Отговори
# 30
..... Но пък установявам, че има връзка това майката какви бременности е карала /леки или тежки/ и дъщерята какви има.

Мне, абсолютно никаква връзка.
Майка ми - много тежка бременност, с повръщания от "първия ден", както казва тя.
Аз - никога не ми е ставало лошо, нищо общо с нейната бременност.
За протокола - тя ме е родила нормално и аз родих нормално.

Ако не ме беше родила секцио, нямаше да съм жива, за да мога да родя своето дете вагинално. Нито пък тя, за да си роди вагинално друго дете, което пък да й роди внуче вагинално.

Бащаткооо, Бащатко, виждаш ли как побърка хората, да носят вода от 9 кладенеца, за да ти отговарят на щуротиите?!  ooooh!

П.С. Какво ще кажете да пуснем тема - "Коя е най- малоумната тема за секциото, която е могъл да измисли нечий мозък, разполагащ с безкрайно много свободно време?"
  Tired

# 31
Родих вагинално по желание.

п.п. Майка ми е изпусната при раждането на пода, костите на таза са и деформирани от това, няма шанс за нормално раждане.

# 32
Темата е за майки, родени чрез секцио, но някои бързат да отговорят без да ги интересува какво ги питат.

# 33
Родена съм секцио и родих нормално. Няма закономерност  ooooh! На автора, иска ли му се да има такава?!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:15 от sarnichkata

# 34
  • Видин
Родена съм секцио и родих нормално. Няма закономерност  ooooh! На автора, иска ли му се да има такава?!
Да, темата е провокативна  Hug

# 35
Няма никаква връзка, освен ако авторът не търси под вола теле.За протокола майка ми ме е родила нормално,но аз пък родих два пъти със секцио(по мед.причини)

# 36
  • София
И аз и майка ми сме раждали секцио по различни медицинки причини.

# 37
Още един път ви моля.
Не ми пълнете темата със спам и провокации.

Въпроса ми е към майки родени чрез секцио.
Дали има закономерност или не, по-скоро ще покаже анкетата и бъдещето, отколкото вашето единично мнение.
Като не ви харесва нещо.. не го четете...не пишете, освен ако нямате за цел да ми заключат темата.

Никой с нищо не провокирам, просто задавам въпрос.
На тези които ми отговориха досега... БЛАГОДАРЯ 
  bouquet

# 38
  • София
е, да сега нищо не показва анкетата.
апропо...за да има малко смисъл и ако наистина се търси закономерност между начина на раждане на майката и нейната собствена поява на бял свят, трябва да има и същата анкета и за родените нормално... т.е. другата половина на същата монета...

# 39
апропо...за да има малко смисъл и ако наистина се търси закономерност между начина на раждане на майката и нейната собствена поява на бял свят, трябва да има и същата анкета и за родените нормално... т.е. другата половина на същата монета...

А така, Ангелче, давай му още теми за размисъл.
Тъкмо ако се чуди каква следваща тема да пусне, да е тази за "Има ли, няма ли закономерност при вагинално родилите и техните майки?".
  Joy

# 40
  • София
хахахах, аа не следващата нали обеща, че ще е  за зависимоста между вида раждане и кърменето...моля, моля...всичко по реда си Simple Smile

имах предвид да го прибави към тази.

# 41
хахахах, аа не следващата нали обеща, че ще е  за зависимоста между вида раждане и кърменето...моля, моля...всичко по реда си Simple Smile

Че то няма нужда от такава, той това си го знае.
Родилите секцио не кърмят.
За какво му е тема тогава?
  Whistling hahaha

# 42
  • София
ааа не знам...писа, че ще пусне такава Simple Smile   33uu  33uu  33uu

# 43
  • Видин
Ам, ам, има подобна тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458862.0
Малко е по-различна, но все пак показателна  Wink

# 44

Мисля, че със сигурност процента нормално родена/раждане секцио е ясен. Той се увеличава... другата стана на монетата за мен е видна.
Анкетата няма голяма полза за сега...поради факта, че човек влиза с недоверие в темата.. а след като прочете неканените от мен постове, се отказва съвсем.
Нещо странно ли е за теб да се замисля по въпроса дали има шанс да се увреди генетично механизма на жената с времето?
Нима не се е увредил вече достатъчно и се налага много майки изкуствено да забременяват?
не обвинявам в случая никого... правя допитване... моето мнение си е мое мнение.

Джуличка. Може да си спокойна забелязах те.. забелязах и че не спираш да споменаваш моя ник .. над пост и под пост....
но нека не се лъжем... не изпитвам никакви чувства към теб! не храни излишни надежди... ще се разочароваш!

Общи условия

Активация на акаунт