Крион- Епохата СЕГА

• 67 211
  • 640
  •   1
Отговори
# 420
Това с инициациите ме смущава,писах и в рейки-не мисля,че е правилно да се ограничава нещо,което притежава всеки човек.

Никой никого не ограничава с нищо. Инициациите са за тези, които ги искат, ако не могат в момента да се справят сами. Ако аз мога да се самоинициирам, т.е. да се науча как сама да провеждам енергията (независимо дали е рейки или ще преразпределям своята собствена като в някои системи ), няма да търся учител. Но за тези, които мислят, че искат насока, настройките са стъпка към това. Но това не е ограничение в никакъв случай, а индивидуален път на всеки човек.

# 421
  • Universe
За сваляне  Peace

Кристаллы Крайона - http://land-of-spirit.ru/load/18-1-0-84

Парола: land-of-spirit.ru

# 422
  • Costa Rica
Лени, Лени, ти си съкровище, знаеш ли?  Hug
Едно от последните неща, които си възнамерих бяха Кристалите на Крион - видях ги на една сергия във Варна, но финансите не позволяваха да ги купя.  Sad И ето - рапортувам за изпълнено желание!

# 423
Лени, момичета, не съм стигнала до кристалите, тези ги изтеглих, какво се прави с тях?
Пише да ги дам на приятели?
Какво е предназначението им?

# 424
И още нещо, тази нощ поисках импланта.
Но нищо не се случи.
Изпитвам известен страх, за който се извиних на Учителите.
Но въпреки това им казах че го искам.
Някоя от вас би ли ми разказала какво се е случило с нея след поискването, аз тук четох, но ...предполагам със всеки е различно.
Всъщност не предполагам, сигурна съм.
Знам че и няма случай, в който да поискаш, а да не ти се даде.
Може би при мен ще е по късно...
Или ще изчакат страхът ми да изчезне на 100%

# 425
Маргало , аз също поисках със страх. Това беше миналата година към края. Но аз помолих когато това стане, да бъде по възможност по най-лекия и безболезнен за мен начин, защото и без това имам депресия... Крион казва, че ако имаме такава нужда да я кажем на водачите си, за да я имат предвид, това не е ние да имаме очаквания за начина, по който да стане получаването. А просто да заявим нуждите си, за да се съобразят с тях водачите ни. Оттогава не зная какво е станало... Не усещам нещо необичайно. Ходя на психотерапия, забременях, спрях хапчетата си и сега съм на поддържащо лечение с разни природни продукти.. дори и да се е случило, не съм го усетила, а може и да не е дошъл още момента...
  bouquet

# 426
Дали след 2002 година вече не става  newsm78
Нали Крион е бил тук 11 години.
Да, Учителите са с нас, но...знам ли  Thinking

# 427
Между другото искам да споделя още нещо.
Когато се срещам с Учителите от другата страна на завесата изпитвам огромен страх.
Не знам защо така, искам да го направя, правя го, но страхът не ме напуска.
 newsm78
Мисля си че може би това е някаква индикация за мен и иска нещо да ми каже, дали е така  newsm78
Преди години се "срещнах" със същество от друго измерение и може би оттогава ме е страх от директна среща.
После чух че и други хора са го виждали.
Имах един познат, силно вярващ, който почина по мистериозен начин, та него това същество го следваше последните години нон-стоп ooooh! само той го виждаше, но го описваше по същия начин, като това което видях аз.

# 428
Страх те е заради "отпечатъка"  Wink
Нормално е, все пак дуализмът при нас си е още силен, макар и да изтънява воалът  Hug
Мисля, че ще го преодолееш страха. И то скоро  Peace

Имплантът си действа и всеки, който го поиска го получава. Няма значение, че е минало толкова много "време"  Wink
Времето и нашите понятия, свързани с него за още един "отпечатък"  Peace

Всичко Е. Всичко Е СЕГА  Heart Eyes

# 429
Да, това го разбрах в седма книга "Писма от дома", но в първа "Финалната епоха" се говори конкретно за дати, време, там не се говори много за нас-тези които четем СЕГА  newsm78

# 430
Миличка, прочети "Не мисли като човек", ако до сега не си го направила  Grinning
Тя е втората и за мен е изключително силна и полезна, особено в частта как да си съ-творяваме нещата, които искаме  Hug

А иначе от гледна точка на Духа, няма "сега", няма "тогава"   Peace
Имплантът не е нещо, което е действало до 2002г и сега вече - край! Той не е като просрочена виза  Laughing

# 431
Между другото бях се решила да ги чета точно както пише автора, но така стана че започнах с "Пътуване към дома", после "Писма от дома", реших да взема вчера "Партньорство с Бог", но по пътя се наложи да купя едно лекарство и парите ми стигнаха само за "Финалната епоха"  Joy Joy Joy
И това ако не е съдба  hahaha
А  ми се искаше "Финалната епоха" да е накрая, заради импланта.  Hug
Та ако го поискам, да го поискам зряло и обмислено  Joy

# 432
Зряло-зряло... Колко пък да е зряло?  Joy
Искаш го - и това е Laughing

# 433
Не искам да е игра.
Играе ми се, не ми се играе,нещо от сорта: абе я да видя кво ще стане, пък ако не ми хареса ще се врътна  Joy
Исках да го усетя, да го почувствам ...да ме докосне всичко това  Hug
Мисля че така и стана  Hug

# 434
Маргало, виж каква притча на Крион намерих  Wink
Мисля, че е точно за теб в момента и за страховете, за които споменаваш по-горе  Grinning

Стаята на Урока

Hug

Общи условия

Активация на акаунт