Отговори
# 135
  • София
Привет и от мен!
Аз ви четох преди часове и докато се наканя да пиша... забравих какво исках да кажа.
Снимките са супер, всички бебоци са страшни сладури, а на Венцо чесалката и на Ралица косаааата не ми излизат от ума. Клипчетата с ходещите крачета са много милички. А Зарито как пристъпва ). Абе супер. И аз чакам Мишката да тръгне скоро.
Алхимикова, вярно голямо оправяне...
С тези 30 буркана и 60 капачки и аз се озорих, ама това е положението. Пък и по-добре стерилизирани (и капачките се прецаквали от това) и за многократна употреба, отколкото пластмасови. Ама е яка бюрокрация това записване на кухня - успяхме от 6 път (пратих мъжа ми, че нямах нерви вече) и сега чакам купоните.
А като казах бюрокрация - днес цял ден се опитвам да разбера как става сега паркирането в центъра, ако живееш там, че нали отмениха винетките за домуване. Естествено телефони никой не вдига, ходих до общината, от там ме препратиха до друг клон - социално подпомагане, там ми казаха, че те въобще не се занимават с това и да ходя до "Паркинги и гаражи", а там се оказа, че чзкат разпореждане на Столична община #Crazy. Естествено на нито 1 от 3-те места не можеше да се спира, та обикалях с количката, но пък само в "Паркинги и гаражи можех да вляза  с нея, а на другите места не влизаше през вратата и нямаше асансьор.
На гърне Мишката я слагам като почне да ми го сочи. Изобщо не знае за какво служи, но има и случайни успехи. Засега е по-скоро за забавление, но аз не давам зор.
Айде засега, ще пробвм да си намеря нещо за гледане по ТВ.
А Мишката като я изкарам от количката иска да седне в калта и да рови. Като не и давам да се маже или да яде боклуци се тръшка. Вече само вързана в количката я държа. Вашите ровят ли в боклуците?

# 136
http://www.vbox7.com/play:a11da80f&start=27
май сега стана
На мен ми го отваря от средата,ама си го коригирах.

# 137
Миме, гледах го - супер е Мая, особено как имитира крава:)))) А това с главата ние го използваме за израза"Бая си на главата куме - Болен здрав носи" - това съм й казала и това знае Joy

# 138
Ей, това клипче чаках  hahaha
Миме, много е сладка Майчето и много умна! Прекрасна е! С това темпо скоро ще рецитира стихотворения. Да я нацелуваш!  Heart Eyes

Зари не иска да седи в столчето за кола, оставала съм я да реве и може да посинее от рев, но не иска и не иска да седи там. Ама не казвай на никой, че се возим в на мама ръцете!  Embarassed

# 139
Цитат
Зари не иска да седи в столчето за кола, оставала съм я да реве и може да посинее от рев, но не иска и не иска да седи там. Ама не казвай на никой, че се возим в на мама ръцете!   
И ние Диде! Но не смеех да си призная Embarassed

# 140
  • Sofia
Ааааа, стана, стана  Joy hahaha Joy
Много ни е сладко и умно момичетооо!  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миме, ако го оставя и Венцо ще се рови до зори в боклуците  ooooh! Ама не е познал!  Crazy

Лека нощ на всички!  Grinning

# 141
Признавам си без бой, че не можах да прочета всичко, но обещавам утре да наваксам Embarassed
За къпането - всеки ден с малки изключения  /примерно заспиване в 19.00 вечерта/!Не че сме големите чистници, но той обожава да се къпе и не мога да го лиша от това удоволствие! Heart Eyes
За зъбите- не ги мием понеже нямаме такива Laughing
За пасирането-почти нищо вече не пасирам и осъзнавам какво предимство е това сега когато тръгна на ясла - днес си е изял всичко от до заедно с големите деца!
И сега за първия ни ден на ясла - всичко сме си изяли /не съм се и съмнявала Grinning/, слушкали сме, лесно сме заспали, но само за един час CryГоркия заспа в 8 вечерта /това не се е случвало от месеци/! Изглежда новите впечатления ни действат незаспиващо! С една дума мн доволни са от нас с изключение на съня - надявам се бързо да свикне! Иначе го прибрах в 16.10 след следобедна закуска и беше мн щастлив! Не е ревал когато го оставях нито през деня е ревал за мен!За първи ден е направо бонбон!Само едната лелка малко ме издразни - така каза, че е спал само един час сякаш аз съм виновна, че не си е пила кафето и не си е пушила цигарката, ама карай #2gunfireЗнам, че е по-добре да спи 2-3 часа, но все пак му е първи ден и е малък - той е мъжко момче и ще свикне Peace!С една дума - не се притеснявайте - само да са здрави децата всичко ще се нареди!  bouquet Ще се отчета и общо от седмицата и как привикваме в обстановката!Но щом той е щастлив и здрав и аз съм доволна - всичко друго ще си дойде на мястото!Горкият ми мъж е най-малък в групата, но е герой! Днес получи подарък /колички/ и беше мн доволен! Стискайте палци да се справяме добре и малкия мъж да е щастлив и здрав в яслата  bouquet
Лека вечер!

# 142
 inesita браво на Пепчо,добро момче си имаш Hugтая лелка да и дам Мая да я види как спи 15 минути в къщи и скача за нови подвизи.

Мая не реве в столчето,само като спрем на светофар и чакаме започва да крещи Mr. Greenиска движение детето.
Аз да ви кажа за столчетата,в събота тръгваме с майка ми за павлово и тя  ми вика прехвърли столчето на детето в мойта кола,аз се запънах и и казах,да бе нас само в столчета сте ни возили,нищо няма да и стане на Мая за 10 минути.ЕЕЕ казвам ви голяма излагация,майка ми каза че и аз и сестра ми и брат ми(те са 72 и 73 набор) сме имали столчета на Чико.та ми дръпна една хубава лекция.

# 143
Инесита, много се радвам че Пепчо така лесно се адаптира! Дано да е все така занапред!

Момичета, дано не ми се обидите, но моля ви да си возите децата в столчета! Казвам го като човек возил се в катастрофираща кола 5-6 пъти. Инцидентите стават когато човек най-малко очаква, а малките ни съкровища са най-уязвими! И моите деца в някои моменти хич не искат да стоят в столчето, но или спираме, или ги оставяме да плачат (всъщност това е единствения случай, когато не вдигам веднага плачщото бебе), мъкна винаги разни лакомства, светещи книжки... Дори от едно рязко спиране може да станебеля, не мога да си представя как бих живяла след това... Спирам, и пак ви моля да не ми се сърдите, а само да се замислите! Аз си ви обичам и вас и децата ви, моля ви, обичайте се и вие и не рискувайте!

За къпането- и ние сме от мърлявите Simple Smile Къпем децата през 2-3 дни Simple Smile
За пасирането- аз съм казвала че изобщо не съм давала пасирано, пюрета, смачкано, от самото начало си дъвчат и двете деца.
За гърнето- все още не ползваме, аз го издържам малкия над един леген, не иска да сяда на гърнето. Алекс също не искаше на гърне, на година и половина чак се съгласи да сяда както на гърне, така и на тоалетната и аз направо взех да го слагам на тоалетната. Иначе малкия мнооого рядко ака в памперса, определено стиска известно време и ако му предложа да пишка не мокри памперса (но аз не си давам много зор) и напоследък нощем не се напикава. И от мързел много често спи по голо дупе, но не напикава спалнята.

Дорабела, за количката- зависи какъв ти е стила на живот. Ако често пътуваш и понякога детето ще спи следобед навън- хубаво е да имаш количка. Ако пък предпочиташ да излизаш с по-малко багаж и да си планираш прибиране за сън, тогава като се измори- хоп, на раменете на мама Simple Smile

# 144
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ (ТАНЯ НА ЕЛФИ И ТАНЯ НА ЗЪБЧЕ)И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ, НОСЕЩИ ИМЕНАТА ТАНЯ, ТАТЯНА И Т.Н! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ!

# 145
  • Стара Загора
Добро утро и от мен  Hug
ИСкам да ви почерпя за именния ден на моята малка палавница  Heart Eyes

Честито на малката ТАня на Елфитка и на всички останали които носят името Таня или Татяна ,да сте живи и здрави   bouquet
Отивам да си дочета темичката,че много изпуснах.В неделя правихме прощъпулка,малката си хвана ножицата и сушоара ,поне прическите ще са ми без пари  Mr. Green Иначе сме здрави,правим белички ,излизаме в хубавото време,вчера и на консултация ходихме -качила е 150 гр и е пораснала с 2 см  Hug Успях и молба да подам за ясла ,живот и здраве надявам се юни,юли да я вземат и аз започвам работа  Whistling

# 146
  • Sofia
Честит имен ден на всички Танички и Татиянички!!! Да са живи и здрави и много послушни!!!

Тая нощ ме побърка малкия  Tired 100 пъти се събуди, яде, крещя, абе.....

Хубав ден на всички!

# 147
  • Пловдив
Инесита,браво на твоето момче.Ще свикне и да спи по повече в яслата

Благодаря момичета за пожеланията  за малкото Танче Hug.Но ние празнуваме по стар стил на 25 януари е Света Татяна.Всички празници ги караме по стар стил.Бъдни вечер ни беше на 6 януари

# 148
 Честит имен ден на всички, празнуващи днес !   bouquet

Много хубави клипчета на Дамян,Майчето и Заринка!  Heart Eyes

Инче,дълго се чудих за тази чесалка и накрая бях решила,че е тел за бъркане на яйца... hahaha ама някакъв нов модел,непознат за мен!

Инесита,радвам се за Пепчо! И за теб,че сега си по-спокойна.Ще се справи явно малкия мъж!

Мрм,голямо опъване на нерви е било...Забелязвам,че често имат изисквания преди още да са си изяснили нещата...Преди Нова година подадох заявления в Комисията за защита на личните данни(нали сега се изисква от всички фирми) и след като успях ми казаха,че трябва да "се напише" инструкция как ще пазя личните данни на пациентите и т.н. Като попитах за образец и изисквания за тази инструкция започнаха да увъртат.Даже и "заглавието" не можаха да ми формулират.Не знаеха и кой би трябвало да я състави...Обаче имало глоби ,ако я нямам...Абсурд!

# 149
  • София
Добро утро

Аз с ваше разрешение пак ще се оплача ако може,вчера от свеки днес от мъжо  Sad
Ставаме сутринта,нахраних Никола и междувременно си пиех кафето ,което бях оставила на холната масичка,докато се хранихме Митко се оплаква,че клавиатурата лепне и не могат да се натискат добре копчетата и аз си признах,че вчера я залях с малко кафе.Той е вещом и се ужаси от новината,започна да повтаря да съм я оправила ако ли не да купя нова ама същата и т.н. през това време нахраних Ники и докато му занасях купичката в кухнята пренесохме спора там,всъщност спор нямаше аз си мълчах,а той дудняше,пита ме още колко неща съм си премълчавала и аз му казвам вчера изцапах масата със синтезатора,леле настана пандемия как масата,викам споко бе човек изчистена е,затова не те и казвам,та какво съм правела на масата със синтезатора,викам-свирих!В този сюблимен момент се обръщам и гледам Никола седнал на НОВИЯ и сравнително скъпичък килим в хола,гушнал моята чаша кафе,чието съдържание беше изцяло по килима  Joy започнах да се смея,а за мъжо това вече беше шок,той остана без думи,но за кратко,аз веднага започнах да бърша,а той се скара на Ники(какво е виновно детето,че се разсеяхме,добре,че кафето не беше горещо) след това започна да повтаяр да съм изхвърлела вече килима защото не ставал за нищо,аз пак си мълча не знам откъде ивадих тези железни нерви,само на последното повтаряне да го изхвърля му отговорих,че като си дойде от работа вече няма да го има килима и така дой тръгна на работа ядосан,без да го изпратим с Никчо и възмутен колко ужасна и безотговорна съпруга си има.Хем ми е смешно,хем ме е яд,че се караме за такива простотии,та това са само вещи,ок счупих една кристална чаша,майната й, детето поляло килима,голяма работа,клавиатури се продават под път и над път,ама не трагедии се правят,ляд човек

излях си душата,дано вече не досаждам с тези оплакваници,сега съм решила да не правя аз първата крачка за сдобряване!

Общи условия

Активация на акаунт