Кога се появи първата бенка на детето ви?

• 16 454
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
Между 6мес.-1год.Имаме си само една за сега,а е на 3годинки.

# 76
На синьт ми му се появи бенка кьм 1г. и 6м.,на крьста.За сега няма други.

# 77
  • В подножието на планината
   Между 1 и 2 години се появи първата . Не знам колко точно са в момента , но са над 5. Аз също има много бенки ,явно е наследствено.

# 78
Към 10-я месец се появи първата бенка на дъщеря ми и сега до годинката вече са 3.Ние с баща и сме осеяни навсякъде с бенки,така че няма на кого да прилича детето.

# 79
  • Бургас
между 6 мес и 1г-сега е на 4г и вече са около 10-15.
баща му има много бенки,моите също не са малко.някои му излизат на детето на същите места,където са и моите.

# 80
Между шест месеца и година се появи първата и за сега единствената бенка /надявам се скоро да не се появяват и други/

# 81
моето е на 4 години и Слава Богу няма нито една появила се

# 82
Някъде около годинката му се появи една миниатюрна бенчица под лявата вежда. После забелязах още една, която по-скоро прилича на луничка под дясното ушенце.
Кожата му е много бяла, като и заради това, но и заради бенчиците го мажа задължително с висок фактор крем за лице.

# 83
Някаде около4месец се появи на лявото бетче,кадето баткото има същата на същото място.Все ме бъзикат,че так ще си ги познавам.

# 84
Роди се с бенка на ръчичката

# 85
Първата бенка на сина ми се появи към третата годинка -на лицето е ,не средата на лявата бузка точно като мен Simple Smile))) оттогава има още 7/8 сигурно на различни места

# 86
Ами бенките по рождение Thinking? Аз имам две такива: в областта на таза и на бюста, нарастваха с цялостния растеж до пубертета, а после спряха.

Някои пък с годините избледняват и се заличават: бенката, по която като дете разпознавах лявата си ръка Simple Smile, вече почти е изчезнала.

# 87
Някъде след 6 месец, отначало беше само цветна точка, сега вече , на 3г почти има лек релеф.

# 88
На 3 месеца започна да се личи Hug

# 89
Малко преди да навърши 2 г. и излезе първата бенка.Все още няма други.

Общи условия

Активация на акаунт