.За мен е убийствено да си на каса и да не можеш да мръднеш никъде за минута, всичко да е със строго определен час.Не че не съм от 9 до 6, но ми е по-свободен режимът, де.Както го усещаш, ти си знаеш най-добре
.Нали си харесваш сегашната работа, разбра ли какво става с нея?Дианка, лудичка си ни ти
.
.Ще проверявам след малко във Фейсбук, че ми стана суперлюбопитно Аз тази нощ сънувах баба /Бог да я прости!/.Бяхме на село с Александър, хранех го на двора и влязох в лятната кухня да взема един нож, за да му нарежа ябълка.Там баба готвеше нещо и имаше и други хора, насядали на масите.Звънна ми часовникът и се събудих с мило чувство, не знам как да ви обясня
.И станах и го разказах на маман, нищо особено.Преди малко обаче сестра ми се обадила и тя на майка ни и и казала, че е сънувала баба как готви нещо в лятната кухня и било като кръчма с хора по масите и мамах казала "ааа, сестра ти и тя е била там"
.Стана ми странно наистина, къде се скитаме нощем насам-натам 

Сега какво ще правиш с работата си, така и не разбрах какво следва?
Тяхното поколение е от онова време в което беше най-важно да ти е "чисто" името. Да те знаят хората като честен човек. И баща ми винаги към това се е стремял и въпреки смутните времена и сега всички го знаят като извънредно честен. А той наистина се гордее с това. Аз бих била по-горда ако си уредя децата: жилища за без пари и т.н., но това е положението - въпрос на приоритети