Кога се появи първата бенка на детето ви?

• 16 449
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
между една и две годинки Peace

# 46
към година и половина, много мъничка, на гръбчето

# 47
  • Бургас/Пз
Преди да навърши 6 месеца

# 48
Роди се с две бенки - на крачето и до ушлето.

# 49
Ние сме на почти 4мес бенки не съм забелязала, но имаме нещо приличащо на бенка, но е червеничко и около него е леко подуто.Педиатърката ми каза, че тези неща ги изгаряли, но той е още малък.Какво ли е това и дали трябва да се притеснявам?

# 50
На 7 мес и се появи и все още бледа.

# 51
Първата и единствена бенка за сега се появи към 12-и месец.
Доки каза, че е нормално.

# 52
Сина ми се роди без нито една, а сега има много на различни места. Две от бенките станаха големи, ходихме на дерматолог и казаха, че трябва да ги махнем оперативно. Лятото не трябва да го показваме на слънце и да ползваме защитен фактор 50. Забравих да спомена, че е много бял и рус. Ако се съмнявате за някоя бенка, непременно посетете специалист.

# 53
На 3-4 мес. беше някъде,когато се появи първата на крачето  Grinning

# 54
Чувала съм от дерматолог, че бенките се унаследяват. Но и слънчевите бани допринасят за увеличаването им. Свекърва ми има ужасно много бенки, племенничките ми и сина ми имат притеснително много за възрастта си. Аз самата имам 3 релефни и доста големи и ми е страшно неприятно, че на дъщеря ми се появиха 2 на лявата ръчичка, малко след като навърши година. Изглежда ми ужасно рано и се притеснявам да не е знак, че ще наследи моята и на баба си склонност.

# 55
Не си спомням точно, но беше още като много мъничко бебе, а е твърде вероятно и да се е родил с бенката.Има една доста голяма на ръчичката, която с времето расте.Ние със съпруга ми нямаме такива.

# 56
Между 2 и 3г . За сега са общо 4, като 3 от тях са на места, където и аз имам. Определено е моя дъщеря  Laughing !

# 57
На близо 3. За сега са само 2. И аз имам много и само го дебна...Любопитно ми е как ще избият. В смисъл аз, брат ми и майка ми имаме на едни и същи места...

И при нас е точно така.  Peace

# 58
На около 10 месечен забелязах една бенка на крачето. За сега е само тя.

# 59
  • Варна
Преди 6 месец, една се появи други от тогава няма.

Общи условия

Активация на акаунт