Лечение на псориазис-3

• 330 742
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да не би пак да са пунали Дайвонекс по аптеките?

# 616
am

ne az prosto si go kupuvam ot ispania 100 gr za 30 evro , za6toto samo toi mi pomaga na men..

# 617
am

ne az prosto si go kupuvam ot ispania 100 gr za 30 evro , za6toto samo toi mi pomaga na men..
Като състав какво има?Кортико има ли в него?

# 618
  • София
am

Не, няма, това е вит. Д, калципотриол.

# 619
  • Tам през Атлантическия океан

Аз не съм ги чувала....то кв ли евтино вече има...днес взех Алпикорт на 20 лв...От няколко седмици се маже с едни от Щатите, с катран, никъв ефект...

Спокойна,мазилата от Щатите Psoriasin ли са?

Да, Зорни4ка беше така добра да ми ги поръча, но бързо свърши кремчето, то е около 150 гр, но на мъж ми тялото е засегнато 50 %. Tired
Sravnение с другите мазила това си е добро количество само за 9 $  Peace При мен подейства след 2 месец мазунчене  Mr. Green доволна съм ползвам и шампоана вече нямам сърбежи  Crazy

В продуктите има освен катран и алое  Peace

Да добавя че пия рибено масло и витамин С всеки ден сега през зимата , прерз седмицата като се сетя Цинк и магнезий  Peace

# 620
  • София
Дес, 9 долара, ама шипинга беше 17 долара, не знам дали няма да е по-на сметка с посредник.... newsm78

# 621
  • Tам през Атлантическия океан
Да , шипинга оскъпява  Crazy
Иначе ползвам 3 от продуктите на  Psoriasin и съм доволна  Peace

# 622
  • StZ
За псориазина и аз да кажа, че моя съпруг почувства облекчение и сега поръчах още две кремчета и един шапоан. Шипинга действително прави сметката ужасна, но и тук разните мазила не са ефтини.  Praynig дано се почуства по- добре!
Някой мисли ли да ходи в Турция при рибките тази година?

# 623
Взеха да ми побеляват ноктите на големия пръст на краката. Дали е от псориазиса, който имам отпред на краката долу. Има ли някой този проблем и как го лекувате.

# 624
За псориазина и аз да кажа, че моя съпруг почувства облекчение и сега поръчах още две кремчета и един шапоан. Шипинга действително прави сметката ужасна, но и тук разните мазила не са ефтини.  Praynig дано се почуства по- добре!
Някой мисли ли да ходи в Турция при рибките тази година?

edin doktor mi kaza 4e ribkite moje da imat goliam efekt no ne se znae dali vednaga sled mesec nema pak da se poiavi psoriazisa, a ima takiva slu4ai ,i le4enieto e 4000 lv, posle samo kadeto si dal parite ...

# 625
am

ne v daivoneksa niama kortiko i e adski efikasen, az imam 70 % ot tialoto mi s psoriazis i se maj ot niakolko dni s nego i se 4uvstvam velikolepno, a predi nemojeh da spia ot bolki sarbeji...

# 626
Пробвали ли е някой лечение с минерали?

Вижте  предаването на Гала (от24 до 60 мин.) , в което участваха  Гергана и Иван Митеви

Книгата им: ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ЛЕЧЕБНИТЕ МИНЕРАЛИ ===> Сваляне. Прочетете

Руснаците препоръчват за лечение на псориазис - аргонит, изумруд, тигрово око, шунгит

Предполагам, че зеолита ще е по-добър от шунгита. А тук  препоръчват оливин и кехлибар

Кехлибарът от хилядолетия се употребява срещу упорити кожни заболявания.

Цитат
Прави се смес от стрит кехлибар и мас в съотношение 1:1 и се мажат засегнатите места.
Този мехлем се използва при псориазис и витилиго заедно с подходяща диета.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:48 от elenex

# 627
 пора4ах си псориазин по един познат в Америка,но о6те не е пристигна.4акам ве4е пове4е от месец.Искам да попитам които го е ползвал има ли ефект наистина и за тези страни4ни ефекти.Явно аз скоро няма да го полу4а и не знам за6то така се полу4и.

# 628
  • София
Зорни4ка, имало рибки и тук, има линка на предните страници. Другото, което ми казаха, че самото море в Турция действа добре на псориазиса.
Майче, моя мъж използва един крем, но не видя ефект, той свърши за 3 дни. Сега съм поръчала и чакам следващите.

# 629
elenex,каква трябва да е маста?Нормална свинска става ли?

Общи условия

Активация на акаунт