Отговори
# 150
Весе,разсмя ме,бе душа!  Laughing Много добре си реагирала. Моят мъж също е голям чистник,ама и той прави бели и тогава му напомням,че всеки е грешен... Joy Понякога много ме забавлява-да си затварям лаптопа като не го използвам,че много се прашала клавиатурата и всякакви от рода.Хубавото е,че като не го устройва нещо се хваща и чисти."Забранено" ми е да пипам лепило,след като в рамките на един месец три пъти правих бели...Преди сватбата олепих масата с каноколит,защото реших сама да декорирам бутилката с шампанско за ритуалната зала.

# 151
  • Пловдив
hetera ,те мъжете не са свикнали на такиви гледка,защото когато това се случва те са на работа  Joy.Таня беше на 3 месеца,когато повърна върху лаптопа ми /пренасях я в хола и явно съм й натиснала корема по-силно/.Мъжа ми беше свидетел и само удари чейнето в масата и застина.Викам какво гледаш обръщай лаптопа да се изтече и бърши.Беше толкоав шокиран,че нямаше възможност да се кара

# 152
  • София
Хетера, и мен ме развесели. Представям си мъжът ти как е изпаднал в шок. Спокойно до довечера ще  му е минало, но пък ще трябва да свиква - още колко поляти килими и клавиатури го чакат  Whistling
Честито на всички именици, да са живи, здрави и щастливи!
Инесита, браво на момчето! Дано и другите бебешори лесно се приспособят в яслата.
Дългочаканото клипче на Майчето е сууупер Simple Smile Мишката много го хареса, припява и говори на Пчеличката Simple Smile

# 153
Мараба  Wink

Тук нещо сдавам багажа тея дни и не мога да се класирам  Confused Ама то сърце не трае  Mr. Green
Децата и двете пак са болни, пак болници и ларингитни пристъпи....Този път обаче някак по-леко приех нещата, знаех какво да правя и като че ли парирах нещата в началото  bowuu Все пак тичахме и до Токуда, много съм доволна. Някак не е толкова депресиращо. Искаха да ни приемат заради Руси, но нямаше пък как да си лекувам и Дарко, та ни издадоха направление, ако нещата станат дебели да отиваме през нощта директно, направиха инхалация на Руси, биха му един орбазон и така. Сега бухат в синхрон точно до мен, но ще се оправим  ooooh!

Аз не разбрах какво точно разбирате под къпане. Аз РУси го къпя със сапун целия с главата един път в седмицата. Иначе всеки ден го плацикам в коритото, но гледам, колкото е възможно, да не му мокря главата. Тук май поведохме класацията по нечистоплътност  Crazy

За миенето на зъбите и аз като Толо процедирам. С Дарко започнахме по-сериозно миене на зъби една към година и половина-две. Толо, тук, по-нагоре, прочетох нещо за РАличка, което не ми хареса особено  smile3516 нещо нали бяхме говорили преди време... Mr. Green май ще трябва да се видим скоро да посновим страстите  Hug А за пастата какво се притеснявате, те нашите вече грес проядоха, вие за една паста  Joy Joy

Моята мания е да карам кола и да слушам силно музика вътре  Embarassed това ме зарежда с малко по-висок адреналин и някак се чувствам по-силна  ooooh! другото ми любимо нещо е да откривам скрити смисли, послания, смволика наоколо, бойните изкуства, и още една ярко изразена мания е, да си представям живота и различни ситуации като анимационни филми, като гротеска някак (не знам как го обясних) и това ме кара да се засмея и в най-критична ситуация  Mr. Green

За столчетата, реве-не реве вътре  Naughty Изключение прая на дълъг път до морето например, за няколко минутки, въпреки че рискът отново е много голям, но няма начин да ги успокоя и мъжът ми не може да кара спокойно. За съжаление Дарко ми повръща редовно като е на столчето. Без столче не повръща  Outta Joint

Веси, подготви твоя благоверен психически за момента, когато след работа види как Дали се е радвихрил по стените и то не с някакви репродукции, ами оригинал  Joy hahaha и по чаршафите и по мебелите, навсякъде  Mr. Green и как забърсват сладко ръчички по прозорците и екрана на тв-то  Wink

# 154
  • София
Силве,добре че не съм само аз в клуба  Joy явно и при вас ситуацията е същата,само дето моя досега не е правил бели  Rolling Eyes
По този повод идеи как да изчистя клавиатурата?

Гал,дано бързо се оправят болниците.

# 155
Добро утро
Весе само да не ми се разсърдиш,ама е прав мъжа ти за клавиатурата,аз се втрисам от това някой да пипа с мазни ръце по нея.Любо също,но само за компа се дразни не и като цяло за къщата.Аз в това отношение съм голям педант,обичам всичко да си седи на мястото и също съм страшен вещоман.Даже най-пресния случай,свекървата беше сппала в нас и ми счупила от новия сервиз една чиния,обаче понеже знае какво я чака не ми казва,да ама аз да не съм кьорава и разбрах,много ме доядя,първо все на нея се случва,второ ми е нов сервиза и ми е подарък от моята майка и трето тя изобщо не внимава.Сега съм и забранила да ми пипа новите чинии Naughtyсмейте ми се колкото искате,ама аз не чупя и внимавам много.На всичкото отгоре баш-дришльото преди 2 дни ми счупи друга чиния от същия сервиз,е такъв скандал му дръпнах,че сега и тойне смее да ги пипа Blush
За рисунките по стените,не знам как ще ги преживявам  Rolling Eyes горкото ми дете ще бъде гонено като престъпник само и само да не драска.
Спирам,че ще ме отлъчите ама съм си такава Blush

# 156
Гал дано по-бързо да се оправят дечковците,да ги цукаш от мен Hug
Весе беше ме питала кога ще идам на павлово,ми аз съм там всяка събота и неделя,а след Рождения ден на Мая окончателно се местим.Намерихме си квартира и то на много готини пари,точно до сестра ми и майка ми.Много яко ще си имам постоянна помощ Mr. Green

# 157
Галче,как го закъсаха и двете душички... ooooh! Скорошно оздравяване!Дано не се стигне до приемане в болницата. Hug

# 158
  • София
Ма Миме ма ама как може да си вещоманка не ти личи да си педант като мъжо ми  newsm78 ама аз такова кафето го бутнах случайно,пиех си го пред компа както всяка сутрник иначе не пипам с мазни ръце Blush
Явно трябва да има по един такъв в семейство за баланс,че ако са двама горките деца Simple Smile а за чинията не ми се карай ама ми дожаля за свекито ти,и аз не казах на мъжо като изтупах през терасата единия от ножовете от сервиза за хранене и така и не го намерих и сега сервиза не е пълен,после разбра де,много е гадно като очакваш да ти се карат  Sad

# 159
Весе идея си нямаш колко не ме слуша главата,ако нещо не си е на мястото изпадам в ужас,а ако не мога да намеря нещо мира не си давам,обръщам къщата,но не мирясвам.По повод на ножа ви,Любо миналата година ми изхвърлил по същия начин ножичката за кожички(много скъпа и хубава) познай какво направих,отидох да ровя в боклука(понеже си режа кожичките върху вестник,та ножичката била на вестника той не я видял и нагънал го и го хвърлил) Blushобаче бяха минали с камиона,е още се присещам от време на време и ме доядява.Хич да не ти е мъчно за свекървата,счупи чисто новия бебефон на детето в първия миг който го докосна,счупи ни фотоапарата,купи си нов телефон със страхотна камера на третия ден вече беше със счупен дисплей,подарихме и за 50 годишнината страхотен часовник и него разби на 2 месец.....няма да ми стигне темата да ти пиша за постояните и поразии,не я жали изобщо Crossing Arms

# 160
Миме,твоята свекърва голям разрушител... Laughing Ти затова си й набрала. Аз пък нямам "лично отношение" към вещите.Даже обичам да се оттървавам от тези,които не ползвам.Много често искам нещо и драпам докато не го постигна,а после губя интерес и се чудя дали всъщност не съм искала нещо друго..За материалните неща иде реч.  Laughing А за чупенето-аз чупя само чаши. Сашо купи преди няколко месеца някакви много скъпи чаши за вино,ама те са огромни и супер неудобни за мен.И колкото повече внимавам докато ги мия или използвам,толкова по-непохватна ставам...  hahahaТа засега резултатът е три на нула за мен !

# 161
  • София
По повод чупенето на чаши,не съм чак природно бедствие като свекито на Мимето,но ето един случай от преди около 2 месеца.Милото излиза с приятели на бира,а аз с кумата на кино,след филма отивам при него да пия и аз една бира и да си ходим заедно.Първо с влизането в заведението до входа има стилаж с вино,аз се хлъзгам все още не знам как и политам право към стилажа  за късмет падам точно пред него и не го бутам.Сядам поръчвам си една бира пия бъзикаме се аз не спирам да говоря както обикновенно и всички викат я признай не си била на кино пила си някъде аз да бе да:) и изведнъж какво направих счупих халбата ама така както я държах даже се порязах малко,идва сервитьорката бърше носи нова чаша,защото бях с бутилка и в бутилката ми стои половината бира,ама аз си викам а сега ще си пия от нея няма да рискувам с втората чаша,е да ама какво направих взех я обяснявайки нещо след което я оставих и тя се напука цялата,е не рухна,но се счупи и беше на едно пипане пред разпада това го забелязвам само аз и един приятел той тръгва да коментира аз му казвам с пръст шшшшшш обаче и на двамата ни става смешно и започваме да се смеем проблема беше,че устата ми беше пълна с бира и смейки се я преглътнах и като се задавих...едва не умрях абе луда история и милото вика прибирам те,докато не е  станало нещо по-сериозно и до ден днешен никой не вярва,че не бях пила нищо преди да отидам там:)

# 162
Цитат
Инче,дълго се чудих за тази чесалка и накрая бях решила,че е тел за бъркане на яйца...  ама някакъв нов модел,непознат за мен!
И аз!
Разсмяхте ме с тези ваши мъже - ама много са педантични и чистомани. Моят въобще не се притеснява за нищо, все аз ходя и събирам , а като му кажа да излязат с Ралица на разходка ,за да се развихря и да почистя , той ми отговаря  - "Какво ще чистиш бе? То си е чисто:)"
Миме, в нас винаги нещо се търси - постоянно прибирам разни неща и после ги търся ooooh! от лятото не знам къде е мишката на лаптопа Blush Аз пък се кефя като счупя нещо - знам,че е на хубаво. А преди и аз бях вещоман, но откакто започнах да се увличам по Фън шуй, много се промених и се радвам,че се промених в това отношение.
Гал, скорошно оздравяване на малките ти сладури! Hug
Аз пък сутринта реших пака да се пробвам с едно клипче на малката  (от както се е родила има само едно клипче - срамота) и не става и не става, чак малко се издразних, после й дадох фотоапарата и й казах : Троши,че и без това ни трябва нов" Mr. Green Ама тя взе, че не го хвърли newsm78
Да ви кажа каква интересна книга са подарили на Жоро за РД - 3Д книга с красотите на България плюс специални 3Д очила - много е интересно да се разгледа, но страшно ме заболяха очите  Sad
Аз мисля тези дни да не влизам във форума,че са му подарили доста интересни книги и да ги почвам ( определено няколко човека са мислили за мен като са избирали подарък)..

# 163
Честит имен ден на Таничките, да са здравички и да радват всички около себе си!!!

Гал, да ти оздравяват бързо мушмуроците Praynig

Инесита, браво на малкия мъж, колкото до спането, пак много е спало детето, Симона ми спи по половин час и колко мрънкане ще отнеса, не ми се мисли.

Моето зайче е с разстройство от вчера и дупето й е червено Sad
Сега й правя картофки с моркови и ориз, после ще й давам Лечебна хумана, дайте и някоя друга идея, моля!

# 164
Daya, компот от дренки, пюре от шипки... Дано бързо се оправи зайчето! (страшен аватар си имаш  hahaha )

Гал, хайде и твоите юнаци да се оправят бързо-бързо, че кой ще прави бели иначе Wink

Толо, ела ми на гости, моля - имам едни отвратителни ежедневни чаши подарък от нелюбим човек. Не мога да ги гледам, ама пусто не се чупят (много). Вече успях да се отърва от половината (2 в миялната, една изпусната), ама има още за чупене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт