Отговори
# 360
  • София
Благодаря момичета за пожеланията  Heart Eyes  Hug

Норче  Heart Eyes Heart Eyesмного мило пожелание.(за юбилея си права  Simple Smile, много далечни ми изглеждаха тези 30г.)

БИХ ВИ ПОЧЕРПИЛА С ТОРТИЧКА НО НЕЗНАМ КАК ДА ВИ Я ПОДНЕСА  Embarassed ЗАТОВА СЕ ЧУСТВАЙТЕ ПОЧЕРПЕНИ ОТ СЪРЦЕ  Hug  Heart Eyes

# 361
Кики, ЧРД  Grinning Изобщо съм пробляла, че имаш рожден ден!
Да си здрава и щастлива!
БИХ ВИ ПОЧЕРПИЛА С ТОРТИЧКА НО НЕЗНАМ КАК ДА ВИ Я ПОДНЕСА  Embarassed
Най-добре лично  Laughing Аз торти приемам по всяко време, а ще отслабвам после  Mr. Green Нали знаете, че по време на кърмене не бива рязко да се отслабва, защото се топят сланини, а там се натрупват токсини и други отрови, които сме приели с храната. И доста голяма част от тях отива в кърмата. Да си знаете  Simple Smile

# 362
Кики,
Честит Рожден Ден! Всичко най-хубаво ти желая
  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 363
Добро утро и от нас!

Отново поводи за празнуване! Grinning Честито!

Янечек,благодаря за мнението ти!Имах предвид,че всеки има различно мнение относно захранването и аз ще си следвам бебето.Основно по него се ръководя.  Hug

Количеството на кърмата си регулирах точно по споменатия начин: не се цедя "докрай",а колкото да не ми се мокри тесниката  Laughing  Blush

Нашата количка е 3 в 1 на Пег Перего - Плико 3 и е супер удобна,малко тежка.За сега сме ползвали само зимния кош и шасито.

Кики,трябва да отидеш на лекар без каквото и да е притеснение!

Желая Ви прекрасен зимен ден!

Бих ви разказала приказка,но трябва до ходя на зъбар  Hug

# 364
Честит Рожден Ден, КИКИ!
Писихриси и на вас честита месечинка!

Хубав и топъл ден на всички от нас с Алекс!

п.п.
Мийка, тенкс баба и от мен за емотикончетата... това много ме радва

# 365
  • София
Кикчо ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ОЩЕ ДВА ПЪТИ ПО ТОЛКОВА ДА ПРАЗНУВАШ. НЕКА АДИ ДА ТЕ РАДВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И МИГОВЕТЕ НА ЩАСТИЕ НИКОГА ДА НЕ СВЪРШВАТ!

Нашата количка е на КЕНГОРО- Виктория. Много е маневрена и не е тежка. Като се има в предвид, че аз не съм едра, но ми е удобна, а и детето се чувстав добре.

Честита месечинка и на Вики на писихриси.

# 366
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКИ И ОТ НАС! Пожелаваме ти да си жива и здрава, много да те радава малката принцеска и да слушка! Късмет и щастие!   bouquet newsm59  party002 Tada

Честито и на месечинките! Peace

Ние досега се мъчихме да папаме, но не ще това детенце и заспа.  Rolling Eyes Трябваше да папа в 10 и 30, но явно не е била гладна. Иначе си спинка цяла нощ, за което съм много доволна Blush Flutter. Сега когато се събуди, ще я нахраня. Тя сама да си определи.

Антония, много е тежко, че майка ти не ти помага. Дано скоро да се престраши и да те отменя за някой и друг час. Hug

На нас тая зима също вече ни писва. Мен ме отменя прабабата на Дарето и съм много добре. Всеки ден излизам за по час-два и така, поне няма да изперкам от стоене в къщи. А и нещо да си напазаря и да пия едно кафе си е друга работа. Wink.

Лек ден от нас и целувки! Hug Hug Hug

# 367
КИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ!

Много благодаря на mimsat за изчерпателния отговор. Ще опитам новите техники и се надявам да дадат резултат  Hug

Момичета, при нас не е спрял да вали сняг над 30 часа. Покривката е вече към 30 см. Много е красиво, но пролетта сякаш си я харесвам повече  Peace

Толкова се вълнувам - остават броени дни до завръщането на милото! Това може би ще е вторият най-щастлив ден в живота ми след раждането на Мони  Heart Eyes Скайпът вече съвсем не ни стига... Той горкият гледа само снимки и клипчета, а онзи ден ми каза: "Аз вече не искам да гледам снимки, искам да я гушкам..."  Cry Дано минат бързо тези 20-тина дни, че вече наистина много ни натежа.

# 368
Още малко Стейси  Hug  Heart Eyes

# 369
Честит рожден ден Кики!Да си жива и здрава и много обичана съпруга и майка!

Честити именни дни на патерички на всички именници от вчера и онзи ден!

Честити месечинки!

Лулу,мерси за закуската!Бебочето ти е много сладко!

Стейси,дано имаш успех с кърменето Hug А татито още малко и ще си дойде  Wink

Антония  Hug

# 370
  • София
nbirthdayчестит рожден ден, КИКИ

бъди жива , здрава, щастлива и обичана! Hug  nbirthday

# 371
  • Пловдив
Кики, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, много обичана майка и обгрижвана съпруга!

Радост X-Lander можеш да видиш на живо в Пловдив, в магазин Касида, който е в близо до Гроздовия пазар (ул. "Никола Козлев" 2).Имат не лоши модели на прилични цени (това беше първата марка за която се чудехме, в крайна сметка взехме Peg Perego Pliko Switch).

В Пловдив сняг няма, ама хич. Само сутринта покривите бяха леко побелели, но сега и тоя минимум се стопи.

# 372
Честит рожден ден, Кики!!!

Да си много здрава и щастлива! Да си много обичана! Весел празник!

# 373
  • София
elvireste кой модел на X landerимаш,аз точно тази марка бях харесала,но не съм ги пробвала на живо,мисля XA и XV бях харесала.

Радост, със XQ съм, но модел 2009г, сега като гледам в сайта вече е качена колекция 2010г.
В София мога да ти кажа къде ги продават, честно казано и аз не бих купила без да видя и пипна...

# 374
КИКИ,

Нашата количка е ABC DESIGN, много е маневрена, малко е тежка, но на нас не ни пречи, защото я държим в гаража, а и като е по-тежка ми се струва, че е по-стабилна.

Общи условия

Активация на акаунт