Отговори
# 315
не съм луда,не съм луда PartyЛюбо не мисли така Mr. Green
да да Йоли го е писала Joy

еее да знаете,страхотна сватя си имам,балгодаря ти Инче  bouquet

# 316
тук съм, ама се борих с на сватята аватара Simple Smile
ей сега ще подбера няколко снимки

оффффффффф и от нейния акаунт пиша  Crazy

# 317
То май не само с на сватята си се преборила.
...Тука нещо към шизофрения отиват нещата  Joy

# 318
Сватяяя пишеш от моя профил Joy Joy Joy Joy Joyпредния пост не е от Мими а е от Ини hahaha

# 319
Здравейте момичета. Пак зачезнах аз, но имаме проблеми с нета. Платихме го в началото на месеца и на другия ден ни го спряхя, защото компютъра ни имал вирус и им спамел мрежата  Shocked  Rolling Eyes  ooooh! . А на нашия компютър нищо си му няма, имаме си антивирусна програма. Сега хващаме безжичен от едно съседно заведение, но е слаб и връзката се губи постоянно. 

Не съм ви чела назад от предната тема и не знам кога и дали ще наваксам. Поздрави и целувки и .....до скоро надявам се!

# 320
  • Sofia
Несръчните свалки на Венцо:

Малко бой за играчки:

Логичния финал на боя  hahaha

А тук се вижда колко много я бива Мимето с много деца, пее, а те зяпат ли зяпат!

"Моооля те, Мая, прости ми, че бях такъв грубиян!" "Мммммм, не съм сигурна....."

Нали снимки искахте, е, зарих ви лекичко, за което извинете  Mr. Green Hug

# 321
Добрееее много са сладки!  Hug Ама що несръчни свалки най добре си я е свалил човека та чак майка и не може да я оттърве  hahaha За последната и коментара към нея просто ще замълча  Heart Eyes

Лека нощ на всички!

# 322
Тони,честити две чертички!Много се зарадвах като ги видях.Пожелавам лека и безпроблемна бременност и дано точицата изчака точната дата!  bouquet
Да попиша малко за нас от 01.01 не се кърмим изобщо.Реших го спонтанно,защото по посрещането на новата година бях си пийнала доста и първите дни не кърмих.След това започнах да пия чай от мента и хомеопатичните хапченца,за които ви бях писала преди и вече всичко е наред.Никога не съм мислила,че ще спра да кърмя толкова безболезнено за мен и за бебо.За 3-4 дни и кърмата ми спря,нямах болки и напрегнати гърди.Бебо дори и не си спомня,че е сукал някога.Като му предложа не се и сеща какво да прави с гърдата,а беше толкова пристрастен.И не мога да повярвам как за няколко дни забрави.Понякога вечер като се събуди и по навик тръгвам да си вдигам пижамата и ми става толкова мило,че вече го нямаме този момент на близост,но и не съжелявам.Сега съм се отдала на винопиене всяка вечер,мога да го оставя и някой друг да го гледа и си пием АМ без проблем.Като,че ли е и по-спокоен,но пак си се буди по 3-4 пъти ,но на фона на 10-15 е много добре.Но си хапваме АМ към 12-1.00 и към 7.00.Все още не мога да го откажа,но гледам да му давам повече вода с по-малко мерителни лъжици АМ.И аз съм хитра Mr. Green
Вече постоянно сме прави и се опитваме да стоим без да се държим,правим бели постоянно.Ето и няколко примера.Изяде ключодържателя на баща си/беше от кафява боядисана кожа,защото след изяждането му целия беше в боя/,изяден и изсипан сироп за кашлица Проспан/добре,че повечето беше по дрехите и килима,че нали е с бръшлян и е вреден в големи количества за малки деца/ и последно тази вечер изяде половин кутия с крем Здраве.И всичко става за секунди и като го видя и като ме погледне с един лукав поглед.Вече знае,че това е забранено.
Постоянно се удряме някъде и следва силен рев.Не знам при вашите деца как е,но моето няма страх от нищо,още не е стабилен много и на 10 мин е паднал 2 пъти.Вече се чудя как да го пазя.Не иска и за минута да е седнал.
Хайде и аз да пиша за Аватар.Тези дни сме решили с мъжа ми да отидем да го гледаме.Уж всеки го хвали.Ние сме малко предубедени,но ще видим.Май повечето гледали го са под влиянието на ефектите.

# 323
Гледам голям купон се заформя в сектата, а като видях тия кис.краставички и изтичах в кухнята да си отваря един буркан! Сега спокойно мога да продължа да чета и разглеждам снимки  Whistling

Деничка е страхотна! Много е красива!  Hug

Лелеее, каква любов, каква страст..... Толкова са готини Мая и Венци! Ух, на кака сладурчетата! Не мога да им се нагледам! Направо са родени един за друг  Heart Eyes

Кони, браво за лесното отбиване! Той преди това пил ли е АМ или за пръви път му дава на НГ? Радвам се, че и за двамата е било така безболезнено!  Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 00:02 от dideroncho

# 324
Лелеееееее , каква любоффффф блика от тези снимки  Heart Eyes Толкова са сладки , че ми иде да ги изпапкам  newsm51

Фокси все забравям да те помоля да пуснеш пак онези емотиконки дето се зарибихме всички преди време , че наскоро преинсталирах и ми изчезнаха  Praynig

# 325
  • София
Снимките на Дени, както и на 2-та влюбени са супер! Мнооого сладки!

# 326
Честит рожден ден на Мила !!! Пожелавам и красиво и щастливо детство   bouquet А на мама честит празник  smile3525

# 327
РАДМИЛА, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА, ДА РАСТЕШ ЩАСТЛИВА И ДОБРА! ЖЕЛАЯ ТИ ГОДИНА, ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ И ИГРИ!

# 328
Мила,честит рожден ден мило дете!Желая ти едни послушни родители,един грижовен батко и много здраве!

# 329
Миличка малка Радмила,честит рожден ден,бъди здрава и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт