Крион- Епохата СЕГА

• 67 237
  • 640
  •   1
Отговори
# 390
А цялата ли е седмата книжка в този линк   newsm78 По напред в темата пишеше, че никъде в нета я няма цялата  Simple Smile
На мен любима ми е четвъртата - притчите  Heart Eyes

# 391
  • Варна
Вижте какво прочетох в книгата на Лили Димкова "Петър Димков - моят баща" (Предполагам сте чували за лечителя Петър Димков, живял 1886 - 1981). Както се казва - открийте разликите:

"... Христос не е от човешка еволюция.Той е божествено, космическо същество, дошло от Централното слънце на Вселената, около което нашето слънце се върти. От това вселенско слънце идва Христос. Христос е най-великото същество, дошло на нашата Земя.
... Човечеството единствено има свободна воля и е създало  една много тежка карма до идването на Христос, която е пречела за неговото по-нататъшно развитие.
... Нашето време е много особено, неповторимо, ускорено време, в което кармата се разплаща много бързо, сгъстено, в един живот толкова, колкото преди в много, много животи."

Това са неща, на които я е учил баща й през 1940-1960 година

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 15:36 от Lilibon

# 392
Вижте какво прочетох в книгата на Лили Димкова "Петър Димков - моят баща" (Предполагам сте чували за лечителя Петър Димков, живял 1886 - 1981). Както се казва - открийте разликите:

"... Христос не е от човешка еволюция.Той е божествено, космическо същество, дошло от Централното слънце на Вселената, около което нашето слънце се върти. От това вселенско слънце идва Христос. Христос е най-великото същество, дошло на нашата Земя.
... Човечеството единствено има свободна воля и е създало  една много тежка карма до идването на Христос, която е пречела за неговото по-нататъшно развитие.
... Нашето време е много особено, неповторимо, ускорено време, в което кармата се разплаща много бързо, сгъстено, в един живот толкова, колкото преди в много, много животи."

Уау! Hug

# 393
Между дугото чудех се дали да ви споделя или не...
Но ще го направя, който не го приема ще ме обори или надсмее, но който е запознат ще знае..
Откакто започнах да чета Крион, започнах да "виждам".
Видях енергията на природата...
Виждам и бели светлинки от снежно бяло, като снежинки, но по мънички как падат от небето, всеки ден, около нас, толкова са много и толкова истински, виждам ги навсякъде, триизмерно, не е мираж на окото, виждам ги с отпуснато око, винаги когато поискам, а и не само, падат надолу от небето върху нас Hug

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 15:42 от Маргало

# 394
Маргало , възможно е да "виждаш" материалът, от  който е направена любовта  Grinning
По принцип субстанцията на любовта е налична навсякъде - от клетъчно и атомно ниво до астрономични мащаби. Крион на няколко места казва, че любовта е плътна субстанция.
Затова и може да се усети /или "види" както е в твоя случай/, защото е флуид  Grinning

# 395
Виждам "ги" от как се помня и мислех ,че всички ги виждат..... Blush

# 396
Не знам какво виждам, идея си нямам, знам че за пръв път когато видях това ревах като обезумяла от радост.
Какви ли не маймунджалъци не правих за да си докажа че е игра на окото, но не, те са си там и си падат от небето  Hug
Но с енергията на природата беше друго, съвсем друго.

# 397
Маргало, как така ги виждаш тези чудни неща? Само с четенето на книгите ли го постигаш?
Да не би да правиш и нещо друго и да премълчаваш, я си признай Grinning
Че и ние искаме да ги виждаме Grinning

# 398
 Joy hahaha Joy

Не знам бе мацка, изведнъж стана  Hug
Винаги съм се молила за знаци, предполагам всеки иска да види нещо.
Изведнъж стана, но определено откакто прочетох "Селестинското пророчество", започнах да се оглеждам, а сега като чета "Крион" един ден се случи.
Бях се загледала в небето и си разсъждавах, когато ми се мярна нещо, загледах се и започнаха да стават много, навсякъде, всичко стана в тях, ако мога да ги обясня, както опитах по долу.
Снежно бели точици, като светулки, като малки снежинки, падат от небето постоянно  Hug
Около мен идват , навсякъде  Hug

# 399
  • София
Снежно бели точици, като светулки, като малки снежинки, падат от небето постоянно  Hug
Около мен идват , навсякъде  Hug
май знам за какво говориш - виждам ги откакто се помня, но съм се научила да ги игнорирам Simple Smile
понякога летят с леко отклонение в ляво или дясно Simple Smile в зависимост от посоката, показват дали това което си мислиш, си на прав път Simple Smile
(ама не помня кое, кое беше  Embarassed )

# 400
Ох, момичета, страхотно звучи.  Hug Аз не виждам такива работи. Ако трябва да ги видя обаче, ще стане и без да съм нетърпелива...

# 401
  • София
абе, не знам, ама на мен не мисе вижда кой знае какво.. явно с времето привикваш, и не ти правят впечатление Simple Smile
даже като малка мислех, че ми има нещо на очите..  Simple Smile

# 402
Бялата Шапчица мен дори ме водиха на лекар Crazy Ама всичко си е нормално де Heart Eyes

# 403
 Hug
Моите са много като сняг, не ме водят , просто падат, хаотично и стават много, много. Hug

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 11:17 от Маргало

# 404
Леле, да се отбия ли до Психодиспансера  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт