Препоръчайте лек за хрема

• 4 321
  • 16
  •   1
Отговори
Моля,препоръчайте ми лек за хрема.Вече 15 дена сме със запушен нос, и ни е трудно да се кърмим.Дока вика-Виброцил.Ама както знаем това не лекува.Физиологичен разтвор не помага,тегля с аспиратор.Но пак е запушен.
Благодаря  bouquet

# 1
http://www.framar.bg/pulmex-bebe-ungvent-20-gr.-pid16002358.html
Моето педи ми препоръчваше редовно това и бях доволна  PeaceНо внимавай  Naughty, не се слага вътре в ноздричките , а намажи нослето отвън и леко синусите , но не към очичките - дано си ме разбрала ... newsm78
Така моя син дишаше спокойно и ни помагаше в такива моменти  HugУспех , миличка   bouquet

# 2
  • Бургас
За моето дете при запушен нос слагам Стеримар или Низита спрей през деня и Низита маз през ноща,и съм много доволна от тях.! Peace

# 3
Зависи каква е хремата - течни безцветни секрети или жълто-зелени гъсти секрети!

# 4
При мен и децата ми много добре действа един хомеопатичен препарат- Коризалия. Таблетките се смучат през 1ч., а при деца се разтварят във вода и се дават през 2ч. За 2 дни се приключва с хремата.

# 5
  • somewhere over the rainbow
С две ръце съм за Коризлията. До 2 дни няма хрема, даже я пресича, ако е хваната в началото. А и е евтино.
Но говорим за хрема - безцветни, воднисти секрети. Ако са гъсти и оцветени, обикновено са признак на някаква инфекция, не хрема Peace

# 6
   10 мл сребърна вода + 5 капки клеева тинктура- слагам ги в празно шишенце от виброцил и впръсквам. Това е рецептата на доктор Михайлов, консултиращ "Часът на мама".
    Определено действат, но разтворът се прави за 3-4 дни, след това -нов. Няма ограничение при ползването му, но се препоръчва 3-4 пъти дневно, аз съм го правила и много често, за да изчистим събралите се секрети.
    Успех!

# 7
безцветни течни секрети.вода не пием и няма ка да ползвам такива препарати които се разтварят

# 8
В тази ранна възраст, обилни промивки и аспирация /аспиратор за прахосмукачка/ през два часа. Коризалията е добър вариант. Разтваря се таблетка в 50 млл преварена вода и с чист капкомер се слагат няколко капки под езика през два часа.

ПП Не се стърпях. Много сте хубави! Пу, пу, пу!

# 9
Благодаря Blush

Какъв е този аспиратор за прахосмокачка? Ние ползваме обикновен

# 10
Клеева тинктура.

# 11

... зависи от възрастта! При моя син единствено Коларгола върши работа в битката с хремата, но не помня от каква възраст започнаха да му го изписват. В първите 6 месеца само почиствах с физиологичен разтвор и правехме инхалации.

# 12
Благодаря Blush

Какъв е този аспиратор за прахосмокачка? Ние ползваме обикновен

Ето това: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
Виждала съм и в аптечната мрежа.
Много са ефективни, но задължително първо промиваш с физ. разтвор  Peace

# 13
аз бих пробвала кърма в нослето щом се кърмите  Peace
с кърма за нула време бях му оправила на моето залепващо оченце  Wink
п.п. този аспиратор за прахосмукачка изобщо не ми изглежда удачен, моето дете в приблизително такава възраст така пищеше от миксер, прахосмукачка и подобни шумове, че в чудо се бях видяла...

# 14
  • някъде другаде
Коларголови капки.Аз съм доволна. Малката е на 5 год. и редувам коларгол и виброцил през 3 часа

Общи условия

Активация на акаунт