Отговори
# 300
Айде сватята от балкона да обади ще качва ли снимки или да си лягам?

# 301
  • Велико Търново
Не ми е пишещо нещо напоследък, но мноооого се зарадвах за теб Тони  Hug Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Heart Eyes
Честито и на Мечи и Алхимика, че и на вас не съм честитила майчета  Hug
Та така и така съм се разписала, да дам бърз отчет - Габриела направи първите си крачки края на ноември, в началото се пускаше за по 2-3 крачки и падаше, но от 2 седмици почти не пълзи вече, обикаля си ходом целия апартамент. Прощъпулника ще го направим заедно с рождения ден, че не ми се събира родата 2 пъти  Whistling Пък ако го направим без тях ще има сърдити  Confused Габи има вече 8 зъба и сега се е подул венеца там, където е кучешкия и нощем милото се буди 100-200 пъти. Затова и не ми се пише ... Здрави сме, през деня е страхотно дете, сама се заиграва, заспива самичка в леглото си, спи 2 пъти дневно за около 2 часа, НО ... нощем няма сън  Cry Когато не са зъби е по-спокойна и се буди само 3-4 пъти  Crazy А аз нали работя до обяд, сутрин не мога да гледам, камо ли да съм концентрирана ... От другия месец вече трябва да съм на пълен работен ден и не ми се мисли как ще я карам с това недоспиване. Сега поне следобед си лягам с Габуча.
Нямах намерение много да пиша, пък то какво стана наоплаквах ви се ... ама ми олекна, защото знам, че много от вас са в същото положение и ще ме разберете  Hug

Ааа за следваща мама бремелинка стискам палци за Миленка Peace Praynig

# 302
Йоли много е сладка Деничка Heart Eyesи позира,да и нащипеш гъзето от мен.

Алооооооо какви са тея краставички,чипс....тука бремени има Mr. Greenсега отивам да си взема и аз(имам и от двете)
Калинче как ги подуши мъфините на Гея,какви са???Искам и аз да ги видя,помириша изпапкам..
Ама какво съм заприказвала за ядене,преди 30 минути съм вечеряла Blush

# 303
Айде сватята от балкона да обади ще качва ли снимки или да си лягам?

Мммда,да..искаме снимки,искаме снимки!!!!
Миме,добави още снимки в ония красоти под лентичката ти.И що не добавиш и цени? Ама съвсем сериозно.Може да се навъди клиентела.Аз вече съм Simple Smile

А за Дени на Йоли..аз понеже все преглеждам страниците отдолу-нагоре вместо по нормалния начин /като типичен Рак Laughing/,та още не бях видяла чие е това бебе и веднага я познах...Ма много е готина Heart Eyes Прави ми впечатление,че тук фотосесиите се правят на светъл фон,а в Техеран явно е на почит тъмния. newsm78

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 22:50 от •● foxy81 ●•

# 304
Вержи аз съм навита,ама още нямам термин.Края на месеца ще видя като отида пак на доктор Wink
Тутубуту дано по-бързо и избият на мамината кучешките и да си починете и двете Heart Eyes

Вержи,аз не знам дали може да си напраскам и цени???Май щше ми се скарат.

# 305
Вержи аз съм навита,ама още нямам термин.Края на месеца ще видя като отида пак на доктор Wink
Тутубуту дано по-бързо и избият на мамината кучешките и да си починете и двете Heart Eyes

Вержи,аз не знам дали може да си напраскам и цени???Май щше ми се скарат.

Хм newsm78 Ми не ти ли го определиха още първия път като беше на лекар? Нали вече беше? да не съм се омотала нещо newsm78
Добре де,ти не помниш ли кой беше първия ден на последната ти менструация? Те докторите така ти определят термина..

А за цените..ми те не са написани в тоя сайт все пак..ама май си права... Thinking

# 306
  • Sofia
ще сложа ще сложа, то голям смях и драма беше днес Simple Smile

# 307

Калинче как ги подуши мъфините на Гея,какви са???Искам и аз да ги видя,помириша изпапкам..

Малиии как ме набеди аз нищо не съм душила ти от глад  ...като онова зайче едно-три, едно-три....

55 на балкончето  Wink

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 23:03 от k.penkova

# 308
Аз не знам дали съм имала МЦ Joyна мен ми дойде за 2-3 дни октомври,а ноември беше едно такова никакво,та за това доктора каза че по ехото ще се водим.Но сега плодния сак е още много малък и нищо не пише на снимката.

# 309

Малиии как ме набеди аз нищо не съм душила ти от глад  ...като онова зайче едно-три, едно-три....

Ми аз полудявам явно Crazyсигурна съм че прочетох за някакви мъфини,сега връщам назад и виждам само за балоните,,олелле лягам си че превъртях Joy

# 310
Вержи заповядай, ама дай насам малко кисели краставички ( уххххх, как ги обичамммм Heart Eyes)

Миме не ми се карай биричка можеш да си пийваш  Wink
Миме споко има мъфини , ама ги спомена Йоли , не си луда  Mr. Green

# 311

Ми аз полудявам явно Crazyсигурна съм че прочетох за някакви мъфини,сега връщам назад и виждам само за балоните,,олелле лягам си че превъртях Joy
Тая с доброто обоняние беше Йоли. Стой тука сега нали чакаме снимки. Къде без хазяйката нали някой трябва да отговаря на въпросите. Тя сватята падна и от балона май че почакаме...

# 312
Аз не знам дали съм имала МЦ Joyна мен ми дойде за 2-3 дни октомври,а ноември беше едно такова никакво,та за това доктора каза че по ехото ще се водим.Но сега плодния сак е още много малък и нищо не пише на снимката.

Аха.Айде дано да е Раче осмокраче.. smile3508Много добричко ще се пръкне,да знаеш newsm53
Теди...

Айде,има сделка Mr. Green

# 313
Фокси много ти се сбъбърчили кУрнишончетата какво си ги правила?
...май почнах много глупости да говоря да взема да си лягам  ooooh!

# 314
Ей Фокси, благодарско  Hug Сега ще трябва ракийка да си сипя  Mr. Green

Фокси много ти се сбъбърчили кУрнишончетата какво си ги правила?
...май почнах много глупости да говоря да взема да си лягам  ooooh!
hahaha hahaha hahaha Не не стой си , че имам още много биричка да пия  Mr. Green Мойто либе излезе и сега съм сама с бутилката бира  Joy

Общи условия

Активация на акаунт