Маркови парфюми в Пловдив?

• 23 345
  • 18
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Къде в Пловдив има парфюми на по-ниски цени .Защото тези в магазините на центъра и в Мола  са доста завишени.И има ли някъде склад за маркови парфюми?

# 1
Ще следя темата...И аз се интересувам...

# 2
И аз се записвам  Simple Smile

# 3
Малко след затвора в Кичука има едно зведение Скарата там в блока срещу него има магазин за маркови парфюми и тестери не съм ходила,но много мои приятелки пазаруват само от там и са много доволни,парфюмите са оригинални и на добри цени.

# 4
  • Пловдив
Къде в Пловдив има парфюми на по-ниски цени .Защото тези в магазините на центъра и в Мола  са доста завишени.И има ли някъде склад за маркови парфюми?
Склад имат Венера козметикс, аз си купувам от тях, но не знам дали дават на дребно, ето координатите им, може да се обадиш по телефона да попиташ: http://venera-cosmetics.115117277.company.bg/

# 5
Къде в Пловдив има парфюми на по-ниски цени .Защото тези в магазините на центъра и в Мола  са доста завишени.И има ли някъде склад за маркови парфюми?
Склад имат Венера козметикс, аз си купувам от тях, но не знам дали дават на дребно, ето координатите им, може да се обадиш по телефона да попиташ: http://venera-cosmetics.115117277.company.bg/
Да продават,аз от там  пазарувам Peace

# 6
  • Пловдив
Къде се намира ВЕНЕРА КОЗМЕТИКС?

# 7
  • Хасково
Там за където говори mama galka наистина са на добри цени. Аз много често си взимам от там. Ето ви тел. 032\767881 0898433019 0888562982

# 8
  • Пловдив
Къде се намира ВЕНЕРА КОЗМЕТИКС?
Пада се зад водната палата бул Марица №130 Peace

# 9
  • Пловдив
Намерих го но днес почиват.violenza ти какво си си взимала от там и на каква цена?

# 10
  • Пловдив
В Кичука има един апартамент където продават парфюми.Миналата година ходих  но изгубих адреса и телефоните.Цените са нормални.

# 11
  • Пловдив
Намерих го но днес почиват.violenza ти какво си си взимала от там и на каква цена?
Ами аз доста съм взимала, но само на последните помня цените Blush
Армани Идол 50мл го взех за 70лв, Бос Фемме 30мл 39лв, Наоми Кембъл 20лв, а преди съм купувала на Макс Мара, Версаче, Нина Ричи и т.н

# 12
  • Пловдив
А тестери предлагат ли?

# 13
  • Пловдив
А тестери предлагат ли?
Да, имам тестер  на Булгари от там Peace

# 14
  • Пловдив
Дано само да не е лудница в магазина.Видях,че са от доста години на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт