Отговори
Здравейте,
интересува ме дали има някаква закономерност.

# 1
Аз съм родена със секцио, но аз самата родих нормално. Мисля, че няма такава закономерност. Simple Smile

# 2
И двата пъти родих  вагинално.
Не виждам закономерност.
Майка ми е била с рискова бременност и постоянни кръвоизливи от началото на бременността си.
9 месеца е лежала в болница буквално с вдигнати на горе крака.
Аз имах леки и почти безпроблемни бременности /като изключим при втората ниската плацента/.

И още нещо мноооого важно- ние, жените раждащи сега сме от поколението, което се е раждало със секцио само, ако наистина е имало показания за това. По желание преди 20-30 г. не е имало.

# 3
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Още някой да пусне тема за секциото?

И Бащаткото гинеколог ли ще става, че му е тая статистика ежедневна?

Мне, ще търси закономерност Ако майка ми ме е родила секцио, аз съм родила дъщеря си секцио => тя ще е супер гнуслива  Crazy

ПП. За протокола - аз родих вагинално.

# 4
На времето, когато съм се раждала секциото е било много рядка операция. та майка ми ме е раждала два дни и са ме извадили със вакум. Аз самата се мъчих да раждам нормално 12 часа и не стана. На края родих със секцио. Но не мисля, че има някаква зависимост между двете. В крайна сметка една жена ражда две деца - едното нормално родено, другото секцио. Всяка бременност и различна - протича различно и завършва различно.

Татенце не си блъскай главата в божиите работи, маминка да му мисли Grinning
Пожелавам лека бременност и безпроблемно рождане.

# 5
  • Видин
Родена съм вагинално, аз родих секцио. И кво праим сега  Crazy
Темата е абсолютно безсмислена и поредната, целяща спор секцио-нормално раждане (при това вкъщи)

# 6
  • Плевен
Още някой да пусне тема за секциото?

Наистина доста е дразнещо, на ден има поне 20 теми за секциото, формулирани по различни начини. Родих секцио, изобщо не исках, ама не е дошъл края на света.

# 7
НАистина днес раздела е пълен с теми за секциото, а тази просто е върха на безмислието.

# 8
  • София
За протокола аз съм се родила секцио и родих секцио по медицински причини, но по скоро е съвпадение отколкото закономерност, не виждам каква би била връзката, наследствено няма как да е Simple Smile

# 9
  • София
няма такава закономерност.... да не говорим, че преди 20-35 години секциото е било доста по-радко срещано Simple Smile))

Няма закономерност и в това дали ако си кърмена, ще кърмиш, дали ако са те научили на гърне на 6 месеца, ти ще си учиш детето тогава или на 3 годинки и т.н.

Моята майка пък ме е родила вагинално поради лекарска простотия и некадърие, но какво от това.

# 10
  • Ню Йорк
Бащаткото, майка ми ме е родила нормално, аз родих със секцио, сега искаш ли да метнеш един боб и да видим сина ми как ще роди?  Sick

# 11
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
БАЩИ, КОИТО СТЕ РОДЕНИ СЕКЦИО, КАК РОДИХА ВАШИТЕ ЖЕНИ??? Търся някаква закономерност!

Или това е за нова тема?

Моля те не давай поле за нова изява на Бащатко  Praynig Че току виж цъфнала и нова тема.
 Hug

# 12
Че то няма да е последната тема за секцио... Simple Smile  hahaha

# 13
Моля оставете тези които искат да споделят да имат правото да го направят.
пълните ми темата със спам и лични нападки

# 14
НАистина днес раздела е пълен с теми за секциото, а тази просто е върха на безмислието.
Ами направете си и вие темички за вагиналното раждане. Какво толкова лошо има в това, човека да си прави проучване във форума и статистика. На мен също ми е интересно.
Бащаткото  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт