Лечение на псориазис-3

• 330 834
  • 796
  •   1
Отговори
# 165
 .Ето и самата рецепта:
В НОВА задължително нова тенджера ,в която да не е правено нищо се приготвя мазилото!!!
800 грама мас- да се стопи,без да завира. Изсипват се по  2 шепи от следните билки : цвят мащерка,цвят мента,жълт кантарион,бял равнец,живовлек,коприва,цвят липа,листа от роза.Билките трябва да са пресни.След изсипванеето на тези билки в маста,тенджерата се изкарва от огъняи се оставя на хладно.Трябва да престои 9 дни.След деветия ден се изваждат 7 супени лъжици от сместа и се разтапя ,без да завира,прецежда се и към него се прибавя 5гр восък и 10г настърган пчелен клей.

Надявам се да ви помогне,така както помага и на мен.Преди да се намажете с мазилото обаче е добре да си направите тест дали сте алергични към мазилото- така както при боята за коса/около лакътя си намазвате малко и изчаквате около 10 минути/.                                                                                  ТОВА Е РЕЦЕПТАТА НА КРАСИМИРА                                                                                                                                                                                                                                         

# 166

Благодаря  ти  за рецептата    rosi cat !!!
Налага се само да изчакам лятото за пресни билки.

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 22:02 от elenex

# 167
Аз съм си правила крема на Красимира.
Не спазих това за новата тенджера, билките също не бяха пресни, а от дрогерия купени.
Въпреки това ми се отрази много добре и задържа на някакво приемливо ниво болестта.

# 168
Друго което ми прави впечатление от втора тема е  Svetlarm доста информация е дал относно Хулда Кларк.Но никой не е обърнал особено внимание.Аз имам нейната книга и повярвайте  толкова  интересни неща пише в нея. Според Хулда Кларк(има докторат по физиология)  псориазисът се причинява от паразита Аskaris.,който ние прихващаме от кучетата.Според нея всички болести се дължат на паразити които попадат в нас и засядат в някой орган.Тя прави машина наречена зепер  която е по модел на един учен който с такава машина излекува много болни от рак и други болести но бива убит от фармацевтичните компании.Машината била просто устроена и в книгата е описана  как може всеки да си я направи.Всеки паразит излъчвал своя честота и като нагласиш уреда на тази честота  той просто се пръсвал.Много хомеопати работели с такава машинка.Заслужава си да се поровите в интернет и да видите колко интересни неща пише само за това   Книгата  струва 25 лв. но си заслужава.Аз   Чета всичко това но нали  съм си пъзла все не смея да направя крачка към нови  неща.,все чакам да видя доктора какво ще каже.  Не си давам паразитите          NaughtyВие може да сте по смели.

# 169
Момичета , аз от известно време се мажа с един билков крем против псориазис, който си купих от следната билкова аптека, там го приготвят:
Отивате на "Граф Игнатиев", свивате преди църквата "Св Седмочисленици" по "Шишман", втората сграда е  7 СОУ , заставате с гръб към входа му и поглеждате напред, там има една уличка нанадолу, която, ако не се бъркам, май е "Венелин", по нея, като тръгнете, от лявата ви страна, втората къщичка е БИЛКОВА АПТЕКА. Там продават билки и правят различни неща по рецепта. Питате за крема против псориазис. Той е много мек, не раздразнява кожата по никакъв начин и ако си го нансяте по  3 пъти дневно, и се стараете да предпазите от натиск или механично търкане,  разчесване и т.н. - раните, то те много бързо започват да се успокояват и изчезват.  Разбира се, аз много  ги тормозя моите и не навсякъде успявам да ги махна с кремчето, но ако намеря сили да не ги дразня и това ще стане. Кремът не е панацея, но е чудесен и с голям ефект. По принцип, съм взела и някакъв билков чай, направен от най-различни билки, който ми смесиха и направиха на място, който пак е за псориазис , но още не съм започнала да го пия, за да ви кажа дали има ефект.

И накрая да попитам - има ли някой- тук, който да се оплаква от сърцебиене, аритмия и т.н. ?!  newsm78

# 170
Според Хулда Кларк(има докторат по физиология)  псориазисът се причинява от паразита Аskaris.,който ние прихващаме от кучетата.Според нея всички болести се дължат на паразити които попадат в нас и засядат в някой орган.Тя прави машина наречена зепер  която е по модел на един учен който с такава машина излекува много болни от рак и други болести но бива убит от фармацевтичните компании.
И аз имам книгата на Х.Кларк, важна е детоксикацията, но  вижте какво ми пише един мой приятел:
"Да се похваля, че имам излекуван човек от артроза на пръстите на ръцете и високо кръвно само с 4 сеанса със запър, а на друг човек с псориазис след 2 сеанса започнаха да му падат люспите от лезиите по тялото. Запърите са с две честоти 2,5 и 33Khz, като се редуват по 10 минути. Между другото точно този запър е излекувал половин село. Ползвал съм с успех и популярните фрексовите честоти. Камбанения звън също лекува. Всичко на този свят е вибрация".
 И още нещо -  водата има памет - http://www.watermessage.hit.bg/. Затова помагат светената и молитвите.
Ще взема да се престраша и да опитам, защото имам уговорка да ми  направи такъв уред.

# 171
CHEROLINA  под аритмия прескачане на сърцето(екстрасистоли)ли имаш предвид.Аз имах подобно нещо.Появи ми се когато бях на 25г. Десет  години се мъчих с това чудо.Много ми пречеше на работата.Лекарствата които ми изписваха изобщо не съм пила .Само като прочетях странично действие.-инфаркт и се отказвах.Не открих билки да помагат.Когато започнах да водя детето на хомеопат се прегледах и аз.На мен ми е изписала хомеоп.НАЯ(отрова от кобра/   Смуча по две гранули на 20 дни.Ефекта е 100% оправяне .Щях да повърна като разбрах какво пия.Добре че разбрах след половин година иначе и това щях да изхвърля.Но при всеки хомеопата назначава различно лечение.Лекувай се защото с  годините не се оправя а се влошава.Все по тежко започва да прескача.Имаш чувството че това те убива.         Извинявам се на другите че се поотклоних от темата.                                       Еlenex какво ще правим и аз съм и хвърлила око на тази машинка.Хайде да видим дали ще намерим  съмишленици .Жалко че в цял свят не се е намерил някой да проучи какво е точното  и въэдействие върху организма  на човека.А хулда кларк твърди че е панацея на всички болести   Книгата наистина е супер интересна.Какви неща  пише  само  които           не са ни минавали и през ума.Колко е лесно само.Разболяваш се от някой вирус.Нагласяш си честотата на уреда и за три мин. си готов.Нама антибиотици няма лекарства.Те затова са го убили този д-р ВОЛ.  Ако това е вярно лекарите с техните лекарства са си фалирали..   ELENEX  Ако откриеш интересна информация по тази тема дай я насам.тИ  си сециалиста по линковете.                                                                                                                                                                                                                                               

# 172
   ELENEX  Ако откриеш интересна информация по тази тема дай я насам.                                                           
Ако имате време и желание ЧЕТЕТЕ !!!

http://www.jivdom.info/forum/index.php?showtopic=1296

Има над 880 мнения,  много от които са полезни.    costumed050

# 173
И нещо много полезно:

Клечете за здраве!

http://squat.beinsa.info/

Българите в древността не са имали порцеланов трон.
                     Но са имали здраве!

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:26 от elenex

# 174
Здравейте,аз още се мажа с жълтък и катран,започнала съм едни големи и стари плаки, и мога да кажа,че има ефект.Мажа се през два ,три дни,сутринта го измивам и намазвам с EXCIPIAL U Lipolotion,плаките са избледнели,не са кърваво червени и не се образуват така бързо люспи. Писнало ми е от мазане и ако съм по настоятелна сигурно ефекта ще е още по добър,но ще продължа да се мажа и ще пиша. Ефект от пепелта  от лоза при мен нямаше,само че аз слагах пепел и после мед,някъде във форума бях прочела,но нямаше абсолютно никаква промяна. Пробвала съм и намачкани люспи от зелен  орех,но освен,че ми изгоря кожата нищо друго не се получи LaughingПравя снимки на промяната  Laughing Поздрави от мен  bouquet

# 175
А диета правих 6 месеца,не пия,не пуша,не ядях свинско,пържено,не пиех кафе,бяло брашно и там всичко,което беше описано,но освен,че станах кожа и кости нищо друго не се случи,явно при мен почти нищо не действа Laughing Сега си хапвам всичко,каквото ми се яде,не ям мазно и пържено,защото не обичам. И си го имам  от 25 години,отглеждам си го и все повече става Joy,не искам да отчайвам никой с моите писания,всеки организъм е различен.Не съм загубила вяра,че някой ден и аз ще излезна в ремисия,но за сега съм в постоянна "емисия" Laughing 

# 176
   ELENEX  Ако откриеш интересна информация по тази тема дай я насам.                                                           
Ако имате време и желание ЧЕТЕТЕ !!!

http://www.jivdom.info/forum/index.php?showtopic=1296

Има над 880 мнения,  много от които са полезни.    costumed050

Да много мнения има. Но се чудя човек ако уцели свойта честота какво ще стане. Смърт? Или увреждане на органи?

# 177
Четох някъде, че имало и ХОМЕОПАТИЧНО лечение. Пробвал ли го е някой?
Попаднах на съветите на д-р Миайлов. Ето ги:

Sulfur 15 CH-10 зрънца всяка неделя примерно.
Petroleum-2 х 3 зрънца
Arsenicum album-5 зрънца всяка вечер.

Траен ефект ще получите с изчистване отвътре:
ДИЕТА- 2- 4 седмици без житни и млечни храни. Хлябът се заменя с ориз, картофи, качамак и пр. Образец на този стил на хранене е китайската кухня.(1)
ПРОПОЛИС - 30 г прополис ( пчелен клей ) се разтваря в 100 мл 90- 95% етилов спирт след предварително нарязване или натрошаване. Приема се 3 Х дневно по 20-30 капки в супена лъжица вода или друга течност. Дозировката за деца: 1- 2 капки на прием за всяка година живот. Пример: 5 годишно дете приема 3 Х 5 -10 капки дневно.(2)
ЧАЙ- смесват се в равни части, например по 50 г корени от коприва,натрошени шипки, къпинови листа, корен глухарче, стрък камшик, 30 г сладък корен. 2 супени лъжици от сместа се запарват 15-20 мин. в 1/2 л вряла вода. Пие се 3 х 1 чаша преди хранене.(3)

Намазване- с ленено масло.
Може да опитате и Homeoplasmine- 2 х дневно мазане 1 дни/5- пауза.

Инфо: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=14649&hilit … D0%B7%D0%B8%D1%81

# 178
Ние  си приказваме за псориазис и лечение,
ама вижте що пише тук: http://medical.bg/dermatology/psoriasis/treatment.html

Не съществува тест, с чиято помощ може да се постави диагноза псориазис.

Явно ни е писано да си носим  лезиите  и кой както може да се спасява.
Майката му е да попаднеш на доктор с добро око и богата практика.
Не е и да питаш патило, защото всеки от нас си е башка индивид.

Прочетете и дискусиите: http://medical.bg/discussion/psoriasis.html

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 16:14 от elenex

# 179

Общи условия

Активация на акаунт