Аз ви четох преди часове и докато се наканя да пиша... забравих какво исках да кажа.
Снимките са супер, всички бебоци са страшни сладури, а на Венцо чесалката и на Ралица косаааата не ми излизат от ума. Клипчетата с ходещите крачета са много милички. А Зарито как пристъпва ). Абе супер. И аз чакам Мишката да тръгне скоро.
Алхимикова, вярно голямо оправяне...
С тези 30 буркана и 60 капачки и аз се озорих, ама това е положението. Пък и по-добре стерилизирани (и капачките се прецаквали от това) и за многократна употреба, отколкото пластмасови. Ама е яка бюрокрация това записване на кухня - успяхме от 6 път (пратих мъжа ми, че нямах нерви вече) и сега чакам купоните.
А като казах бюрокрация - днес цял ден се опитвам да разбера как става сега паркирането в центъра, ако живееш там, че нали отмениха винетките за домуване. Естествено телефони никой не вдига, ходих до общината, от там ме препратиха до друг клон - социално подпомагане, там ми казаха, че те въобще не се занимават с това и да ходя до "Паркинги и гаражи", а там се оказа, че чзкат разпореждане на Столична община
. Естествено на нито 1 от 3-те места не можеше да се спира, та обикалях с количката, но пък само в "Паркинги и гаражи можех да вляза с нея, а на другите места не влизаше през вратата и нямаше асансьор.На гърне Мишката я слагам като почне да ми го сочи. Изобщо не знае за какво служи, но има и случайни успехи. Засега е по-скоро за забавление, но аз не давам зор.
Айде засега, ще пробвм да си намеря нещо за гледане по ТВ.
А Мишката като я изкарам от количката иска да седне в калта и да рови. Като не и давам да се маже или да яде боклуци се тръшка. Вече само вързана в количката я държа. Вашите ровят ли в боклуците?
Ама не е познал! 
Горкия заспа в 8 вечерта /това не се е случвало от месеци/! Изглежда новите впечатления ни действат незаспиващо! С една дума мн доволни са от нас с изключение на съня - надявам се бързо да свикне! Иначе го прибрах в 16.10 след следобедна закуска и беше мн щастлив! Не е ревал когато го оставях нито през деня е ревал за мен!За първи ден е направо бонбон!Само едната лелка малко ме издразни - така каза, че е спал само един час сякаш аз съм виновна, че не си е пила кафето и не си е пушила цигарката, ама карай
Знам, че е по-добре да спи 2-3 часа, но все пак му е първи ден и е малък - той е мъжко момче и ще свикне
!С една дума - не се притеснявайте - само да са здрави децата всичко ще се нареди!
Ще се отчета и общо от седмицата и как привикваме в обстановката!Но щом той е щастлив и здрав и аз съм доволна - всичко друго ще си дойде на мястото!Горкият ми мъж е най-малък в групата, но е герой! Днес получи подарък /колички/ и беше мн доволен! Стискайте палци да се справяме добре и малкия мъж да е щастлив и здрав в яслата
Къпем децата през 2-3 дни

100 пъти се събуди, яде, крещя, абе.....