Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Златистите мотиви по чаши,чинии и всякакви други съдове от
миялната се повреждат,поне за порцелана знам така,съветвам те
да си измиваш сама.

# 571
Златистите мотиви по чаши,чинии и всякакви други съдове от
миялната се повреждат,поне за порцелана знам така,съветвам те
да си измиваш сама.

Благодаря!Абе то най-често е изцапано само от кафе ,ама пусти мързел  Embarassed....Много се изкалпазаних,откакто си купихме машината Embarassed.

# 572
  • София
rozi-maxi , на мен нищо с мотиви не ми се е развалило. Обаче на твое място не бих рискувала, щом ти е на сърце това джезве.  Grinning И аз имам 2-3 неща, които мия на ръка от обич, айде прежали се.  Laughing

# 573
Вие по принцип как и кога използвате солта?

Слагам сол в отделенито за сол, когато светне лампичката.

# 574
Някъде беше коментирано, ама не помня добре. Пукна ми се пластмасовата част в гормата част на вратичката. Там където са копчетата и лампичките. Пукнатината е малка, но ме дразни. Миялната ми е гаранционна и дали тази подмяна ще се покрие от гаранцията. Някой беше споменал, че пластмасовите части не се поемат от гаранцията...

# 575
wish, едва ли ще ти я поеме гаранцията.
Всъщност най-добре погледни в гаранционната карта на машината, там ще бъде описано най-точно.
Но пък друго си мисля, като е пукната пластмасата, но все пак е на програматора, може би има шанс да поемат гаранционно обслужване.
Съмнявам се, но опитай.

# 576
rozi-maxi , на мен нищо с мотиви не ми се е развалило. Обаче на твое място не бих рискувала, щом ти е на сърце това джезве.  Grinning И аз имам 2-3 неща, които мия на ръка от обич, айде прежали се.  Laughing

Айде от мене да мине... Laughing

# 577
  • Русе
wish , аз бях споменала  Peace
При мен се беше счупило затварящото устройство на вратата и не ми го признаха от гаранцията,но опитай може пък при теб да признаят.

# 578
  • София
Моля, помогнете ми!
Трябва ми електромагнитен вентил за съдомиялна Сименс Лейди 45! Просто фирмата, която ми правеше сервиз явно е закрита покрай тази криза. Само по мобилния ме консултираха, че трябва да е проблема във въпросния вентил, защото не влиза вода в машината.
Това ми беше любимия уелектроуред!
Приемам съвети всякакви

# 579
Бора, това намерих: http://www.aswoservice.bg/Default.asp
В случай, че намериш добър техник и той установи причината за повредата, би могла да си купиш резервната част.
Друго не ми хрумва Confused.

# 580
  • София
Момичета, искам да си купя миялна , но нямам много място спряла съм на тези моделчета.какво ще препоръчате вие?Искам и по мазни тави ако може да мие моля  Mr. Green.
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian& … F1AD5B8)/.do?rf=y
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian& … B9F203F)/.do?rf=y

Благодаря предварително за отговорите!

# 581
Аз съм за АЕГ-то. Flutter

# 582
Виж това предложение за Уърлпул - http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/whirlpool/adp … 6949-c-p38437331/
За 13 комплекта е, можеш да избираш 5 температури, има програма накисване, бързо измиване, за тенджери и силно замърсени съдове, сол индикатор,  система за защита от наводняване, таймер за отложен старт, LCD дисплей, самопочистващ се филтър, инокс. Енергийният клас е ААA.

# 583
  • София
Iyata мерси, но имам за широчина само 45см., а пък съседнакта ми има същата марка и не е доволна, но може би завици ве пак от модела и дали тя избира правилната програма.

# 584
имам едно въпросче към имащите съдомиялни-като ползвате прах изключвае ли програмата 3 в 1 или я е само за таблетки?Имам машината от 2 дни и още не съм на ясно за доста неща.Модела е Electrolux esf 46010 .Притеснява ме това,че индикатора за 3 в 1 свети червено.Нормално ли е това?Иначе праха ми е 3 в 1 ,но забелязах ,че съдовете стават като мазни  след миенето с
прах.Не е така ,ако е с таблетка.Тьблетките ми са двуфазни-да не би затова да ми свети  червено?Извинявам се ,ако ви се сттрува тъпи въпросите,но се срахувам да не прецакам чудесната машинка.

Общи условия

Активация на акаунт