малък ресторант с градина в София

• 27 044
  • 40
  •   1
Отговори
Здравейте !
Чета този форум редовно и намирам отговори на много въпроси. Надявам се и сега да получа идеи.
Тази година имаме абитуриент и искаме да организираме малко тържество за роднини и приятели. По този повод търсим малък ресторант, хубаво ще е ако има градина (мисля, че за май месец ще е подходящо)  за около 20-30, по възможност в центъра на София. newsm78
Ще се радвам ако някой сподели опит и идеи. Придварително благодаря! Simple Smile

# 1
Аз бях в хотел Ники, на Неофит Рилски, близо до Петте кьошета. Обстановката е дървени масички с пейки, с градинка с мостче и цветенца, не е голяма. Над масите има дървен покрив, а в центъра над цветята няма.

# 2
Знаех си,че мога да разчитам на вас. Зная го този ресторант, много ми е удобен , но не се сетих. А как са цените?

# 3
Не помня, бях преди две години, но не бях високи. Аз исках нещо по-скромно и без излишно изхвърляне. Храната не беше по чиниите, а беше на плата с хапки. Но там си е по-спокойно, точно това, което търсех - да се видя и с роднините и някои приятели, ако ви трябва за стабилно почване на купона от тогава, не е подходящо или може би хората бяхме такива.  Laughing Аз лично искап по-спокойно, за да издържа цяла нощ на дансинга.  Laughing

# 4
Точно така си го представям и аз. Тези дни ще проверя условията. Сърдечно благодаря. Ще се радвам на още предложения. Laughing

# 5
  • Viena
На мен много ми харесва ресторант-градина  Йоли е кв.Дървеница.

# 6
  • София
Ресторант Тино, на Патриарха, близо до пресечката с Крум, сещаш ли се?

# 7
Дървеница не ми е много удобно,но ще имам едно на ум. Предпочитам да избегнем ползването на автомобил за придвижване.Проблеми с паркирането, почерпката на шофьорите ....
В Тино не съм ходила там, но се сещам. Ще бъде проверен Wink. Благодаря! Имаш ли лични впечатления?

# 8
  • София, център
Ресторант Тино, на Патриарха, близо до пресечката с Крум, сещаш ли се?

Подкрепям напълно. Тино е често използвано от нас местенце, там се събрахме и след кръщенето на дъщеря ми.

# 9
Хиподрума далече ли ти е? Има 3-4 свестни заведения с градина и не особено солени като цени.

# 10
Хиподрума не е много близо, но ми кажи имена за всеки случаи за да ги проверя. Ако са по изгодни и ми харесват ще преглатна отдалечността  Confused

# 11
Мисля си и за друг вариант. newsm78  Помещение с обурудване под наем. Например в парти център. Много ми допада тази идея, но не намирам такива оферти. Всъщност намерих едно място и днес ходих да го видя, но ме смути собственика и отговорите му от сорта "ще видим" , "ще се разберем". Rolling Eyes Ако някой е правил подобно нещо нека да сподели.

# 12
Ако наемеш някое фоайе или галерия и поръчаш отделно кетъринг ще се получи добре, но може би малко по - скъпо. Имаш време да проучиш и такъв вариант.

# 13
Кипарисите, Мон Ами (пицария), Дегея, има и още, но не ми харесват особено. Откъм трамвая до ритуалната има още две заведения с градина, ама са по-тъпи.

# 14
ресторант-градина Феите е много подходящ за семейни тържества, наемат се отделни помещения от др. посетители, помещенията са като къщички за 6, 8 , 10, 30 души, според гостите ви много уютно и приятно.
ето го:
http://www.feya-restaurant.com/page1-20.html

ето и местонахождението му:
http://www.feya-restaurant.com/CONTACTS-2.html

кухнята е добра, цените нормални, ето и менюто:
http://feya-restaurant.com/meniu-2.html

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 15:35 от boboblina

Общи условия

Активация на акаунт