Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
 Banghead

# 91
Чакай, не се лашкай така, ще порутиш дувара!
Пий едно кафе Hug

# 92
  • Стара Загора
Green Gruen # / Еко-гланц за миялна машина 500мл

Този гланц ползвал ли е някой, преполових кутията с таблетки, мият хубаво. Гланца ми свърши вчера и се чудя дали да взема от този.
Надявам се в ПИкадили да го имат, оттам си купих таблетките.

# 93
  • София
Чакай, не се лашкай така, ще порутиш дувара!
Пий едно кафе Hug
Освен,че знаеш много и умееш да разсмиваш Hug

# 94
Inka  bouquet

Green Gruen # / Еко-гланц за миялна машина 500мл

Таня, това къде го?

# 95
  • Стара Загора
http://freshaktiv.eu/43/44/168.html
В този сайт го видях, събота или неделя ще проверя в Пикадили дали го има, оттам си купих таблетките

# 96
Мерси  bouquet
Питах, защото не бе нормално да ползвам екологични таблети, а накрая гланцът да си е химия.
Виж, за солта бях спокоен, защото тя си е естествена и екологично добита.
Ама въпросът с гланца ме тормози от доста време. Малко се паля на таз тема Sunglasses

# 97
[Сега ги гледам в шкафа и хем ме дразнят, хем ми се скръндзи да ги хвърля.  Twisted Evil

Точно така се чувствам и аз, само дето си взех по една бройка.
Добре, че не си взех повечко от продуктите им, нямаше да ми остане косъм на главата. Sick

Аааа, Танюшке аз лично за сбе си съм скептично настроен към такива натурални консумативи за съдомиялни машини.
Не играе ли химията, не се надявай на качество. Мисля, че още не са ги доизпипали, но за вбъдеще определено ще предлагат по-високо качество...те са бъдещето и несъмнено ще са работи по тяхното развитие.За мен лично още не е дошъл този момент! newsm78

# 98
Не играе ли химията, не се надявай на качество. Мисля, че още не са ги доизпипали...
Не си прав, душата Wink.
Въпросните биоразградими таблети се водят натурални дотолкова, доколкото не замърсяват природата, а аз на немците им имам вяра. Хубави са си таблетите, мият чудесно, дори и без ароматизатор след цикъл мойта другарка ухае приятно.
Не бъди толкова недоверчив Hug.

# 99
Не играе ли химията, не се надявай на качество. Мисля, че още не са ги доизпипали...
Не си прав, душата Wink.
Въпросните биоразградими таблети се водят натурални дотолкова, доколкото не замърсяват природата, а аз на немците им имам вяра. Хубави са си таблетите, мият чудесно, дори и без ароматизатор след цикъл мойта другарка ухае приятно.
Не бъди толкова недоверчив Hug.

Лейди Sourcherry аз ще се радвам да греша. Wink

# 100
Свекъра, пробвай ги, хубави са Peace.
А  щом и Дедо им е почитател, то на него можеш 100% да се довериш.

# 101
Некакви марки и цени да предложите, моля! Rolling Eyes Wink

# 102
Свекър, ти не си ли още на вълшебнияникоганесвършващ?
Не приемай предложения никакви Joy
Аз си те представях като един бодигард пред изкусителния щанд, как правиш заслон пред жената Wink

# 103
  • София
Свекър, ти не си ли още на вълшебнияникоганесвършващ?
Joy
Дедо, и аз като Инка ще ти кажа, че наистина не знам кое ми е по-симпатично в теб, дали  познанията ти по препаратите и готовността ти да помогнеш, или готиното чувство за хумор  Hug.

Много се радвам на мъжете в темата! Преди две-три седмици, в голям хипер-маркет на щанда за препарати за миялни машини, един мъж със списъче в ръка и умоляващ поглед ме помоли: "Извинете, бихте ли погледнали дали правилно съм избрал прах, сол и гланц?!". Веднага си помислих "Този не е от нашия форум!"  hahaha!

Простете за лиричното отклонение.

# 104
  • Стара Загора
ха-ха  за моят мъж, казвам му купи сол за миялната че свърши аз тогава само калгонит слагах и му казвам това й е най -евтиният консуматив на тази машинка. Прибира се човекът с една кутия сол МЕдикс, защото била най - евтина в магазина, а съм сигурна, че му казах  че ползвам Калгонит

Общи условия

Активация на акаунт