Лечение на псориазис-3

• 330 804
  • 796
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен.Катрана Мими се смесва в равни части с жълтъка.Една с. л. катран с 1 жълтък.Понеже както разбираш жълтъка бързо се разваля затова аз го замръзявам.При нас действието му за голяма моя радост е страхотно.Детето много бързо се оправя.Три нощи и край.И белези не остават.Дано и при вас да помогне.Също бяхме коментирали рецептата на Красимира.Аз вече си събрах бял равнец.Сложих го да съхне.Сега ще чакам да станат и другите билки.Който е решил да си го приготви -да побърза.В равнините скоро ще премине.Но в планините още не е готов.

# 286
Mersi Rosi, vchera napravih smesta i q slojih v frizera. snoshti si namazah dve plaki na krakata da vidq kakvo shte stane i da ti kaja naistina ima efekt. Tazi sutrin kato stanah plakite sa se sravnili pochti s kojata. dovechera shte probvam otnovo Simple Smile Blagodarq

# 287
Zdraveite,niama miasto po tialota kadeto da niamam psori kato samite plaki sa edno cialo niama mestence mejdo tiax vsi4ko e zapalneno.Niama smisal da spomenavam vsi4ko koeto sam pravila,koto vseki ot vas.No minalata godina za okolo mesec se hraneh gore dolo razdelno i vsi4ko iz4ezna no go biah sa4etala s moreto i nebiah sigorna za rezoltata ot kade e nastapil a i mnogo doktori sa mi kazvali 4e deetite ne pomagat.I taka poneje imam malko kilogrami pove4e i re6ih tazi godina da probvam pak s  tova razdelno hranene iadese ot absolutno vsi4ko i po kolkoto iska6 bez da se ograni4ava6.1den-meso,sirene, ka6kaval.iaica,mle4ni produkti,i vsiakakvi zelen4uci :2den-oriz,bob,grah,carevica,le6ta,kartof i pak moje zelen4uci:3den-zahar,testeni izdelia spageti(zelen4ukovi sosove,ket4op i sos ot gabi)pica(zelen4uci moje i s plodove) sladki6i:4den-plodove.Sled 25 den ve4e zapo4na rezoltata pri men taman misleh da se otkazvam za6toto po ni6to ne li4e6e 4e 6te ima efekt za o6te dvaistina dena iz4ezna i ve4e sam sigorna 4e e ot tova.Koito iska moje da opita i posle da spodeli kak e minalo pri nego.Uspeh na vsi4ki.

# 288
  • София
Хора, а какъв катран купувате? Аз вчера взех на Висневски, течен, дали става?

# 289
Не,не става.Трябва да е боров.Продават го в в полутечно състояние в едни бели пластмасови шишенца-100-150 гр.Струва 2-3 лева.Проблема е,че страшно смърди.Трябва да си постелеш по-стари чаршафи и завивки,а под тях найлон,че омирисва и матрака,или дюшека отдолу.Аз като се мазах първата вечер наистина щях да се удуша.Вратата задължително отворена,че няма заспиване   Shocked .Иначе аз го смесих с желтък,както беше обеснено,но на мен не ми подейства.При мен действа мехлем с detranol,който изгаря пъпките и временно изчезват.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 13:09 от kaligula2

# 290
Не,не става.Трябва да е боров.....При мен действа мехлем с detranol
До колкото съм запозната катрана трябва да е каменовъглен.
А от къде се купува този мехлем  и как се казва?

# 291
Има ли някой да е пробвал цветолечението на д-р Бах за псориазис?Спокойна гледам,че пише в нея тема,ако може да сподели отзиви.

# 292
Този Дитранол много хора го хвалят. Бързо лекувал кожата,а бил безвреден.Май и той съдържал катран ако не се лъжа.Чудя се почти всички казват че псориазиса им тръгва от пъпчици, а при моето дете изведнъж се появява нещо като рана., която много го боли и ако не взема бързи мерки се разкървява.А на самата рана не действат никакви обикновени мехлеми за рани.Малко помага този на д-р Тайс, но само катрана лекува напълно раната.Как мислите дали това е псориазис .Не сме правили биопсия.А и не виждам смисъл да го измъчвам  напразно.При вас как  се проявява?

# 293
  • София
Има ли някой да е пробвал цветолечението на д-р Бах за псориазис?Спокойна гледам,че пише в нея тема,ако може да сподели отзиви.

Не, не сме пробвали. Аз изкарах курс за Терапия на Бах, купих си комплекта с капки, но все още ги прилагам само на себе си.

# 294
Благодаря Спокойна!
За жалост не всички са близо до морето,за да вземат така лечебната порция слънце+солена вода.Но ,ако намерите дори една свободна седмица в графика си,отскочете до която и да е точка на морето!Няма да забравя една жена от Шумен, с която често се засичахме на плажа,как ми разказваше ,че пътува почти всеки ден до Варна с влака,за да се пече.Тя също има псориазис и се къпеше дори на 10 градуса в морето и се печеше дори на облачно време(като мен).
Пожелавам на всички позитивни мисли,спокойствие и нали знаете-Подсъзнанието може всичко!! newsm53

# 295
Този Дитранол много хора го хвалят. Бързо лекувал кожата,а бил безвреден.Май и той съдържал катран ако не се лъжа.Чудя се почти всички казват че псориазиса им тръгва от пъпчици, а при моето дете изведнъж се появява нещо като рана., която много го боли и ако не взема бързи мерки се разкървява.А на самата рана не действат никакви обикновени мехлеми за рани.Малко помага този на д-р Тайс, но само катрана лекува напълно раната.Как мислите дали това е псориазис .Не сме правили биопсия.А и не виждам смисъл да го измъчвам  напразно.При вас как  се проявява?

При мен се появява една точица телесен цвят с малко връхче и за няколко дни става червена плака,колкото леща,но не става като рана и не кърви,може вашия да е друг"сорт" Laughing Важното е,че помага катрана Simple Smile При мен също има положителен ефект,там където  съм мазала сега няма плака,а  тъмен цвят кожа,но спрях,защото не мога да търпя миризмата Simple Smile Сега се мажа с MAVENA B 12,но само 8 дни, и за сега не мога да кажа дали има ефект,след месец ще споделя,пия също и витамини B complex,фолиева киселина  и  рибено масло:) Трябва търпение и постоянство,но при мен липсват и  двете,така ми е втръснало да се мажа ,с каквото и да било Laughing Късмет на всички  bouquet

# 296
Бях писал някъде по-нагоре какъв е този крем с детранола.Рецептата ми е доста размазана вече,понеже я имам над 8 години.Съдържа Detranol 1,0% , салицилова киселина 1%, взелин 25гр и ланолин(до колкото мога да го прочета) 25гр.Мисля,че тези последните две са класически съставки за всеки мехлем.Служат за овлажняване на кожата.Мехлема се прави в аптека,но по рецепта от кожен лекар.Така на изуст,едва ли някой ще ви го направи.Това е силната концентрация,при която се намазваш,изчакваш 5-10 мин и се изкъпваш.По-слабата концентрация съдържа същите съставки,но detranol е 0,5%.С него крем се мажеш вечер,приспиваш и рано сутрин се къпеш.Детранола много цапа.Всичко до което се докоснете се оцветява в оранжево-червено и не се пере.Препоръчително е да се използват тъмни(черни дрехи),дори и след къпането,понеже и след душа тялото е леко мазно.До час дрехите "обират"остатъчния мехлем и можете да се облечете в нормални дрехи.

# 297
Здравейте , бях ви писала преди време за съпруга си който има псориазис , от около 20 дни се подложи на хомеопатично лечение , пие някакви гранули , идея нямам какви са , по 3 вечер , доктора-хомеопат ни каза че ще го излекува и че тази болест се повлиява от хомеопатия , не знам дали да вярвам , ще споделя след време пак какъв е резултатът.Има ли някой от вас , който се е лекувал с хомеопатия и може да сподели впечатления ?

# 298
Аз съм се лекувала с хомеопатия 3 пъти.Първият път ме разболяха максимално-просто искам да ти кажа ,че щях да умра от безсилие(почти нямах здрава кожа).Вторият път нямаше никакъв резултат.Третият път имаше леко подобрение за кратък период от време.Сега съм в много добро състояние(с надежда да не е временно).
Виждам,че сте от Варна.Защо не комбинирате хомеопатията и с море?По-горе писах за плажа,използвайте всеки слънчев ден.Най-важното условие е да не се прегаря кожата,защото петната избиват повече.В умерени дози слънцето+ морето е вълшебно.
От 24 год. имам псориазис,но от7 год. не пия нищо,а от 4-5 не мажа нищо.От време на време зимата пия ленено масло и сок от алое.Лятото от 30 април до 30 септември съм на плажа!

# 299
Аз съм се лекувала с хомеопатия 3 пъти.Първият път ме разболяха максимално-просто искам да ти кажа ,че щях да умра от безсилие(почти нямах здрава кожа).Вторият път нямаше никакъв резултат.Третият път имаше леко подобрение за кратък период от време.
Shocked
Наистина ли , при него за сега няма резултат никакъв , но той се лекува от 15 дни , а би ли ми казала кой хомеопта те е лекувал , ако искаш на лични  Hug

Общи условия

Активация на акаунт