За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 15

• 23 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
На три месеца и малко започна да се обръща от гръб по корем, на четири месеца и малко започна и обратно да успява, от коремче по гръб.

# 706
  • софия
Синът ми започна към края на 5 месец.

# 707
За първи път от корем по гръб се обърна към 45-я ден. Обратното упражнение още не го прави Laughing

# 708
Повечето бебета започват да се обръщат 4-5 месец. Моят син се обърна от корем по гръб на 2месеца, но за обръщане от гръб по корем все още му трябва помощ.

# 709
Различно е!
Моята дъшеря се обърна за пръв път на 4 месеца.На една приятелка детето е на 7 и все още не може да се обърне.

# 710
На 3 м. се обърна от корем по гръб, след две седмици можеше и обратното. Месец по-късно вече, се беше осъвършенствала исе връткаше както си иска  Grinning.

# 711

Някой давал ли е от вас lefax. Кажете как се дават  Praynig

# 712
Ето тема за Лефакса. Не го ли е изписал хомеопат или лекар?

# 713
dorotey's,
педиатърката ни каза да даваме Лефакс по 1-2 впръсквания преди хранене (до 5-6 пъти на ден).

# 714
Пак ме втресохте с това обръщане Cry-малката още не може,както я оставя така си стои, 8кг. е-не смятам,че са много.

# 715
  • София
Синът ми започна да се обръща на 8м.
Няма критерии, таблици, шаблони. Всяко бебе е различно.

# 716
моя бебок хич не му се обръща
сигурна съм че може, но не иска и това си е! Бях почнала да го мъча..ами почти се получава ама не му е кеф
а е на 6 месеца и повече
всяко дете си е индивидуално
а главата си я държеше от 7 ден без проблем (може да не ми повярвате)  Mr. Green

# 717
И аз по едно време се шашках, че мъникът не се обръща. Но насила няма как да стане - така че да е жив и здрав, пък все ще започне да се обръща. А още като бе на 2 седмици изумяваше педката как си държи високо главата като е по корем. На месец се обръщаше от корем на граб (но май от коликите). Но сега го "мързи"  Mr. Green

# 718
  • Бургас
Здравейте пак Simple Smile
От кога се слагат бебчовците на гърне? Какви са препоръките...
Оставам с впечатлението, че ние сме закъсняли, днес уверено купих едно гърне и ... ще започна да я пробвам ...
Има ли някаква схема?  Embarassed
Може би сутрин като се събуди...

Малката е на 10 месеца и 10 дни почти.

# 719
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Бебка се обърна на 3 месеца и половина от корем на гръб.Един месец след това последва от гръб на корем и след това вече започна да се върти като пумпал.На наши познати бебето е вече на 9 месеца и все още не се обръща,както го сложат така си стои.Не си сравнявайте децата! Peace
А и за къде бързате,все в един момент ще се научат!Елате ме вижте как гоня 8 месечно бебе из целия апартамент.Пълзи ужасно бързо.Наслаждавайте се на спокойствието,което имате все още!

Общи условия

Активация на акаунт