Whistling Whistling )  Как само се държи, изкефи ме оня ден Игнасио как й се развика- че то не се търпи вече тая лиготия бе  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт