Кога се появи първата бенка на детето ви?

• 16 454
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Между 6 месеца и 1 година, не си спомням точно  Rolling EyesНа коремчето се намира.За сега е само тя Peace

# 31
И двете ми деца се родиха с по една малка бенка. Излизат и нови, растат. Смятам да се консултирам със специалист.

# 32
Роди се с бенка на дупето.  Mr. Green
Дъщеря ми също Laughing.И все още си е с една,баткото има 2-3.Аз също имам много,наследствено е,така че... Rolling Eyes.Наблюдавам ги за промени във формата,големината,както и своите Rolling Eyes

# 33
  • София
Самата аз имам много бенки. Синът ми се роди с бенка на коремчето.

# 34
  • София
Все още няма и се надявам да си остане така,като мен.

# 35
  • София
Извинете за невежеството, но кое наричате бенка? Тези изпъкналите ги знам под друго наименование, а бенка наричам малките кафяви точици. Такава има моята дъщеричка на крачето си. Такива имам и аз около 5-6 броя.

# 36
  • Варна
На нас ни се появи между 2 и 3 месец на едното коляно. И все още си имаме само нея

# 37
Почти на три години беше , когато му излязоха 3 бенки , но те са почти незабележими - като точици върху кожата .

# 38
Лурдес, не знам каква е причината, нито дали е свързано с бремеността. Във всеки случай не е защото се излагам прекомерно на слънце или нещо такова, въпреки че като се замисля по цяло лято обикалям парковете с детето.. та в крайна сметка може и от това да е... не знам.
'

Да, от обикалянето по парковете наистина може да е, даже и аз така се усещах как мажа само нея със слънцезащитно, пък себе си не се и сещам. Mr. Green

# 39
  • Пловдив
И на сина ми и на дъщеря ми се появи по една бенчица в периода около навършване на годинката.Малката засега е с една,а на баткото вече се появиха 5-6.

# 40
На вмоя син му се появи бенка когато беше на 4 месеца ooooh! На крачето, горе-високо. Място което никога не е виждало слънце Thinking Струва ми се твърде рано за появата на бенка

# 41
  • София
От обикаляна на паркове и градинки, препичане на слънце... кожата може да пигментира. Аз имам тъмни петънца по раменете. Но това май не са бенки.

За бенките може да има някакъв наследствен ф-р. Свекървата си позна една бенка на Дияна, а пък друга беше разпозната от 1вата ми братовчедка.
Не ми се иска обаче Дияна да наследи бенките ми.
Аз на лицето имам само две, които не ме дразнят. Но по тялото имам поне 4-5 изпъкнали.

Преди няколко дена мислех, че и на Алекс е излязла една на брадата. Но се оказа, че е някаква миниатюрна раничка.

И двамата са с ужасно бели кожи. Дано нямат много бенки.

# 42
  • до една звездичка
Много се надявам да не се яви никога! На почти 2 г. е, още няма нито една. Дано не "вземе" от моите, аз съм буквало обсипана!

# 43
Ох, това ми е болна тема, особено напоследък.Аз имам страшно много на лицето(около 14 на брой ooooh!), които по време на втората ми бременност пораснаха ConfusedНаправо ги мразя!Още преди няколко месеца реших да потърся мнението на специалист и да махна тези които може.Само чакам бебчо да порасне малко, за да мога да отида.
На сина ми забелязах първата бенка малко преди да навърши 1 годинка-на ръчичката.Не се притеснявах до скоро, когато забелязах че има и по лицето, 4-5 са на брой.За сега са мънички, но съм сигурна че ще пораснат, също като моите.
Най-интересното е, че моите са на лявата половина на лицето, а на сина ми-на дясната.

# 44
След годинката му.

Общи условия

Активация на акаунт