Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
И за двете.
С три е по-добре от две, но в никакъв случай не е задължително.
Правиш един баланс  с плюсове и минуси на предложенията и ако цента натежи-махни третата перка Wink

# 286
  • София
ОК, благодаря за отговорите!!  Simple Smile Честно казано, толкова ми втръсна миенето на ръка, че ако няма нещо очебийно отблъскващо, сигурно ще се навия! Ама хайде да не казвам голяма дума още, ако стане работата, ще се похваля! Wink

# 287
Честно казано, толкова ми втръсна миенето на ръка...
Разбирам те, влудяващо е, поне за мен Crazy.
Айде, и да се похвалиш Wink.

# 288
  • София
лято, моята миялна купих абсолютно по същия начин - предложиха ми я на много изгодна цена! Изобщо не съжалявам, че няма някои допълнителни екстри, защото е незаменим помощник  Wink.

# 289
  • София
Вчера в Биомаг видях екотаблетки за миялна и прах,които даже ми се видяха изгодни като цена.Някой ползвал ли ги е?

# 290
Имам питане, че и ми трябва отговор до утре сутрин. Simple Smile Доколко е от значение третата перка - има ли особена разлика в измиването? Че може да ни предложат утре миялна с намаление, ама мисля, че ще е само с две перки. Та да държа ли на това...?
По принцип колкото повече, толкова повече  Mr. Green! Но! Моята е с две, на майка ми с три - не съм виждала разлика в измиването на съдовете, а имам наблюдения върху работата и на дветех машини. А ако ви я предлагат на добра цена, още по-добре. От това, което зная, важно е перките да са метални, а не пластмасови.

хм, моята е с 2 перки, и то пластмасови, на Електролукс, и съм доволна като цяло. Малко е стар модел, преди 2 години купена. Но тук, където сме сега проблема е ,ч е водата е много варовита и се налага да пускаме допълнително изплакване, защото много често остават едни следи като фин прах  Rolling Eyes. Преди в апартамента в София нямаше такива проблеми, работеше идеално.

# 291
Вчера в Биомаг видях екотаблетки за миялна и прах,които даже ми се видяха изгодни като цена.Някой ползвал ли ги е?
Аз ползвам биоразградими таблети, които купувам от Пикадили.
Вероятно имаш предвид други, някаква снимка, линк или просто търговско наименование?

# 292
  • София
Не са тези в Пикадили, на Фрешактив.Гледах в сайта на Биомаг за линк да пусна,но са изложили само хр. продукти.Нe съм ги виждала на друго място.
В Пикадили има ли го еко гланца на Фрешактив?

# 293
В Пикадили има ли го еко гланца на Фрешактив?
Да, или поне го имаше миналата седмица.
Този Биомаг на пл. Журналист ли е?

# 294
Имам и аз едно питане относно препаратите за миялни  - тъй като тези дни ще идва техник за да пусне съдомиялната, трябва да се снабдя със сол, таблетки и гланц. Първите две си ги набавих - на Сомат са ... но за последното, моля, предложете ми ... всъщност не видях по магазините препарат, на който пише гланц ... т.е гланца какво се води?

# 295
Гланцът си е гланц или течност за изплакване. Обикновено е в прозрачни шишета, а течността е синя, но това не е задължително.
Търси го при другите продукти за съдомиялна - таблети, прах, сол.

# 296
Гланцът си е гланц или течност за изплакване. Обикновено е в прозрачни шишета, а течността е синя, но това не е задължително.
Търси го при другите продукти за съдомиялна - таблети, прах, сол.

Благодаря ... именно това ме интересуваше, тъй като не видях препарат, на който да пише гланц ... но такива, които се водят за изплакване - бол. Не знаех, че това е едно и също ... всъщност тепърва ще започне опита ми като ползвател на такваз машина. Вече ми се изясниха нещата ... Peace

# 297
  • София
Ми, да се похваля, както обещах. Simple Smile Ходихме днес, видяхме машинката, одобрих я, и я платихме, чакаме доставка вдругиден (така че всъщност още не е вкъщи, но реших да си кажа. Simple Smile ). Ето този модел е, не е нещо космическо, но се надявам да върши работа! Благодаря ви пак за съветите, и сигурно тепърва ще идвам с умни въпроси!!  Wink

# 298
  • София
Този Биомаг на пл. Журналист ли е?
Не,но предполагам,че и там ги има.Аз ги гледах в магазина им на ул."Дойран".

# 299
Ми, да се похваля, както обещах. Simple Smile Ходихме днес, видяхме машинката, одобрих я, и я платихме, чакаме доставка вдругиден (така че всъщност още не е вкъщи, но реших да си кажа. Simple Smile ). Ето този модел е, не е нещо космическо, но се надявам да върши работа! Благодаря ви пак за съветите, и сигурно тепърва ще идвам с умни въпроси!!  Wink
Хубава ти е машинката!Честито и да си я ползваш със здраве! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт