Кога се появи първата бенка на детето ви?

• 16 452
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
баткото има една на ушето-забелязах я около 6 година,а малката няма бенки засега

# 61
Забелязах бенка след1год.

# 62
Каката се роди с бенка на крака.
Сега вече на пет има доста, но е предразположена от баща си.

# 63
Моята още няма,но аз треперя.Имам страшно много и се моля да не се е метнала на мен,макар,4е и баща и има ooooh!О4аквам ги скоро Tired

# 64
  • София
Днес ми се струва, че има бенка и на бузката. Още не съм 100 % сигурна, защото не ми даде да я разгледам, но след като не се изми няма какво друго да е... Усещам как започвам да се паникьосвам. Две бенки за по-малко от седмица  Sick

# 65
  • София
Ами роди се с една бенка, за съжаление и аз имам големи притеснения относно бенките, защото аз съм цялата обсипана и се появяват все нови и нови.....таткото е мургав и няма много, но тя е бяла като мен и се страхувам, че и тя ще има същия проблем.
Засега няма др бенки освен тази...

# 66
  • София
На синът ми между 2 и 3 години му се появи първата и до момента има 2, а на дъщеря ми между 1 и 2 и до сега е с 4 ooooh!.

# 67
Моят син се роди с огромна тъмна релефна некръгла бенка в едната колянна свивка(колкото монета от1лев) :shock: Заради мястото дори в родилното я забелязаха на втория ден. Водила съм го на дерматолог заради необичайната форма,  не каза да е притеснително, аз я наблюдавам и съм си направила отпечатък от нея ,за да проверявам дали нараства.
Сега има още две малки, на едното пръстче на ръката и едното краче, мисля, че са резултат от слънчеви бани в парка, когато беше на 1,5г.
Опа и още една мъничка до пъпчето от по- рано.

# 68
И аз имам много бенки. Първата на детето се появи преди шестия месец и е огледална на една моя бенка. Втората и тя се появи преди годинката. Засега са само тези 2. Не се притеснявам.

# 69
Роди се с една на дупето. Тогава й се израдвах, че по нещо прилича и на мен Simple Smile
От скоро забелязах една нова и на ушето, и то е изпъкнала и не е никак малка. Никога не съм се консултирала за причините. На мен с годините ми излизат нови и нови. Но за нея мисля, че няма притеснително за момента.

# 70
На 4 месеца , на челото и се вижда много ясно  сега сме на 10 месеца  и има още една на ушенцето .

# 71
  • Mediterraneo
Бебето ми се роди с бенка на дясната половина на дупето  Grinning

# 72
Мъжът ми има доста бенки, главно по гърба. Аз - две, три по ръцете, но малки и почти незабелижими.
Синът ми има две бенки, появиха се след първата годинка, със сигурност. Дъщеря ми се роди с малка бенка на гърба, баща и има същата, на същото място. Преди няколко дни забелязах и втора, точно между плешките.

# 73
Роди се с нея.

# 74
  • по света
С нея се роди,на дупето  Party

Общи условия

Активация на акаунт