Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 836
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
aunt Ogg и аз ползвах Калгонит до преди известно време. Чашите също побеляваха.
В един момент ми писна хем да давам пари за скъпи препарати, хем да не съм доволна. Миялна пускам всеки ден, че и по два пъти.
Сега съм с едни евтини таблетки на Аро от Метро и съм доволна. И чашите не побеляват. Peace

# 316
  • София
Значи в препарата е проблема?! Миии, ще сменям, явно. А това , бялото, дали ще се махне от чашите?

# 317
Значи в препарата е проблема?! Миии, ще сменям, явно. А това , бялото, дали ще се махне от чашите?
Вероятно е от препарата, но не мога да бъда 100% сигурна.Да не те подведа, дано се включат и други със съвети. Купи си таблетки 3 в 1 на друга фирма и пробвай.
Побелелите ми чаши вече се счупиха, но бяха от обикновено стъкло, евтини.

# 318
  • София
И при мен се е получавало от препарат - гел на Медикс. Белият филм се изми веднага, щом се върнах на Калгонит.

# 319
това бялото ще го махнеш от чашите ако вместо препарат вътре в миялната сложиш една купа ,пълна  с оцет.Светват просто съдовете,моята само с оцет мие хубаво....

# 320
Здравейте!Темата е много хубава,но за съжаляние я видях след ката вече пуснах тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476621.0

ще се радвам да помогнете. Grinning

# 321
  • София
Здравейте!Темата е много хубава,но за съжаляние я видях след ката вече пуснах тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476621.0

ще се радвам да помогнете. Grinning
icebobo, Бош-а няма изплакване, защото има функция за половин зареждане  Wink.

# 322
Това означава миеш всяка вечер,нали?Само че 1/2 не означава и половин количество вода и препарати,а малко по-малко.Което я прави вече неикономична и язък за многото букви "А" и язък за многото  пари. Wink

# 323
И аз се интересувам от съдомиялните и затова се записвам да ви следя

# 324
  • София
Това означава миеш всяка вечер,нали?Само че 1/2 не означава и половин количество вода и препарати,а малко по-малко.Което я прави вече неикономична и язък за многото букви "А" и язък за многото  пари. Wink
Не знам какво да ти кажа... Аз например имам изплакване, но нямам половин зареждане. Честно казано мнооооооого рядко го използвам, защото успявам да напълня цялата машина. Не е проблем, ако съдовете престоят повече време неизплакнати, просто включвам по-дълга програма с по-висок градус  Peace. С две думи, нагодила съм си миенето на чинии към възможностите на миялната  Mr. Green.

# 325
  • Пловдив
Изплакването е за екстремисти-мързеливци като мен. Може да миеш плодове и зеленчуци там. Като първо пускаш едно изплакване на празна миялна да си измие вътре останките от препарат и после смело натъпкваш продуктите за зимнината. За 12 минути без да се мокриш измива няколко килограма Simple Smile

# 326
  • морето и сините вълни :)
МММ дааа и аз съм си мила в миялната зелена салата-хахахаха.Само на плакнене.
Накъсвам листата и ги ръгам в кошницата  да се плакнат с вода само Embarassed Embarassed

# 327
То хубаво, че миете, но нали се плакне със солта Rolling Eyes.

# 328
Хм, наистина, ами солта?
Иначе ако е безвредно и аз бих опитала Simple Smile

# 329
  • морето и сините вълни :)
ами аз сол не слагам в миялната,освен тази в таблетките Peace
Сега мисля да си взема Peace

Общи условия

Активация на акаунт