Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Вени, правилно си ме "хванала", че се забавлявам тук Grinning
Ако мога пък и да помогна с инфо - още по-добре.
За съжаление, съм за кратко, временен съм.
Даже трябваше след  Коледа да ме няма, но ме грабнахте.
Готини сте Hug

Таня, мъжете имаме компенсиращи качества Wink

# 106
Свекър, ти не си ли още на вълшебнияникоганесвършващ?
Не приемай предложения никакви Joy
Аз си те представях като един бодигард пред изкусителния щанд, как правиш заслон пред жената Wink

Има, Дедо в изобилие при това. Sad

Ами не си се излъгал в представата си за мен. WinkАз не съм казал, че отивам веднага да ги купувам. Rolling Eyes
Нали знаеш, че : "Парен каша духа" както са казали мъдрите хора.Та и аз така, вече отдалече ги опипвам нещата, та затова сега питам и разпитвам.Приемам предложения всякакви.  chef

Ти също можеш да помогнеш при добро желание.Но от теб ще изисквам подробна и изчерпателна информация! Grinning

# 107
Ти също можеш да помогнеш при добро желание.Но от теб ще изисквам подробна и изчерпателна информация! Grinning

Нямаш проблеми, имам с тонове гигабайти. Но т'ва е скъпа стока bowuu
Е, ако виното ти е добро, а машинката мие перфектно чашите от него ще се спазарим Wink

# 108
  • София
Пу,като поръчвах преди от Фрешактив,този еко гланц въобще не го видях!А може и скоро да са го добавили в сайта... newsm78Последно в Пикадили има ли го?
Дедо,какво означава ,че си "временен" !?Rolling Eyes
Ще зейне пробойна без теб "у форума" Mr. Green

# 109
Последните постове някакви препарати спрягате, но нещо се преплетоха нещата.
Би ли обяснил някой какво се препоръчва и какво не?
Ние отскоро имаме машина за миене на съдове и не съм в час.
Предварително благодаря.

Хубаво сравнение!
Водещо до извода, че наистина е мека - та чак пухкава Simple Smile
Ами как се степенува мека?
Мека > много мека > .....

# 110
Здравейте!
Тъй като от скоро /от два дни/ използвам съдомиялна машина искам ди Ви попитам newsm78, трябва ли да слагам някакви други препарати освен таблетките "всичко в едно", взех си на "Калгонит", сложих и сол на "Сомат". Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 111
Здравейте!
Тъй като от скоро /от два дни/ използвам съдомиялна машина искам ди Ви попитам newsm78, трябва ли да слагам някакви други препарати освен таблетките "всичко в едно", взех си на "Калгонит", сложих и сол на "Сомат". Благодаря Ви предварително!  bouquet

Солта е най-важна.. Ако искаш можеш да си сложиш гланц Wink

# 112
Здравейте!
Тъй като от скоро /от два дни/ използвам съдомиялна машина искам ди Ви попитам newsm78, трябва ли да слагам някакви други препарати освен таблетките "всичко в едно", взех си на "Калгонит", сложих и сол на "Сомат". Благодаря Ви предварително!  bouquet

Добре де,нали тези таблетки са всичко в едно?
Съдържат и сол и почистващо и гланц за блясък?
Не би трябвало да се слага нищо друго.Поне така пише на кутията

# 113
Здравейте!
Тъй като от скоро /от два дни/ използвам съдомиялна машина искам ди Ви попитам newsm78, трябва ли да слагам някакви други препарати освен таблетките "всичко в едно", взех си на "Калгонит", сложих и сол на "Сомат". Благодаря Ви предварително!  bouquet

Добре де,нали тези таблетки са всичко в едно?
Съдържат и сол и почистващо и гланц за блясък?
Не би трябвало да се слага нищо друго.Поне така пише на кутията

В тях НЯМА сол има друга съставка която омекотява водата по друг начин.. но на йонообемника му трябва задължително сол Wink

# 114
Имаме съдомиялна Morris - гръцка. Ползвам я от 2002 година, преди 5 години й сменихме помпата и оттогава не е правила никакви проблеми - до днес: не се затваря вратичката, явно механизмът за затваряне се е повредил. Рових в нета да открия сервиз, но не можах да открия. Надявам се да можете да ми помогнете. Не мисля за нова съдомиялна, защото в мястото където е монтирана сегашната няма да може да влезе нито един от предлаганите на пазара модели.

# 115
Имаме съдомиялна Morris - гръцка. Ползвам я от 2002 година, преди 5 години й сменихме помпата и оттогава не е правила никакви проблеми - до днес: не се затваря вратичката, явно механизмът за затваряне се е повредил. Рових в нета да открия сервиз, но не можах да открия. Надявам се да можете да ми помогнете. Не мисля за нова съдомиялна, защото в мястото където е монтирана сегашната няма да може да влезе нито един от предлаганите на пазара модели.

Да неби някой съд да пречи на вратата?? Thinking

# 116
Не, извадихме всички съдове, извадихме и скарата за нареждане на съдовете - не, не и не - не иска да се затваря Sad

# 117
Значи ще тичам за сол,мерси  bouquet
Обаче имам и друг проблем newsm78
Досега съм пуснала само два пъти съдомиялната ,но някак ми се струва,че не ги изплаква добре.
Ползвам таблетките ''всичко в едно''Калгонит.
Машината е среден размер,да не би да и е много една таблетка? newsm78

# 118
Значи ще тичам за сол,мерси  bouquet
Обаче имам и друг проблем newsm78
Досега съм пуснала само два пъти съдомиялната ,но някак ми се струва,че не ги изплаква добре.
Ползвам таблетките ''всичко в едно''Калгонит.
Машината е среден размер,да не би да и е много една таблетка? newsm78

Каква марка ти е миялната..? не мисля че е много таблетката

# 119
Не, извадихме всички съдове, извадихме и скарата за нареждане на съдовете - не, не и не - не иска да се затваря Sad

Каква марка ти е миялната??

Общи условия

Активация на акаунт