Лечение на псориазис-3

• 331 261
  • 796
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен !! Това лято псориазисът ми се обостри много като по чудо.. винаги лятото болестта е утихвала а зимата-обратното. Но уви така се случи . Купих си Саменто и влагах големи надежди.. резултат не видях.. Сега съм на Дайвобет и това е единственото нещо ,което адски много ми помага.. Мажа се от 2 седмици и резултат е ОГРОМЕН>3  Големите плаки почти са изчезнали дори самата аз не мога да повярвам все още ,постоянно се оглеждам и не вярвам на очите си.. : ) Това е от мен за сега.

# 376
Здравейте,някой беше споменал за салицилово олио,знаете ли  от какво олио се приготвя и  колко процентово е.Искам да го поръчам в аптеката,но ми задават тези въпроси newsm78

# 377
Здравейте,някой беше споменал за салицилово олио,знаете ли  от какво олио се приготвя и  колко процентово е.Искам да го поръчам в аптеката,но ми задават тези въпроси newsm78
На мен са ми правели в аптеката,но  немога да си намера рецептата да ти кажа точно колко салицил и олио.Ще потърся пак и ще пиша Peace

# 378
dalil.

Cipocal - e генерично копие на даивонекс и аз го ползвам но не е качествено.
пробваи- Дайвонекс-за съжаление спряха вноса в бг.купувал сам  го в Румъния и Турция.в Турция е с друго име  -Psorcutan- производителя е същия просто е с друго име.даивонекса ми помага когато го намирам.

# 379
deskanguen

даивобета е с кортизон и е много опасен по добре го спри.питаи  доктора кортизона е нож с две остриета

# 380
Ей хора, купете си невробекс, пийто го 3х1 към2-3 месеца има полза. Аз го пия вече около месец и имам полза, пия и псориазал+, шести месец и се мажа с регенериращ крем-вазелин билеVІ за подсичане и изгаряне. Имам голяма полза, опитайте, плаките ми отдавна се бяха махнали, беше само зачервено, сега започва кожата да мисе оправя, червеното се маха и тук-таме вече има здрава и чиста кожа

# 381
Здравейте , просто нямаше как да не споделя колко отвратена се чуствам от този прословут Лечител д-р Атанас Цонков. И така всичко се започна от там,че 1ух 1е Саменто помагало при псориазис и естествено се изсипах 40 лева ли колко бепе вече не помня из апочнах да го пия. Чух за този лечител ,издавал статии незнам си какво и именно той лекувал със Саменто. РЕших да му пиша и му писах по пощата дали има излекувани от псориазис със помоща на Саменто и т.н.. И получих отговор -ДА има, но не са се лекували само със Саменто.. и т.н. всичко нормално . Изпрати ми някакъв симптопатичен тест (ако не греша) ,поиска да му пратя налични мои изследвания.. АБе всичко изглеждаше Ок.. НО !!  В момента се лекувам с Дайвобет - и му писах точно това ,че се лекувам с Дайвобет и макар и за кратко знам че ще съм "здрава" .. Накратко не му изпратих това ,което ми беше написал и се от казах от неговото Саменто.. (защото наистина го пих , но помощ никаква) . След отказа ми получих много ГРУБО писмо.. ,в което той ме уверяваше че ГРЕША, написа ми че имам ИСТЕРЗАНО СЪЗНАНИЕ.. че не случайно съм болна от тази болест.. Цитирам :                               " Господ да Ви е на помощ!

Аз не бих Ви лекувал, дори да ме помолите сега, защото утре може да ме обвините в насилие, тормоз, изнудване...

Само ще Ви припомня (Вие сигурно ги знаете) тези древни мъдрости:

·        „Няма нелечими болести – има нелечими болни“.

Писа ми всякакви такива кофти неща.. не съм ОЧАКВАЛА ! Много агресиве н чеовек.. много съм разочарована..!

С ето това завърши писмото му :             
Въпреки всичко ми е мъчно за Вас, но това са излишни „агресии“...

Желая Ви здраве!

(Стига това пожелание да не Ви дразни или обижда...)

Атанас ЦОНКОВ

НЕзнам какво да кажа,, аз му отговорих ,че ще се постарая колкото може повече хора да видят що за човек е ..

# 382
  • София

Атанас ЦОНКОВ

НЕзнам какво да кажа,, аз му отговорих ,че ще се постарая колкото може повече хора да видят що за човек е ..

Дано повече хора видят как се отнася с хората, които дават мило и драго някой да им помогне. А ти не се коси, нали знаеш, че всичко се вижда в тоя живот.   bouquet

# 383
Относно А.Цонков от в-к "Лечител". Аз имам същото мнение, защото и с мен постъпи по същия начин.Прати ми един тест да попълня, след което ме пращаше  в някаква лаборатория в Сф за изледване , където трябваше да дам около400 лв. и тъй като не отидох , му пратих почти същите изследвания , но от др.лаборатория и получих много грубо писмо от него и повече не му писах. За мен той не е никакъв лечител. Четох и в др.форуми за него , че се е отнесъл по същия начин. Но...той онзи от горе вижда така че на такива хора не трябва да се обръща внимание.

# 384
Към DESSS, пиете ли Неопсорала и споделете моля, как се чувствате

# 385
  • София
Към DESSS, пиете ли Неопсорала и споделете моля, как се чувствате

Не съм Дес, но...моят мъж го пие от 10 дни. Маже се с 8 емулсия на талодерма с цитросепт. малко са избелели плаките, но при него е заета около 60% от кожата, така че очаквам по-бавно резултатите.

# 386
Относно А. Цонков първо той не е лекар. Второ от това, което чета, че ви е писал, той очевидно има някакъв психически проблем. Аз също бях облъчвана да пия саменто и ми дадоха книга, писана от него. От нея ясно личи, че той няма дори медицинска култура. Саментото има позитивни ефекти за някои заболявания (на мен лично ми е помогнало), но то не е панацея, както се опитва да внуши автора. Между другото индийският професор по аюрведа, който беше у нас (проф. Шиям) твърди, че аюрведичният състав др. нийм комплекс може да излекува екзема и псориазис; препоръчва и аюрведични процедури. Мисля, че бях пуснала линк към интервю с него. Аз лично пия този състав за други кожни проблеми (не за псориазис) и имам добър ефект върху кожата, какъвто нямах със саменто.

# 387
А, от къде може да се закупи този комплекс на д-р Нийм и каква му е цената.

# 388
Аз си бях взела няколко опаковки от Лечител на промоция и едно шише струваше 20 лв. (за един месец). Аз го взимам за изсветяване на тена и някои други несъвършенства по кожата, както и за освежаване. Това, което наблюдавам по себе си (за около два месеца) е по-активно кръвообращение (от което лицето има по-хуваб, "жив" цвят, иначе моят тен беше по-жълтеникав и нездрав); петната започнаха да се "разливат", не са така ясно очертани; и най-хубавото - алергиите ми спряха (такъв ефект не очаквах!). Все пак псориазисът е сериозно заболяване, свързано с имунитета. Предполагам, че професорът го изписва заради способността му да "чисти" организма от токсините и така вторично да повлиява имунитета. Ако наистина може да подобри състоянието при псориазис би било откритие! Аз, все пак, съм леко скептична. Но знае ли човек... Laughing

# 389
Попрочетох форума, радвам се че ви има  bouquet
Дъщеричката е на четири има ,наследила го е от прабаба си от бащина линия,петната като цяло са малко да чукна на дърво , но ноктите са доста разрушени-
Взехме едни хапчета специално на нокти и коса ,не помня как се казваха но едни зелени около 50 лв струват мнооого горчиви.Не ги пие малката, давали сме й ги и насила -плюва , повръща.Ще съм много благодарна ако споделите какво ви е помогнало, и най-вече нещо за деца някакви витамини конкретно за деца
Чакам с нетърпение Hug

Общи условия

Активация на акаунт