Лечение на псориазис-3

• 330 771
  • 796
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Преди около месец, благодарение на шефа си открих едно наистина много добро лекарство - Производител е Mavena Швейцария,   а продуктът е Regividerm(salbe/pomade). По своята същост продуктът представлява витамин В12.

Продуктът се отразява изключително добре и може да се използва често. Една тубичка е 100 грама и струва между 28 и 35 ЕВРО. Мисля, че цената е повече от поносима, предвид стойността на тубичка Дайвобет от 15 грама.  Недостатъкът е, че го няма  в България. Досега продуктът са ми доставяли приятели, които ходят в Германия и един път съм си го поръчвал от холандският клон на производителя Mavena.

Сам по себе си продуктът на Мавена ми се отразява много добре, но напоследък забелязвам, че комбинацията дайвобет и регивидерм ми помага страшно много.

Надявам се да съм ви помогнал!

Това вече ми хареса. Поразрових, но за съжаление не го внасят в България. В един сайт открих рецептата:
Продукти:
0,07 грама на витамин B12
46 грама на масло от авокадо
45.42 грама вода
 TEGO® Care PS 8 грама
0,26 грама калиев сорбат
0,25 грама на лимонена киселина
Мисля да отида до аптеката и да проверя да ли ще ми го приготвят. Аз досега ползвах дитранол, но като чели не ми действа така както преди.

# 256
 И аз открих в друг сайт същата рецепта за РЕГИВИДЕРМ с положителни отзиви.

* 0,07 грама витамин B12
* 46 гр авокадо-ол (Acovado масло)
* 45,42 грама gereignites Wasser. (Почистени вода)
* 8 грама Tegocare PS (това е emulgator, глюкоза)
* 0,26 грама Kaliumsorbat (Sorbat на kalium)
* 0,25 грама Zitronensäure (лимонена киселина)

Последните 2 вещества са консерванти.  Предполагам че, може да  го  направят в някоя аптека.
Казва се, че до 4-тата седмица действа по-бавно от крема с вит. Dз, но към 12-тата се изравняват.
Струва ми се, че е важно да се спазва определена диета /без кафе, черен чай, кафе, алкохол/ и обезателно да се  направи детоксикация на организма - http://zdravni.hit.bg/tyrsene.html?cx=partner-pub-59259902923785 … %F6%E8%FF&sa=

# 257
Здравейте. Пробвайте с чай от Стевия- филтърни пакетчета по 1 гр. Вече се продава в магазините за здравословни храни на цена 4.50 лв.  Тази билка е с уникални съставки и освен за диабет се прилага и при кожни проблеми. Трябва да се приема ежедневно по 2-3 чая за около 2 месеца,а с използваното филтърно пакетче може да се обработят поразените кожни участъци.

# 258
Regividerm.
колеги.
 и дедо го потърси това ново чудо и тъи като е от старата школа тоест зная малко руски ползвам преводача.
попаднах на укепедия на швабски и доколкото можах да разбера има някакви проблеми с това мазило.ако някои го разбира немския да прочете и да каже.
се ша намерим някои да патува на там па ще купим .,

# 259
Може и да е ставало дума, имате ли наблюдения как противозачатъчните влияят на псориазиса?

# 260
  • София
Regividerm.
колеги.
 и дедо го потърси това ново чудо и тъи като е от старата школа тоест зная малко руски ползвам преводача.
попаднах на укепедия на швабски и доколкото можах да разбера има някакви проблеми с това мазило.ако някои го разбира немския да прочете и да каже.
се ша намерим някои да патува на там па ще купим .,

В момента е със сменено име и се казва Mavena® B12 Salbe, името е сменено защото старото съвпадало с марка медицинска козметика. Това ми каза преводача на Гугъл. Аз също го поръчах на познати, но ще видим дали ще го намерят. Открих го в няколко онлайн аптеки /немски/, но само 1 има доставка до България и то за 30 евро. Пробвах се тука в няколко аптеки да го приготвят, но ми отказаха.

# 261
ВРЕМЕ Е ЗА „ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ” НА ОРГАНИЗМА!
12 април 2010,

Не пропускайте златното време на пролетните плодове и зеленчуци. Тези дарове на природата в съчетание с някои други проверени методи за очистване на организма могат да помогнат за запазване на здравето за дълго време.
Има пет основни правила за здравето. Днес вече е доказано, че нашият организъм притежава уникалната способност да се самовъзстановява. Но само при едно условие: ако не му пречим и не го замърсяваме. Ако почувстваме, че в организма ни са се натрупали много токсини, че е понижен имунитетът ни, трябва да използваме следните методи.

Знаменитата диета на йенсен

Тази диета е известна по целия свят и е съставена от американския лекар-натуропат Бернард Йенсен. Тя се препоръчва дори и на бременни жени, което значи, че не вреди на здравето. Точно обратното - диетата облекчава симптомите на токсикозата, облекчава протичането на грипа и на ангината. Става въпрос за 11-дневна очистителна диета, разработена специално за хора, които страдат от хронични заболявания, включително и от нарушена обмяна на веществата, затлъстяване и като средство за профилактика.

Диетата

Първия ден (подготвителен) - плодове, зеленчуци, очистителни билкови отвари, очистителна клизма.

Втори и трети ден - компот от сухи плодове, без захар, сок (не повече от 2 литра течности), очистителна клизма.

Четвърти, пети и шести ден - само сокове и плодове.

Останалите пет дни сокове, плодове и зеленчуци.

Придържайки се към тази диета, пациентите могат да ядат в неограничени количества плодове и зеленчуци. Такова очистване на организма трябва да се прави два пъти в годината.

Изчистване със слънчогледово олио

Източните лечители гледат по друг начин на проблема и за очистването на организма предлагат един много прост и безвреден начин:

Вземете в устата си една супена лъжица слънчогледово олио, оставете го в предната част на устата и започнете да го смучете като бонбон, но в никакъв случай не поглъщайте дори и капка от него.

Правете това смукане бавно, в продължение на 10 - 15 минути.

Отначало олиото ще започне да става по-гъсто, след това - воднисто-рядко, а накрая просто ще побелее и ще трябва да го изплюете в тоалетната, защото е отровно. Течността трябва да бъде бяла като мляко. Ако тя е жълта, значи процесът не е доведен докрай. След процедурата трябва добре да изплакнете устата си с хладка вода. Тази процедура се прави веднъж на ден, най-добре е сутрин на гладно. Но ако някой иска, може да повтори и няколко пъти през деня - това няма да навреди. В изплютата течност се намират много възбудители на болести, включително и онкологични. Повтаряйте тази процедура, докато се почувствате бодри, силни и докато се върне добрият ви сън.

Изчистване с ориз, домати и вода

Интересен метод за очистване на организма от токсините са предложили двама руски учени. Една седмица преди прилагането на метода трябва в трилитров буркан да се залее с вряла вода 1 килограм неполиран ориз. Оставя се така на стайна температура, като на всеки 24 часа водата се сменя с нова. Банката се разлюшква така, че оризът да се преобърне обратно. След една седмицата водата се излива, а оризът се изсушава. Точно той е едно от чудесните средства за очистване на организма.

Всяка сутрин в течение на три седмици вземаме по 50 г от този ориз и го варим на каша с вода. Изяждаме порцията без сол и масло. След 4-5 часа през целия ден могат да се изяждат от 1 до 1,5 кг домати. От тях може да се прави салата с една чаена лъжичка олио или зехтин. Докато се прилага този метод, не бива да се изпива повече от 1 кг вода за един ден.

След един месец този курс на очистване на токсините от организма се повтаря. Най-добре е да се провежда през лятото или през късна есен. Той не само ще помогне да очистите и да заздравите организма си, но и да стопите доста от излишните килограми.

ПС: Наложи се да копирам статията , тъй като линка на Блиц тука ми дава спам.
ОЩЕ: http://www.bulpress.net/article/10919

Какво ви е мнението за Пластирите за детоксикация?

http://www.izi-de-tox.com/index.php?option=com_content&task= … =26&Itemid=27
http://www.vselena.com/GreenDetox_refleksologia.htm

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:28 от elenex

# 262

Преди около месец, благодарение на шефа си открих едно наистина много добро лекарство - Производител е Mavena Швейцария,   а продуктът е Regividerm(salbe/pomade). По своята същост продуктът представлява витамин В12.

Продуктът се отразява изключително добре и може да се използва често. Една тубичка е 100 грама и струва между 28 и 35 ЕВРО. Мисля, че цената е повече от поносима, предвид стойността на тубичка Дайвобет от 15 грама.  Недостатъкът е, че го няма  в България. Досега продуктът са ми доставяли приятели, които ходят в Германия и един път съм си го поръчвал от холандският клон на производителя Mavena.

Сам по себе си продуктът на Мавена ми се отразява много добре, но напоследък забелязвам, че комбинацията дайвобет и регивидерм ми помага страшно много.

Надявам се да съм ви помогнал!

Това вече ми хареса. Поразрових, но за съжаление не го внасят в България. В един сайт открих рецептата:
Продукти:
0,07 грама на витамин B12
46 грама на масло от авокадо
45.42 грама вода
 TEGO® Care PS 8 грама
0,26 грама калиев сорбат
0,25 грама на лимонена киселина
Мисля да отида до аптеката и да проверя да ли ще ми го приготвят. Аз досега ползвах дитранол, но като чели не ми действа така както преди.

Да, мога да гарантирам доброто му влияние. Ползвам го вече 7-ма седмица и резултатите са доста добри.

Трудното намиране, вече съм компенсирал - както споменах в поста си, намерил съм сайт на производителя , но в Холадния. Цената за поръчка на проукта от там е 28 евро с включена доставка. Малко бавно пристига/около месец/, но причината е че Холандците използват обикновена поръчка, поради високите доставни цени към БГ.

Не съм сигурен, дали модераторите ще миразрешат да публикувам тук линк на производителя, затова ако някой се интересува да пише на ПМ, или на имейл cornell@abv.bg.

# 263
Да, мога да гарантирам доброто му влияние. Ползвам го вече 7-ма седмица и резултатите са доста добри.

Трудното намиране, вече съм компенсирал - както споменах в поста си, намерил съм сайт на производителя , но в Холадния. Цената за поръчка на проукта от там е 28 евро с включена доставка. Малко бавно пристига/около месец/, но причината е че Холандците използват обикновена поръчка, поради високите доставни цени към БГ.

Не съм сигурен, дали модераторите ще миразрешат да публикувам тук линк на производителя, затова ако някой се интересува да пише на ПМ, или на имейл cornell@abv.bg.

Мисля , че ще е полезно да публикуваш  линка.  Защо да те затрудняваме? Ако на модератора не му харесва - има правото да го изтрие. Не се притеснявай. Нека бъдем човечни, а по делата ще ги познаете.

# 264
Здравейте на всички,
никой не писа за тези пластири за детоксикация ,някой знае ли нещо? как помагат за псориазиса?означава ли това, че псориазиса е проява на токсините в организма,защото моят дерматолог ми изписа 3 месеца да пия антиоксиданти?
Някой ако знае нещо по въпроса нека пише, защото мисля да пробвам с тези пластири дали ще имам подобрение.също така мисля да си запиша час в "ОН клиник" казват, че за 10 дена има голямо подобрение.някой нещо да знае за тази клиника?четох в няколко форума , че хората са доволни от тази клиника специално за псориазиса.

# 265
  • София
По една случайност работя в сградата, в която се помещава и фирмата от линка за пластирите. Ходих при тях веднъж за детоксикация, но с апарат и честно казано цялата работа ми се видя мнооого съмнителна. Не открих и положителни отзиви в интернет по форумите за псориазис. http://www.psoriasis-netz.net/forum/index.php
това е интересен форум и с гугъл преводач се разбира. Относно Он клиник по-назад в темата има отзиви, но не ми се сториха положителни.

# 266
Също с гугъл-преводача прочетете: http://www.medizinfo.de/hautundhaar/psoriasis/start.shtml

# 267
Zdraveite, iskam pak da pomolia za va6eto vnimanie.Imam poznati v 4ehia i mi kazaha za OINTMENT i REINIGUNGSGEL  maje6 se dve sedmivi i posle ciala godina si 4ist,niakoi zapoznat li e s tezi produkti,polzvali gi e  i kakvo sadarjat za REINIGUNGSGEL   razbrah 4e e za po4istvane na kojata no pove4e neznam.Mnogo molia niakoi ako ima info da pi6e.

# 268
http://panazea.blog.bg/technology/2010/03/12/lek-za-psoriazis.509450

Ето нещо на което попаднах.
Отдавна не съм се включвала, но следя редовно форума. В момента съм на поредната отрова - Метотрексат... За сега съм много добре, но до кога... един Господ знае...  Praynig

# 269
mojesh li da dadesh nqkoi saita za tezi na koq firma sa che mi izlizat v google mnog firmi OINTMENT i REINIGUNGSGEL  ?

Общи условия

Активация на акаунт