Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
По казва че е включена опцията 3в 1 щом свети, аз съм я ползвала само два -три пъти в началото, когато имах от подарените таблетки  всичко в 1. Пробвайте настройките на гланца и солта,  за да постигнете качествено измиване, да не идва нещо  в повече.

# 586
имам едно въпросче към имащите съдомиялни-като ползвате прах изключвае ли програмата 3 в 1 или я е само за таблетки?Имам машината от 2 дни и още не съм на ясно за доста неща.Модела е Electrolux esf 46010 .Притеснява ме това,че индикатора за 3 в 1 свети червено.Нормално ли е това?Иначе праха ми е 3 в 1 ,но забелязах ,че съдовете стават като мазни  след миенето с
прах.Не е така ,ако е с таблетка.Тьблетките ми са двуфазни-да не би затова да ми свети  червено?Извинявам се ,ако ви се сттрува тъпи въпросите,но се срахувам да не прецакам чудесната машинка.

щом ти свети индикатора (явно на теб е в червено) за 3в1 значи е включена опцията.. натисни и задръж едновременно двете копчета над надписа 3в1 във включен режим на миялната и ще изгасне индикатора.. това значи че е изключена функцията 3в1.. ако натиснеш пак 2-те копчета над 3в1 ще ти светне индикатора и съотв. ти е включена опцията 3в1 Simple Smile

# 587
С две думи,тази насройка 3 в 1 се ползва само за многофазните таблетки.Да,ама на праха пише 3 в 1 и аз го приемам дословно,пък и техника в магазина ми каза,че тя е за предпочитане за ползване.При това в упътването пише,че само при 3 в 1 настройка се акивирь или обратно-като не се ползва се деакивира устройството за препарата за изплакване.Това означава ли ,че съдовете ми не се изплакват с препарат?Първоначално съм заредила и сол и препарат за блясък.Изключвам я,пустата му настройка,че ми се събра една камара -всеки папа,цапа и бяга,а аз се потя над това упътване!Баста!

# 588
С две думи,тази насройка 3 в 1 се ползва само за многофазните таблетки.Да,ама на праха пише 3 в 1 и аз го приемам дословно,пък и техника в магазина ми каза,че тя е за предпочитане за ползване.При това в упътването пише,че само при 3 в 1 настройка се акивирь или обратно-като не се ползва се деакивира устройството за препарата за изплакване.Това означава ли ,че съдовете ми не се изплакват с препарат?Първоначално съм заредила и сол и препарат за блясък.Изключвам я,пустата му настройка,че ми се събра една камара -всеки папа,цапа и бяга,а аз се потя над това упътване!Баста!

таблетката 3в1 е прах 3в1, самоче под формата на таблетка Wink щом е 3в1 праха ти можеш да си включиш 3в1-то
ако ти е активирана настройката 3в1 се ползва по-малко от гланца и солта (при някой модели не се ползва изобщо)
сол си слагай задължително.. макар и водата да ти е мека.. намали си я на минимум

# 589
Много благодаря за отзивчивоста!Долу,горе влизам в час-практика му е майката!!!

# 590
  • Пловдив
Имам съдомиялна от скоро, тепърва започвам да чета темата. Като за начало имам следня въпрос. На колко време почиствате филтъра? Старая се да слагам почистени предварително от хранителните отпадъци съдове, ползвам и функцията за плакнене когато не пускам веднага машината, въпреки това вероятно се събират отпадъци. На колко пускания и как почиствате филтра? Моята е Елекролукс и няма указание на английски, измъчвам се с едно на руски  ooooh!

# 591
Имам съдомиялна от скоро, тепърва започвам да чета темата. Като за начало имам следня въпрос. На колко време почиствате филтъра? Старая се да слагам почистени предварително от хранителните отпадъци съдове, ползвам и функцията за плакнене когато не пускам веднага машината, въпреки това вероятно се събират отпадъци. На колко пускания и как почиствате филтра? Моята е Елекролукс и няма указание на английски, измъчвам се с едно на руски  ooooh!
Обади се в Техномаркет Европа и ги помоли да ти пратят на ел.адрес  упътването на български за твоята миялна.

# 592
  • София
Linkata, филтъра е лесно достъпен и можеш да го почистваш винаги, когато се сетиш  Peace. Когато си купих миялната, чистех филтъра след всяко миене  Joy, но определено това си беше престараване от моя страна!
Напред в темата сме писали за профилактиката със специални препарати, която се прави веднъж на няколко месеца.
За упътването, pazzza те е насочила. От магазина са длъжни да ти предоставят превод и на български, вярвам, че няма да ти откажат варианта с пращането по мейл. Също така има и доста сайтове, в които могат да се намерят за теглене инструкции.
Честито и със здраве да я ползваш.

# 593
  • Пловдив
Благодаря момичета!

# 594
Моля за помощ по-вещите в ползването на миялна.
Колко често трябва да се слага сол и гланц .... техника спомена веднъж на 2 месеца, но все пак аз да си питам тук ...  Grinning

# 595
Колко често трябва да се слага сол и гланц .... техника спомена веднъж на 2 месеца, но все пак аз да си питам тук ...  Grinning
Машината има индикатори за тази цел - да те подсети, че трябва да досипеш сол или да налееш гланц.
Като замига съответната лампичка, тогава зареждай.
Срок няма - зависи от твърдостта на водата, колко често ползваш машината и други нещица.

# 596
Много съм се навила на миялна машина,но за голяма нямам никакво място.Някъде четох че малките са боклук и не вършат работа.Вярно ли е това.Харесах си една мидеа - 6 комплекта.Това закаво значи -колко чаши и чинии мига да сложа и тава дали ще събера.

# 597
  • Велико Търново
Много съм се навила на миялна машина,но за голяма нямам никакво място.Някъде четох че малките са боклук и не вършат работа.Вярно ли е това.Харесах си една мидеа - 6 комплекта.Това закаво значи -колко чаши и чинии мига да сложа и тава дали ще събера.
Не съм съгласна за малките машини, и двете ми са такива и двете си мият добре. Старата ми е точно Мидеа, избрана поради същата причина. Отвори я в магазина и сама ще прецениш колко ще ти събере - на всеки приборите са различни.

# 598
Благодаря!Аз ги гледам само на снимки и затова не мога да предценя.

# 599
Имам едно въпросче:
Отскоро си ползвам новата съдомиялна Аристон.
В началото, като всеки средностатистически българин прочетохме упътването по диагонал, колкото да видим как се вързва към ВиКто. На първото пускане светнаха лампичките за гланца и солта (естествено, понеже нито гланц, нито сол бяхме сложили). Заредихме я (+таблетки 2в1) и лампичката за гланц изгасна, но тази за солта продължи да си свети. Приятели ни казаха, че солта трябва да се разбърка. И това направихме. И лампичката за сол продължава да си свети.
Съдовете иначе са перфектно измити.  ooooh! Къде може да е проблема?

Общи условия

Активация на акаунт