Отговори
# 15
  • Пловдив
Родих секцио  и майка ми също ,но поради различни причини.Не намирам връзка .Майка ми е била здрава, а аз имам придружаващи заболявания , които бяха показател за секцио.

# 16
Не намирам връзка с раждането ми и това как съм родила аз. Но пък установявам, че има връзка това майката какви бременности е карала /леки или тежки/ и дъщерята какви има.

# 17
  • Пловдив
Не намирам връзка с раждането ми и това как съм родила аз. Но пък установявам, че има връзка това майката какви бременности е карала /леки или тежки/ и дъщерята какви има.

Аз и в това не намирам .Майка ми е имала лека  бременност без да и е прилошало поне веднъж.Аз за повръщах до раждането и  изпитах всички екстри на една бременност.

# 18
Родена съм със секцио. Родих със секцио.
Но не мисля, че има закономерност.

# 19
  • някъде
БАЩИ, КОИТО СТЕ РОДЕНИ СЕКЦИО, КАК РОДИХА ВАШИТЕ ЖЕНИ??? Търся някаква закономерност!

Или това е за нова тема?
Joy

родена сьм нормално, родих ненормално hahaha

# 20
Родена съм вагинално, аз родих секцио. И кво праим сега  Crazy
Темата е абсолютно безсмислена и поредната, целяща спор секцио-нормално раждане (при това вкъщи)

между другото, темата е много интересна
съществува мехнизмът на инпринтинга-каквото едно същество преживее около раждането си се отпечатва неизличимо в подзъснанието му
това е научен факт
много е интересно дали ако жените са импринтнали секцио като начин да дойдеш на света, дали няма тялото им да възпроизведен ситуацията

Peace

# 21
  • Ню Йорк

между другото, темата е много интересна
съществува мехнизмът на инпринтинга-каквото едно същество преживее около раждането си се отпечатва неизличимо в подзъснанието му
това е научен факт
много е интересно дали ако жените са импринтнали секцио като начин да дойдеш на света, дали няма тялото им да възпроизведен ситуацията
 Peace

Може ли да подкрепиш твърдението си с доказателства? Благодаря.

# 22
  • някъде
това е научен факт
честно казано нищичко не схванах Crazy

# 23

Може ли да подкрепиш твърдението си с доказателства? Благодаря.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B … D0%B8%D0%BD%D0%B3

ето и една стиатия на английски, която обсъжда проблема с импринтинга, който децата преживяват по време на раждането си и до евнетуалните психологически проблеми, до които може да се стигне:

http://healyourearlyimprints.com/blog/?p=70

а ето и една статия, която е от сайт на американското правителство-т.е не е от някой алтернативен сайт, в която се говори за откритието, че секциото се отразява на ДНК на белите кръвни клетки на бебето и може да доведе до астма и диабет и левкемия. Изледването е правено от може би най-престижния медицински университет в света-Каролинска Инситут /институцията, където се решава на кого се дават Нобеловите награди/:

http://www.healthfinder.gov/news/newsstory.aspx?docID=628639

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:25 от Archangel

# 24
  • в илюзия
родена съм със секцио и аз родих така

# 25
 ooooh!
Аз съм родена вагинално, аз съм раждала веднъж вагинално и веднъж секцио. ..
п.п. Може би трябва да се създаде подфорум посветен на секциото, че вече ми омръзна всяка втора тема да е за нещо свързано с него. В момента на първа страница има 6-7 теми за секциото.

# 26
Майка ми е родена вагинално. Родена съм със секцио. Родих със секцио.

# 27
  • София
Аз съм родена със секцио, но аз самата родих нормално. Мисля, че няма такава закономерност. Simple Smile

Същото при мен.

Ако не ме беше родила секцио, нямаше да съм жива, за да мога да родя своето дете вагинално. Нито пък тя, за да си роди вагинално друго дете, което пък да й роди внуче вагинално.

# 28
  • Видин
Сестра ми роди секцио. Дали пък това няма някакво значение  Crazy

# 29
Когато сме се раждали ние, секциото не е било чак толкова широко използвано както днес.
Аз съм родена нормално,но и двете ми деца са родени чрез секцио.
Няма зависимост при мен.

Общи условия

Активация на акаунт