аборт в плевен

• 5 053
  • 3
  •   1
Отговори
здравейте,аз съм на 25 години с две малки породени деца и съм бременна.засега мисля да махна бебето.винаги съм се чудела как някоя жена има силите и смелостта да го направи,но ето че аз 
се оказах в такава ситуация.още повече че децата са ми много палави и работата не ми позволява да разполагам със свободно време.може би се оправдавам,но усещам че нямам психически сили за трето дете сега.раждала съм при Богданова в Авис медика и във аг то Плевен
но сега съм притеснена и не знам към кой лекар да се обърна за аборт.моля помогнете ми аз съм от Плевен.

# 1
Недей да правиш аборт както си отглеждаш 2 дечица и още едно ще отгледаш.Децата са хубаво нещо.Радвай се че си бременна!Децата са щастие.

# 2
 smile3518 Знам, че ти не искаш съвет за това дали да оставиш детето, но помисли добре... Това е детенце, живо същество не го махай!!! Не избързвай, цял живот ще съжаляваш за това, недей!

# 3
Миналата година претърпях  missed abortion в девета седмица.Направи ми кюретажа доктор Бързашки в Авис Медика.Останах много доволна от професионализа му.Сега съм бременна отново,почти веднага след кюретажа и дано този път всичко да е наред.
Каквото и да решиш - желая ти успех !  Hug Всеки знае най добре за себе си с какво може и не може да се справи.В такъв момент всеки трябва да реши сам и без да се влияе от чуждото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт