Крион- Епохата СЕГА

• 67 221
  • 640
  •   1
Отговори
# 405
 Wink Маргало Нема нужда  Flutter Който не му харесва да ходи на село,на теб нали не ти пречи? Mr. Green

# 406
Wink Маргало Нема нужда  Flutter Който не му харесва да ходи на село,на теб нали не ти пречи? Mr. Green

Не ми пречи миличка, напротив, когато ми се случи за пръв път плаках от радост и благодарих за чудото  Hug
Тогава дори една част се събрака на сноп, ако мога така да се изразя и дойдоха над челото ми, все едно се изливаха във мен и чувах блаженна тишина, макар че наоколо минаваха коли и хора  Hug

# 407
Виждам и бели светлинки от снежно бяло, като снежинки, но по мънички как падат от небето, всеки ден, около нас, толкова са много и толкова истински, виждам ги навсякъде, триизмерно, не е мираж на окото, виждам ги с отпуснато око, винаги когато поискам, а и не само, падат надолу от небето върху нас Hug

От моите пък някои са с опашчици, подобно на амеби или някакви едноклетъчни Blush
Не само падат, но и сякаш плуват понякога нагоре   Party

# 408
И плуват и нагоре и надолу и всякак,и са полупрозрачни и по-плътни,с опашчици и без,по-големи и по-малки,искрящи и по-бледи.... Flutter

# 409
И плуват и нагоре и надолу и всякак,и са полупрозрачни и по-плътни,с опашчици и без,по-големи и по-малки,искрящи и по-бледи.... Flutter

Точно  Wink

# 410
 Flutter Да,а също мирисът на цветя,на гора,на прясно окосена трева...Много обичам да визуализирам морето,това е една от любимите ми медитации,да чувствам мирисът и да чувам прибоя  Heart Eyes

# 411

Откакто започнах да чета Крион, започнах да "виждам".
Видях енергията на природата...
Виждам и бели светлинки от снежно бяло, като снежинки, но по мънички как падат от небето, всеки ден, около нас, толкова са много и толкова истински, виждам ги навсякъде, триизмерно, не е мираж на окото, виждам ги с отпуснато око, винаги когато поискам, а и не само, падат надолу от небето върху нас Hug

Мили майчета, не съм изчела цялата тема, но ще се опитам.
Четенето на духовна литература наистина развива сетивността.
Това, което виждате, не е крайната точка в развитието - съвсем нормално е, нарича се оргон, прана, ки, чи, - това е жизнената енергия, благодарение на която съществуваме, а и животът изобщо.
Може да се каже също, че е преносител на  Любовта и Живота.
Аз също я виждам от дете, но си мълчах. Мислех, че имам проблем и ще ми сложат очила.  Grinning Предполагам, че има много хора в същата ситуация.
С тази енергия може също така да се работи за наше благо и наше здраве.
Една от школите за изучаването и практическата работа с нея е
Лечение с прана на Мастър Чоа Кок Сюи.
Много практически ориентирана не само за лечение, а за профилактика, за самолечение, чистене на продукти, вода, чистене на стрес, а оттам и на взаимоотношения с хората...
Инфо:
http://sites.google.com/site/infopranabg/video
http://sites.google.com/site/infopranabg/information-1

Системата е в цял свят. В много страни се действа съвместно с официалната медицина, ползва се от психолози, педагози, земеделци и във всички сфери на живота.Има сайтове на повечето езици:
http://sites.google.com/site/infopranabg/linkove
Има много книги, видео и аудио материали в помощ на изучаването. В България е разпространена най-много в София , Пловдив, Враца.
Мога да дам още информация.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 10:23 от white s.

# 412
Благодаря ти white s.
Пиши, много ми е интересно и съм жадна за такива неща.
Хората около мен изобщо не ме разбират и ме мислят за луда  Hug
Аз не говоря за тези неща, но ми е тежко, имам нужда.
Между другото искам да питам нещо за медитацията, има и такава тема, но първо да попитам вас.
Когато медитирам винаги достигам фаза на визуализация.
Забелязвам обаче , че вместо да видя неща, които примерно биха ме изненадали, биха ми дали някои отговори, аз като че ли визуализирам дори несъзнателно, все неща, които примерно искам да ми се случат или нещо познато, което не ми показва "напред", а само пътя до който съм стигнала  newsm78

# 413
# 414
По принцип всички енергийни лечения не са ли лечения с прана?   bouquet Аз имам първо ниво в Универсална енергия. В това ниво контактът е с ръце, не е от разстояние. Обаче откакто съм бременна по някаква причина не искам засега да го практикувам.. Не зная защо е така. Може би имам от миналото си все още непреодоляни пречки във връзка с попадането ми в една православна секта. Полека-лека се отърсвам от всички страхотии и ужаси, които ми бяха наприказвали там.

# 415
За лечението с прана смятам,че е в основата на всяко енергийно лечение,като от разстояние е по-ефективно именно защото няма контакт.Това с инициациите ме смущава,писах и в рейки-не мисля,че е правилно да се ограничава нещо,което притежава всеки човек.Въпрос на време е да се пробуди човек  и да потърси в себе си тези възможности.А веднъж намерили ги той става безгранично същество,което със силата на любовта може да лекува,може да променя,може да създава.Всичко ново е добре забравеното старо-в този смисъл да се вземат пари за обучение на рейки или други лечителски дейности-е най-малкото неправилно.Веднъж пробудил се човек има за задача да помага на другите да се пробудят,но не и да се облагодетелства за тяхна сметка.

За православието-не съм вярваща и не мога да ти дам друг съвет облаче,освен да се отърсиш от страха-той е в основата на всички неприятности. Peace

# 416
Знам, Ралико, това и правя.  Hug Понякога става по-бавно ,друг път - по-бързичко..

# 417
облачето хей  Hug Най-лесно е като се съсредоточиш върху най-прекрасните моменти ,които имаш СЕГА с любимите хора,с любимата работа и т.н.Живей СЕГА,това е разковничето! Hug

# 418
  • Costa Rica

От моите пък някои са с опашчици, подобно на амеби или някакви едноклетъчни Blush
Не само падат, но и сякаш плуват понякога нагоре   Party
Стига бе, девойки, вкарахте ме в мисъл newsm78

От малка виждам прелитащи точици в пастелни цветове - розови, светлосини, лилави. Винаги съм си мислила, че е или проблем със зрението, или мозъкът ми си играе игрички (има такъв експеримент - ако продължително време се взираш в един цвят, напр. зелено, а после погледнеш бяла повърхност, виждаш противоположния цвят - лилаво). За Психодиспансера не съм се сещала Wink
Енергията на Вселената, хм... Дълбоко се замислям.
 Hug

# 419
За лечението с прана смятам,че е в основата на всяко енергийно лечение,като от разстояние е по-ефективно именно защото няма контакт.Това с инициациите ме смущава,писах и в рейки-не мисля,че е правилно да се ограничава нещо,което притежава всеки човек.Въпрос на време е да се пробуди човек  и да потърси в себе си тези възможности.А веднъж намерили ги той става безгранично същество,което със силата на любовта може да лекува,може да променя,може да създава.Всичко ново е добре забравеното старо-в този смисъл да се вземат пари за обучение на рейки или други лечителски дейности-е най-малкото неправилно.Веднъж пробудил се човек има за задача да помага на другите да се пробудят,но не и да се облагодетелства за тяхна сметка.

raliko, и аз имах същото усещане за рейки. Познавам хора, които дават отрицателни отзиви, но и такива , които дават много положителни.
Затова си избрах друга система - без инициация. При нея човек развива собствената си енергийна система постепенно чрез учене и практика. Наистина, курсовете са платени, но ако човек практикува, само след един зимен сезон ще му се струва смешно ниско даденото спрямо придобитото. В крайна сметка сме в материален свят и който даде, трябва и да получи.
Всяко лечение с енергия е лечение с прана, защото прана е индийското название на универсалната енергия. По-горе става въпрос за конкретни техники, синтезирани от древни индийски, китайски и др. школи от един учен-химик на име Чоа Кок Сюи, така че да бъдат много ефикасни, но да се изучават по-бързо - в синхрон с темпото на 20 - 21. век.
Ако кликнете линковете от по-горния ми пост, там има и клипчета,и текстчета, и линкове към други сайтове.

За себе си мога да кажа, че имам доста нива, но след 2. ниво въобще не ходя до аптека и на лекар. Нито за себе си, нито за семейството, близки и познати - който е повярвал и е пробвал, остава доволен и здрав. Simple Smile  Мисля, че ако не бях първата лястовица в моето обкръжение, т.е., ако не трябваше да убеждавам всички, че нито съм луда, нито съм сектантка, нито съм вещица  Joy , ефектът щеше да е още след 1. ниво. Но аз проявих упоритост, защото виждах ползата и смисъла.
Сетивата и способностите на човека са дадени, за да ги развива. И той би проявил неблагодарност към природата или Бог, ако не ги ползва. И недалновидност спрямо себе си.

По повод интуицията - Облаче, послушай я и не лекувай докато си бременна, а и докато кърмиш. Обменът на енергии между майка и дете е мнго интензивен, те на практика са едно, при което детето е по-уязвимата част - то е ясно. Ще минат няколкото месеца и пак ще си от полза на хората около тебе. В случай като твоя молитвата и визуализациите могат да са от полза на други хора, без да застрашават тебе. А може би е дошъл моментът другите да се активизират, не само да чакат на теб?

Делфина, при определени условия точиците наистина могат да бъдат в тези цветове. Което показва, че си малко по-напред от нас, с черно-белите екрани. Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 11:03 от white s.

Общи условия

Активация на акаунт