Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз искам да я сложа под малка печка дипломат,само там мога да я внедря.

# 631
Ами в такъв случай Мидеа-та. Дано да си доволна.
Сега погледнах Бош за 6 комплекта, изправиха ми се косите - 660 лева. Абсолютно безумие Stop!

# 632
При мен само веднъж не изгасна индикатора за сол, след като сипах, беше зимата, кухнята не се отоплява. Сипах една чаша топла вода и изгасна. Тази зима не се е случвало, не знам тогава защо така се получи
В упътването на моята съдомиялна пише,че трябва да се сложи 200мл топла вода и след това да се сложи сол. Индикатора за сол изгасна веднага.

# 633
  • Бургас
Извинявам се, но не мога да намеря из темата, някой беше коментирал как се процедира при неприятна миризма на прането. Не се сещам точно, но беше нещо от сорта че се пуска празна пералня с прах и програма, но как беше точно. Може ли да помогне някой? На коя програма, с висока температура ли?

# 634
Извинявам се, но не мога да намеря из темата, някой беше коментирал как се процедира при неприятна миризма на прането. Не се сещам точно, но беше нещо от сорта че се пуска празна пералня с прах и програма, но как беше точно. Може ли да помогне някой? На коя програма, с висока температура ли?
Темата е за съдомиялни машини, а не за перални такива, но ще ти отговоря Wink.
Избираш по-дълга програма, пералнята да е празна напълно, градусите 90, зареждаш във ваничката половин доза прах за бяло пране и пускаш пералнята да работи. Центрофугата трябва да е на най-ниските обороти, например 400 е ок.

# 635

Аз я почиствам като я пусна на изплакване - празна и сложа половин чаша оцет. Миризмата изчезва веднага!!! Grinning

# 636
misheto70, лошата миризма в пералнята най-често се получава от мръсотия - тиня, останки от омекотители и гелове.
Само с с едно плакнене и оцет нищо не правиш, поне не съществено. С прах и програма на 90 градуса пералнята се почиства чудесно, особено ако се прави на месец-два.

# 637
misheto70, лошата миризма в пералнята най-често се получава от мръсотия - тиня, останки от омекотители и гелове.
Само с с едно плакнене и оцет нищо не правиш, поне не съществено. С прах и програма на 90 градуса пералнята се почиства чудесно, особено ако се прави на месец-два.

Сорииии!!! аз говоря за съдомиална а не за пералня - не съм прочела добре.  Наистина си права за почистването на пералнята  bouquet

# 638
  • Бургас
Много ви благодаря Hug
Знам, че темата е за съдомиални, но точно тук беше обсъждано преди около месец мисля за почистването и на двата уреда, та за това се намесих в темата. Изминявам се ако има нещо Embarassed

# 639
Случвало ли ви се е след като свърши съдомиялната да има останал препарат по съдовете?
Имам усещането,че или таблетката идва в повече или съдовете не се изплакват добре.

# 640
Случвало ли ви се е след като свърши съдомиялната да има останал препарат по съдовете?
Имам усещането,че или таблетката идва в повече или съдовете не се изплакват добре.
Случвало ми се е, вероятно наистина остава нещо.
Ако това те притеснява, след като свърши цикъла на измиване и сушене пусни само изплакване.

# 641
Случвало ми се е, вероятно наистина остава нещо.
Ако това те притеснява, след като свърши цикъла на измиване и сушене пусни само изплакване.
Мерси за отговора.  bouquet

# 642
Според вас добра ли е тази машинка на Зануси http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052023
Има проммоция в Метро за плот, фурна и миялна за 1000лв.
Мисля, че си заслуважа, а вие Thinking

# 643
  • София
Имам плот и фурна за вграждане Зануси на около 9 години (леле, кога минаха)! Не съм имала проблеми, освен, че една тенджера под налягане гръмна и се спука керамиката, та купувахме втори плот а преди няколко месеца падна вентилаторната перка на фурната и се оказа, че болта й е ръждясал  ooooh!. Трите неща за 1000 лв. са примамлива оферта!
Ей, момичета, оглеждайте се в големите миялни  Mr. Green! Ние сме трима човека, а има дни, в които я пускам по два пъти. Е, вярно, че напоследък почнах да готвя и да цапам повече, но си е друго да мога да пъхна дори и най-голямата тава  Peace.

# 644
Добре ли е съдомиялната да има отложен старт?

Общи условия

Активация на акаунт