Кога се появи първата бенка на детето ви?

• 16 454
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Според мен има и наследствен фактор,аз все се надяяявах да няма ,но на 3г се появи първата,а сега вече има поне 4.Ужас,явно спасение няма. Sad

# 16
  • София
Съвсем скоро забелязах едно светлорозово петънце на бедрото, но не съм сигурна че ще стане бенка.

# 17
Гласувах с третата опция,може би е наследствено аз имам много бенки,преди 5 години дори махнах повечето, три бяха на лицето и хич не ми харесваха да не кажа че ми беше нещо като комплекс,странното е сега ,че на дребния бенката е на същото място където има майка ми дори тя я забеляза аз не бях видяла,с времето малко порасна и това е

# 18
  • На тиха улица
Дъщеря ми (тя е на 2.2) има само една микроскопична бенка, малко над коремчето, роди се с нея. Аз самата имам много малко бенки, като три от тях ( сигурно, това са една трета от всичките ми бенки)  са над пъпа ми и ми се появиха в напреднала бременност.

# 19
Бше на около две седмици ,когато забелязах първата му бенка.
На глезена на дясното краче.
Колкото расте и бенката е по-голяма,но други още не са се появили.

# 20
И двамата се родиха с по една бенка,за сега други не виждам.

# 21
  • На брега на морето
На четвъртия ден от раждането му се появи едно бледо петънце на крачето до 20-я ден когато ходихме на консултация си беше вече видима бенка, а сестрата взе че ме попита да не би да съм го ощипала случайно и затова да му се е появило петънце  ooooh!
Сега на 1г и 7м има миниатюрни бенки на още няколко места

# 22
  • Бургас
Мария се роди с бенка на кръста колкото малко бобче.А и има една на крачето.Не знам как ще е занапред.Няма други новопоявили се за 1.10 г.

# 23
  • Стара Загора
Беше  на около4-5 г.

# 24
  • София
Роди се с бенка на дупето.  Mr. Green

# 25
Между 6 месеца и 1 година-на главата.

# 26
  • София
На сина ми около 5-ия месец се появи първата и след това около годинката още 1. Засега няма други.
При дъщеря ми нямам спомен за първите, но вече има повече от 10.
Аз също имам доста по цялото тяло, но не мисля, че са се увеличили от бременностите.

# 27
  • Бургас
Преди 6я месец.Сега вече има няколко.

# 28
  • Mediterraneo
Около годинката, на дланта на дясната ръчичка. Само тя й е за момента май  Thinking

# 29
Около 5 месец, над дупето Joy

Общи условия

Активация на акаунт