Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
-
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
-
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
-
Каква е програмата 1/2 на съдомиялната машина и мога ли да използвам половин таблетка, когато я използвам?
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy и какви са техните цени?
Всичко блести от чистота и не ме боли кръста от висене пред мивката!
Тези 4 месеца без миялна ми се сториха ужасни!
, нали има резервоар за сол? Таблетките и да не ги разпознае, няма къде да избягат, споко! Много си е хубава миялната даже!
.Защо така?С таблетките нямах такъв проблем,при все че купувах от най-евтините,тези по около 20 ст. бройката.Имало е неизмити понякога,ако са били поизсъхнали,но мазни никога.Нареждам съдовете на редичко,чинийте през преградка,затова много често я пускам и по 2 пъти на ден машината.Нещо не мога още да й хвана цаката на тази съдомиялна.Че то ако ще ги доизмивам с гъбичка и веро от мазнината,по-добре да се върна на таблетките,тогава поне само ги изплаквах допълнително.Моля ви отново,споделете,така ли се е получавало и при вас.Е верно,дуралекса ми се надраска,но това не ми е толкова важно.
.
.